Czech National Team

Týmové fórum
Právě je čtv 17 srp, 2017 18:19

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 17 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Windows 8 + ATI
PříspěvekNapsal: pát 10 kvě, 2013 21:02 
Offline Stats
5.26315789474 %
5.26315789474 %

Registrován: pát 10 kvě, 2013 20:55
Příspěvky: 9
ID CNT statistik: 12292
Ahoj,
přeinstaloval jsem na Win8+poslední Boinc manager+poslední Catalysty a nenajde mi to kartu (ATI 4600 Radeon), nějaký tip? Díky


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Windows 8 + ATI
PříspěvekNapsal: pát 10 kvě, 2013 21:39 
Offline Stats
Admin webu a fóra CNT
Admin webu a fóra CNT
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 29 bře, 2007 09:41
Příspěvky: 9342
Bydliště: Brušperk, 48 let
ID CNT statistik: 1
Ahoj a vítej na fóru 45nn .

Co ti to hlásí při spuštění BOINC?
Pokročilé -> Záznam událostí.

_________________
Statistiky CNT | Projekty CNT | Distribuované výpočty CNT | SETI CNT | Einstein CNT
.....::::: Proč se mít nejlépe, když se můžu mít čím dál tím stejně :::::.....
Moje skromná statistika tady , tady , tady nebo grafy.
˙ıɔıqɐɹʞ ʌ ǝןɐ 'ıןʇʎd ʌ ǝɔıɾɐz ǝʇɾndnʞǝu ʎpʞıu ˙˙˙


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Windows 8 + ATI
PříspěvekNapsal: pát 10 kvě, 2013 21:41 
Offline Stats
5.26315789474 %
5.26315789474 %

Registrován: pát 10 kvě, 2013 20:55
Příspěvky: 9
ID CNT statistik: 12292
No usable GPU found :-)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Windows 8 + ATI
PříspěvekNapsal: pát 10 kvě, 2013 22:08 
Offline Stats
52.6315789474 %
52.6315789474 %

Registrován: pon 30 dub, 2012 19:55
Příspěvky: 1268
Bydliště: Brno
ID CNT statistik: 6334
Nejsem atista, ale myslím, že 4xxx řada podporuje v ovladači jen OpenCL 1.0. Většinou je potřeba 1.1


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Windows 8 + ATI
PříspěvekNapsal: sob 11 kvě, 2013 11:29 
Offline Stats
5.26315789474 %
5.26315789474 %

Registrován: pát 10 kvě, 2013 20:55
Příspěvky: 9
ID CNT statistik: 12292
Na Win7 jsem jel pres kartu v pohode.

Je na OpenCl potreba zvlast driver?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Windows 8 + ATI
PříspěvekNapsal: sob 11 kvě, 2013 12:19 
Online Stats
10.5263157895 %
10.5263157895 %
Uživatelský avatar

Registrován: ned 02 zář, 2012 13:24
Příspěvky: 71
Bydliště: Královéhradecký kraj
Datum narození: 09 bře 1975
ID CNT statistik: 18427
Jedu na Win8 někdy i dvě ATIny a no probléma... BM7.0.64 (předtím 58 a 28) a ovladače jsem jel bezproblému na 12.10 i 13.1 a i na betách 13.2b7 i 13.3b3 (tam je ale nějaký zádrhel při instalaci, takže nedoporučuji) - ty nové 13.5beta jsem ještě nezkoušel. Myslím že ideální bude 13.1 32b nebo 64b. Ale nejdřív řádně pročisti starou instalaci... Nebo by mohlo pomoct <use_all_gpus>1</use_all_gpus> v cc_config.xml OpenCL je v instalačním balíku - doinstalovávat netřeba... Ještě ověř kompatibilitu karty s projektem - viz příspěvek od zdenka...

_________________
Obrázek
ObrázekObrázek Compute Power GPUs (SP/DP) : 13 / 2,3 TFLOPs
ObrázekObrázekObrázek * Live-Stream on Twitch
Obrázek Asus AEH6970oc + Radeon HD 6990oc + GIGABYTE GTX 780oc Obrázek Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Windows 8 + ATI
PříspěvekNapsal: sob 11 kvě, 2013 14:51 
Offline Stats
5.26315789474 %
5.26315789474 %

Registrován: pát 10 kvě, 2013 20:55
Příspěvky: 9
ID CNT statistik: 12292
Ahoj díky za pomoc, ovladace jsem dal na doporučované a stále nic. Nemohu najít ten soubor cc_config.xml


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Windows 8 + ATI
PříspěvekNapsal: sob 11 kvě, 2013 16:37 
Offline Stats
42.1052631579 %
42.1052631579 %
Uživatelský avatar

Registrován: pát 03 lis, 2006 23:24
Příspěvky: 862
Bydliště: Praha
ID CNT statistik: 349
AladdinDC píše:
Ahoj díky za pomoc, ovladace jsem dal na doporučované a stále nic. Nemohu najít ten soubor cc_config.xml

Soubor cc_config.xml sam od sebe neexistuje. Ten si musis vytvorit. Nekde je tu na to navod, nebo to zkus vygooglit. Urcite brzy nekdo odpovi i tady na foru a nasmeruje te.

_________________
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Windows 8 + ATI
PříspěvekNapsal: sob 11 kvě, 2013 16:54 
Offline Stats
5.26315789474 %
5.26315789474 %

Registrován: pát 10 kvě, 2013 20:55
Příspěvky: 9
ID CNT statistik: 12292
Děkuji, vytvořil, povedlo, ale karta stále nikde, tak se s tim trapit nebudu, pojedu alespon na procak :-)

Diky za rady 45nn


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Windows 8 + ATI
PříspěvekNapsal: sob 11 kvě, 2013 17:00 
Offline Stats
5.26315789474 %
5.26315789474 %

Registrován: pát 10 kvě, 2013 20:55
Příspěvky: 9
ID CNT statistik: 12292
možná poslední věc mě napadla, když jsem to instaloval, standartním postupem to nešlo, musel jsem v advanced zaškrtnout něco (asi ve smyslu režimu instalace), nemůže to být tím?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Windows 8 + ATI
PříspěvekNapsal: sob 11 kvě, 2013 17:08 
Online Stats
10.5263157895 %
10.5263157895 %
Uživatelský avatar

Registrován: ned 02 zář, 2012 13:24
Příspěvky: 71
Bydliště: Královéhradecký kraj
Datum narození: 09 bře 1975
ID CNT statistik: 18427
Zde je návod na cc_config.xml

Tohle tam zadej...

<cc_config>

<log_flags>
<work_fetch_debug>0</work_fetch_debug>
</log_flags>

<options>
<ncpus>-1</ncpus>
<use_all_gpus>1</use_all_gpus>

<max_file_xfers_per_project>8</max_file_xfers_per_project>
</options>

</cc_config>


PS: Při instalaci BM doporučuji umístit pracovní adresář BOINCu někam jinam, kam máš přístup, případně si na účtu udělit práva pro přístup k adresáři.
A při té Advanced instalaci by to mělo vypadat takto...Obrázek


Naposledy upravil Bazooka_CZ dne sob 11 kvě, 2013 22:14, celkově upraveno 3

Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Windows 8 + ATI
PříspěvekNapsal: sob 11 kvě, 2013 17:13 
Offline Stats
5.26315789474 %
5.26315789474 %

Registrován: pát 10 kvě, 2013 20:55
Příspěvky: 9
ID CNT statistik: 12292
a pořád nic...

no usable GPUs found :smt017


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Windows 8 + ATI
PříspěvekNapsal: sob 11 kvě, 2013 17:21 
Online Stats
10.5263157895 %
10.5263157895 %
Uživatelský avatar

Registrován: ned 02 zář, 2012 13:24
Příspěvky: 71
Bydliště: Královéhradecký kraj
Datum narození: 09 bře 1975
ID CNT statistik: 18427
AladdinDC píše:
no usable GPUs found :smt017
nezaškrtnul jsi při instalaci BM Protected execution... :?: To by vysvětlovalo danou situaci...

PS: ještě mě napadlo toto. Vypni BM včetně výpočtů. Nainstaluj znovu ovladače (stejnou verzi, kterou už máš v systému) nerestartuj ! a pak znovu spust BM. Takhle jsem to musel dělat po každém novém startu systému u nějaké verze ovladačů, jinak je BM neviděl i přes to, že normálně fungovali... Dodnes jsem to chování nepochopil... :smt017


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Windows 8 + ATI
PříspěvekNapsal: sob 11 kvě, 2013 17:30 
Offline Stats
5.26315789474 %
5.26315789474 %

Registrován: pát 10 kvě, 2013 20:55
Příspěvky: 9
ID CNT statistik: 12292
33aaa 33aaa 33aaa

problém vyřešen 45ff


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Windows 8 + ATI
PříspěvekNapsal: sob 11 kvě, 2013 18:28 
Offline Stats
Admin webu a fóra CNT
Admin webu a fóra CNT
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 29 bře, 2007 09:41
Příspěvky: 9342
Bydliště: Brušperk, 48 let
ID CNT statistik: 1
AladdinDC píše:
...
problém vyřešen 45ff

A můžeme se dozvědět jak 45cc ?

_________________
Statistiky CNT | Projekty CNT | Distribuované výpočty CNT | SETI CNT | Einstein CNT
.....::::: Proč se mít nejlépe, když se můžu mít čím dál tím stejně :::::.....
Moje skromná statistika tady , tady , tady nebo grafy.
˙ıɔıqɐɹʞ ʌ ǝןɐ 'ıןʇʎd ʌ ǝɔıɾɐz ǝʇɾndnʞǝu ʎpʞıu ˙˙˙


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Windows 8 + ATI
PříspěvekNapsal: sob 11 kvě, 2013 18:46 
Offline Stats
5.26315789474 %
5.26315789474 %

Registrován: pát 10 kvě, 2013 20:55
Příspěvky: 9
ID CNT statistik: 12292
Bazooka_CZ píše:
AladdinDC píše:
no usable GPUs found :smt017
nezaškrtnul jsi při instalaci BM Protected execution... :?: To by vysvětlovalo danou situaci...
smt017


22rrr


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Windows 8 + ATI
PříspěvekNapsal: sob 11 kvě, 2013 22:12 
Online Stats
10.5263157895 %
10.5263157895 %
Uživatelský avatar

Registrován: ned 02 zář, 2012 13:24
Příspěvky: 71
Bydliště: Královéhradecký kraj
Datum narození: 09 bře 1975
ID CNT statistik: 18427
47aa
jsem rád, že to pomohlo
:smt023

_________________
Obrázek
ObrázekObrázek Compute Power GPUs (SP/DP) : 13 / 2,3 TFLOPs
ObrázekObrázekObrázek * Live-Stream on Twitch
Obrázek Asus AEH6970oc + Radeon HD 6990oc + GIGABYTE GTX 780oc Obrázek Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 17 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz