Czech National Team

Týmové fórum
Právě je čtv 17 srp, 2017 18:37

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: ned 11 bře, 2012 09:26 
Offline Stats
52.6315789474 %
52.6315789474 %
Uživatelský avatar

Registrován: pát 03 lis, 2006 20:09
Příspěvky: 1623
Bydliště: Sokolov
Datum narození: 08 lis 1965
ID CNT statistik: 1040
Tak jsem zase jednou dělal co jsem neměl. Smazal jsem staré SDK a chtěl jsem si nahrát nové. Dal jsem nové SDK 2.6 místo SDK 2.3, co jsem měl a hle, nepočítám na grafice nic, vůbec nic. Proč jsem to udělal? Usmyslel jsem se, že pojedu Milky a dostal jsem hlášku, že mám zastaralé Catalysty. Ne, že by mi karta nefungovala nebo že by snad nebyla detekovaná, ale v GPU-Z nemám zaškrtnuto OpenCL. Nevím co s tím. Starý soft jsem odinstaloval v Přidat/odebrat programy a vymazal klíče podle Vítkova návodu, potom jsem nahrál nový. A nic, vůbec nic, ani Collatz nebrnkne. :smt017

No a to podstatné- otázka. Co s tím? Díky za tipy a rady.

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: ned 11 bře, 2012 13:57 
Offline Stats
52.6315789474 %
52.6315789474 %
Uživatelský avatar

Registrován: pát 03 lis, 2006 20:09
Příspěvky: 1623
Bydliště: Sokolov
Datum narození: 08 lis 1965
ID CNT statistik: 1040
Tak když odinstaluji balík ATI/AMD, tak jede Collatz a Moo!. Nainstaluji zpět a opět se neděje nic. A tady kromě 19 zkouknutí také nic. :smt022

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: ned 11 bře, 2012 16:44 
Offline
52.6315789474 %
52.6315789474 %
Uživatelský avatar

Registrován: úte 09 led, 2007 10:33
Příspěvky: 1216
Samotny balik app sdk jsem odinstaloval ihned jakmile byl ovladac openCl soucasti novych catalystu. Od te doby je instalace novych ovladacu bez problemu (vetsinou jsem o jeden release pozadu), resp. vypocty na ATI behaji jak maji :smt102

_________________
Obrázek
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: ned 11 bře, 2012 17:56 
Offline Stats
52.6315789474 %
52.6315789474 %
Uživatelský avatar

Registrován: pát 03 lis, 2006 20:09
Příspěvky: 1623
Bydliště: Sokolov
Datum narození: 08 lis 1965
ID CNT statistik: 1040
Já jsem právě vzal balík nových catalystů a nahrál jsem ho a karta nepočítá, vše jsem před tím odinstaloval i registry vyčistil, teď jsem to zkusil po x-té a nahrál jsem jen CCC, drivery pro video i pro zvuk jsem taktně vynechal a problém stále stejný, nepočítá se nic a GPU-Z hlásí, že nemám OpenCL. Pokud smáznu vše od AMD a nechám jenom ovladače karty, počítá se Moo! a Collatz, jinak ani ťuk :smt102

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pon 12 bře, 2012 23:31 
Offline Stats
Admin webu a fóra CNT
Admin webu a fóra CNT
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 29 bře, 2007 09:41
Příspěvky: 9342
Bydliště: Brušperk, 48 let
ID CNT statistik: 1
Pepino65 píše:
...
Pokud smáznu vše od AMD a nechám jenom ovladače karty, počítá se Moo! a Collatz, jinak ani ťuk :smt102

Co to znamená? Jaký ovladač karty tam tedy máš?

_________________
Statistiky CNT | Projekty CNT | Distribuované výpočty CNT | SETI CNT | Einstein CNT
.....::::: Proč se mít nejlépe, když se můžu mít čím dál tím stejně :::::.....
Moje skromná statistika tady , tady , tady nebo grafy.
˙ıɔıqɐɹʞ ʌ ǝןɐ 'ıןʇʎd ʌ ǝɔıɾɐz ǝʇɾndnʞǝu ʎpʞıu ˙˙˙


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 13 bře, 2012 00:15 
Offline Stats
78.9473684211 %
78.9473684211 %

Registrován: úte 13 led, 2009 15:33
Příspěvky: 6214
ID CNT statistik: 10124
Pepino65 píše:
Pokud smáznu vše od AMD a nechám jenom ovladače karty, počítá se Moo! a Collatz, jinak ani ťuk :smt102
V tom případě jsi nesmázl vše od AMD. Zlikviduj opravdu VŠE včetně Catalyst instalátoru a nech Widle naistalovat obecný VGA driver. Jinak nemáš šanci. Já musel dokonce oddělat ATInu, podstrčit do stroje nVidii a celou anabázi udělat 2x, paxe konečně ATI OpenCL uráčil rozjet. Na druhé kolo po nVidii jsem nepoužil 12.x, ale 11.10, s tím mám dobré zkušenosti.
No a jednou, když už jsem opravdu nevěděl kudy kam, jsem použil pro oblbnutí systému Matrox G200 + matrox HF utilitu.

_________________
Prý už není krize; pořád jím plesnivé sýry, piji staré víno a jezdím v autě bez střechy.
UotD 404x
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek 2xObrázek 7xObrázek 9xObrázek Obrázek
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 13 bře, 2012 15:30 
Offline Stats
52.6315789474 %
52.6315789474 %
Uživatelský avatar

Registrován: pát 03 lis, 2006 20:09
Příspěvky: 1623
Bydliště: Sokolov
Datum narození: 08 lis 1965
ID CNT statistik: 1040
Takže nejdříve díky nenymovi.

Teď popíšu postup, co jsem udělal. V ovládacích panelech - přidat odebrat programy jsem odinstaloval Catalyst Managera. Potom jsem zlikvidoval to co napsal v jiném vláknu Vítek v registrech. HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001 dále totéž 002, 003 a v CurrentContolSet vše od AMD/ATI. Dále jsem v registrech zlikvidoval jakoukoliv zmínku o ATI v knihovnách *.dll a také jsem odstranil složku klíčů HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\ATI .... taktéž ATI Technologies. Tak jsem vymazal vše, kde byla zmínka od kartě, kde bylo jako device uvedeno HD 5xxx.

Nakonec jsem se tedy dostal až na rozhraní VGA. To už jsem dělal sice s výjimkou posledních dvou jmenovaných klíčů a nahrával jsem Catalysty 12.2 a 12.3 - všechno špatně, nakonec jsem skončil u Catalystů 11.10, tak jak doporučoval nenym. Vše chodí jak má, snad je, že jednotky mají delší výpočetní dobu, ale možná to bude tím, že takt na kartě je na výchozí hodnotě a ještě jsem si s tím nehrál.

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz