Czech National Team

Týmové fórum
Právě je stř 13 pro, 2017 14:12

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 49 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: SETI na ATI GPU
PříspěvekNapsal: pon 16 dub, 2012 16:38 
Offline Stats
Admin webu a fóra CNT
Admin webu a fóra CNT
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 29 bře, 2007 09:41
Příspěvky: 9417
Bydliště: Brušperk, 48 let
ID CNT statistik: 1
Nepodařilo se mi rozjet více jednotek současně na ATI.
Po úpravě z
Kód:
<coproc>
<
type>ATI</type>
<
count>1.0</count>
</
coproc> 
na
Kód:
<coproc>
<
type>ATI</type>
<
count>0.5</count>
</
coproc> 
se mi sice v BM ukážou dvě WU spuštěné, první se počítá a posunuje se progress bar, ale u druhé se pouze načítá čas ale progress bar stojí. V momentě kdy se první dopočítá se u druhé začne progress bar posunovat, a další se označí že je spuštěná, ale opět stojí a jen se odpočítává čas, atd ...

EDIT : při počítání setiathome_enhanced mám vytížení GPU na cca. 15-20%.

_________________
Statistiky CNT | Projekty CNT | Distribuované výpočty CNT | SETI CNT | Einstein CNT
.....::::: Proč se mít nejlépe, když se můžu mít čím dál tím stejně :::::.....
Moje skromná statistika tady , tady , tady nebo grafy.
˙ıɔıqɐɹʞ ʌ ǝןɐ 'ıןʇʎd ʌ ǝɔıɾɐz ǝʇɾndnʞǝu ʎpʞıu ˙˙˙


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: SETI na ATI GPU
PříspěvekNapsal: pon 16 dub, 2012 18:23 
Offline Stats
42.1052631579 %
42.1052631579 %

Registrován: čtv 11 čer, 2009 21:04
Příspěvky: 621
Bydliště: EU
Datum narození: 03 lis 1975
ID CNT statistik: 10479
vkliber píše:
Nepodařilo se mi rozjet více jednotek současně na ATI.
Po úpravě z
Kód:
<coproc>
<
type>ATI</type>
<
count>1.0</count>
</
coproc> 
na
Kód:
<coproc>
<
type>ATI</type>
<
count>0.5</count>
</
coproc> 
se mi sice v BM ukážou dvě WU spuštěné, první se počítá a posunuje se progress bar, ale u druhé se pouze načítá čas ale progress bar stojí. V momentě kdy se první dopočítá se u druhé začne progress bar posunovat, a další se označí že je spuštěná, ale opět stojí a jen se odpočítává čas, atd ...

EDIT : při počítání setiathome_enhanced mám vytížení GPU na cca. 15-20%.


Podivej se na jejich foru mas tam cele .xml pro ATI ja tam cerpam pro nVidie, ale jeste mi to nefunguje :smt017

_________________
ObrázekObrázek
Obrázek
ObrázekObrázek
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: SETI na ATI GPU
PříspěvekNapsal: pon 16 dub, 2012 18:28 
Offline Stats
Admin webu a fóra CNT
Admin webu a fóra CNT
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 29 bře, 2007 09:41
Příspěvky: 9417
Bydliště: Brušperk, 48 let
ID CNT statistik: 1
app_info.xml jsem si nechal vygenerovat od Lunatiků a pouze dolaďuji 45cc .

_________________
Statistiky CNT | Projekty CNT | Distribuované výpočty CNT | SETI CNT | Einstein CNT
.....::::: Proč se mít nejlépe, když se můžu mít čím dál tím stejně :::::.....
Moje skromná statistika tady , tady , tady nebo grafy.
˙ıɔıqɐɹʞ ʌ ǝןɐ 'ıןʇʎd ʌ ǝɔıɾɐz ǝʇɾndnʞǝu ʎpʞıu ˙˙˙


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: SETI na ATI GPU
PříspěvekNapsal: pon 16 dub, 2012 18:36 
Offline Stats
78.9473684211 %
78.9473684211 %

Registrován: úte 13 led, 2009 15:33
Příspěvky: 6326
Datum narození: 0- 0-1956
ID CNT statistik: 10124
@vkliber: není problém s rezervovanou VRAM v souvislosti s velikostí VRAM, jakou reportuje core? Lidsky řečeno:
- kolik VRAM ti reportuje core
- jakou VRAM se nárokuje aplikace <gpu_ram>; je to buď v app_dezinfo, pokud ne, tak v client_state.xml

_________________
Prý už není krize; pořád jím plesnivé sýry, piji staré víno a jezdím v autě bez střechy.
UotD 424x
Obrázek 2xObrázek 7xObrázek 9xObrázek Obrázek
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: SETI na ATI GPU
PříspěvekNapsal: pon 16 dub, 2012 21:53 
Offline Stats
42.1052631579 %
42.1052631579 %

Registrován: pát 27 led, 2012 22:20
Příspěvky: 751
Bydliště: Brno
Datum narození: 14 bře 1987
ID CNT statistik: 12781
Musis zmenit toto na 0,5 a jeste nekde je WU count 1 a to změň na 2...
Já to tak mám a funguje mi to, ale teď nejsem doma, takže můžu dodat nejdřív zítra.... :smt023

_________________
Obrázek
Tady něco málo o tom na čem počítám.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: SETI na ATI GPU
PříspěvekNapsal: pon 16 dub, 2012 22:53 
Offline Stats
Admin webu a fóra CNT
Admin webu a fóra CNT
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 29 bře, 2007 09:41
Příspěvky: 9417
Bydliště: Brušperk, 48 let
ID CNT statistik: 1
nenym píše:
@vkliber: není problém s rezervovanou VRAM v souvislosti s velikostí VRAM, jakou reportuje core? Lidsky řečeno:
- kolik VRAM ti reportuje core
- jakou VRAM se nárokuje aplikace <gpu_ram>; je to buď v app_dezinfo, pokud ne, tak v client_state.xml

To bude nespíš ono. Vyzkouším až zase přepnu zpátky na ATI.

_________________
Statistiky CNT | Projekty CNT | Distribuované výpočty CNT | SETI CNT | Einstein CNT
.....::::: Proč se mít nejlépe, když se můžu mít čím dál tím stejně :::::.....
Moje skromná statistika tady , tady , tady nebo grafy.
˙ıɔıqɐɹʞ ʌ ǝןɐ 'ıןʇʎd ʌ ǝɔıɾɐz ǝʇɾndnʞǝu ʎpʞıu ˙˙˙


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: SETI na ATI GPU
PříspěvekNapsal: ned 09 zář, 2012 17:41 
Offline Stats
Admin webu a fóra CNT
Admin webu a fóra CNT
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 29 bře, 2007 09:41
Příspěvky: 9417
Bydliště: Brušperk, 48 let
ID CNT statistik: 1
Ono to až tak úplně nesouvisí se SETI, ale teď jsem si toho všiml a nějak mi to nejde do hlavy. Zprávy z BM :
Citace:
9.9.2012 18:05:04 | SETI@home | Starting task 29ap12aa.3446.3752.11.10.185_1 using setiathome_enhanced version 610 (ati13ati) in slot 3
9.9.2012 18:06:00 | SETI@home | Starting task 05my10ad.24242.17678.3.10.157_1 using setiathome_enhanced version 610 (ati13ati) in slot 4

Mám jednu grafiku která je jednojádrová, tak proč to ukazuje dva různé sloty? Jediné co mě napadá je, že mám nastavené současné počítání dvou WUs a BOINC si tedy vytvořil 2 virtuální sloty. Je to pro mě jedinné vysvětlení, ale zdá se mi nepravděpodobné. Grafika mi během té minuty neodcestovala do jiného PCI slotu 45cc .
Má někdo něco k tomu?

Jednotky ostatních projektů mi ukazuje ve slotu 3 :
Citace:
9.9.2012 18:28:06 | DistrRTgen | Starting task 15451551 ntlm_mixalpha-numeric#1-9_16_755000x500000 - 41237000000_3 using distrrtgen version 352 (opencl_ati_101) in slot 3
9.9.2012 18:37:06 | DistrRTgen | Starting task 15528732 ntlm_mixalpha-numeric#1-9_16_755000x500000 - 74493500000_2 using distrrtgen version 352 (opencl_ati_101) in slot 3

_________________
Statistiky CNT | Projekty CNT | Distribuované výpočty CNT | SETI CNT | Einstein CNT
.....::::: Proč se mít nejlépe, když se můžu mít čím dál tím stejně :::::.....
Moje skromná statistika tady , tady , tady nebo grafy.
˙ıɔıqɐɹʞ ʌ ǝןɐ 'ıןʇʎd ʌ ǝɔıɾɐz ǝʇɾndnʞǝu ʎpʞıu ˙˙˙


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: SETI na ATI GPU
PříspěvekNapsal: pon 10 zář, 2012 17:28 
Offline Stats
78.9473684211 %
78.9473684211 %

Registrován: úte 13 led, 2009 15:33
Příspěvky: 6326
Datum narození: 0- 0-1956
ID CNT statistik: 10124
Mám za to, že jde o sloty v adresáři Boinc, tedy chlívky, ve kterých dlí aktivní úlohy, zobrazované v GUI jako "active tasks" - rozvrtané, nikoli o fyzický slot GPU.

_________________
Prý už není krize; pořád jím plesnivé sýry, piji staré víno a jezdím v autě bez střechy.
UotD 424x
Obrázek 2xObrázek 7xObrázek 9xObrázek Obrázek
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: SETI na ATI GPU
PříspěvekNapsal: pon 10 zář, 2012 22:32 
Offline Stats
Admin webu a fóra CNT
Admin webu a fóra CNT
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 29 bře, 2007 09:41
Příspěvky: 9417
Bydliště: Brušperk, 48 let
ID CNT statistik: 1
Jó takhlé ... jasně to je ono, ověřeno.
Píše to i u CPU a Non-CPU jednotek a souhlasí s tím co je v adresáři data/slots.

_________________
Statistiky CNT | Projekty CNT | Distribuované výpočty CNT | SETI CNT | Einstein CNT
.....::::: Proč se mít nejlépe, když se můžu mít čím dál tím stejně :::::.....
Moje skromná statistika tady , tady , tady nebo grafy.
˙ıɔıqɐɹʞ ʌ ǝןɐ 'ıןʇʎd ʌ ǝɔıɾɐz ǝʇɾndnʞǝu ʎpʞıu ˙˙˙


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 49 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz