Czech National Team

Týmové fórum
Právě je sob 24 čer, 2017 18:28

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: stř 09 lis, 2016 17:04 
Offline
36.8421052632 %
36.8421052632 %
Uživatelský avatar

Registrován: sob 22 bře, 2008 14:54
Příspěvky: 599
Bydliště: Krkonoše, Czech Republic, Europe, 3rd from the Sun
Provozuji BOINC pod Windows 7, ke kterým jsem si do dualbootu nainstaloval Windows 10. Jak spouštět BOINC pod Windows 10 tak, aby mi pokračoval v úlohách rozjetých pod Windows 7?
BOINC je nainstalován z Windows 7 v jiném diskovém oddílu než Windows. Ď

_________________
Obrázek
World Community Grid: Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Asteroids: ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek Milkyway: ObrázekObrázek Universe: Obrázek PrimeGrid: Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Enigma: Obrázek WUProp: Obrázek
Yoyo: Evolution Obrázek, Muon Obrázek, ecm Obrázek, OGR Obrázek.
ObrázekObrázek
BOINC team :smt049 Space Family


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: stř 09 lis, 2016 18:09 
Offline Stats
Admin webu a fóra CNT
Admin webu a fóra CNT
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 29 bře, 2007 09:41
Příspěvky: 9309
Bydliště: Brušperk, 48 let
ID CNT statistik: 1
Tak o tom jsem nikdy nepřemýšlel, teoreticky by to mělo být schůdné, vidím tam jeden zádrhel který by tomu mohl bránit. S tím zádrhelem by mohl poradit někdo, kdo prováděl upgrade z Win7 na Win10 a nepřeinstalovával BOINC ... jestli se po upgrade na serveru projektu objevil nový počítač, nebo se pouze změnila evidovaná verze OS?

A teď jak na to (jen takový nástřel, nezkoušel jsem)
- podmínka samozřejmě je ta, že BOINC musí být nainstalovaný na disku který se připojí při bootování Win7 i 10.
- další podmínka je ta, že název počítače a zřejmě i název účtu ve Win7 a Win10 musí být shodný
- Boot Win7, ukončit BOINC a provést jeho zálohu (Data i Programy)
- Boot Win10, spustit instalaci stejné verze BOINC a tu umístit do místa kde je BOINC z Win7 (tedy přeinstalovat) ... po spuštění BOINC by měly být zachovány data a měl by se normálně rozběhnout z již připojenými projekty
- Boot Win7 a výpočty by měly pokračovat.

Vše závisí na tom zádrhelu který jsem zmínil na začátku. Pokud po přeinstalaci z Win7 na Win10 dojde k tomu, že se na serverech projektu vytvoří pod uživatelským účtem nový počítač, tak to zřejmě nepůjde. Při spuštění se odstraní všechny rozpočítané úkoly a natáhnou se nové. Stejně tak to zřejmě nepůjde, pokud bude ve Win7 BOINC nainstalován v cestě C:\BOINC a ve Win10 to bude D:\BOINC, předpokládám, že to bude pro servery projektu znamenat jinou instalaci, tedy jiný počítač. A samozřejmě, jak už jsem zmínil, pokud se nebude shodovat název počítače, tak to taky nepůjde.

_________________
Statistiky CNT | Projekty CNT | Distribuované výpočty CNT | SETI CNT | Einstein CNT
.....::::: Proč se mít nejlépe, když se můžu mít čím dál tím stejně :::::.....
Moje skromná statistika tady , tady , tady nebo grafy.
˙ıɔıqɐɹʞ ʌ ǝןɐ 'ıןʇʎd ʌ ǝɔıɾɐz ǝʇɾndnʞǝu ʎpʞıu ˙˙˙


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz