Czech National Team

Týmové fórum
Právě je sob 16 pro, 2017 14:35

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Konfigurace ATLAS
PříspěvekNapsal: ned 26 črc, 2015 11:43 
Offline Stats
42.1052631579 %
42.1052631579 %
Uživatelský avatar

Registrován: ned 03 kvě, 2009 11:06
Příspěvky: 796
Bydliště: Lovosice
Datum narození: 31 pro 1937
ID CNT statistik: 12179
ATLAS - není to poprvé, co jsem něco nepochopil. Chtěl jsem zkusit jet ATLAS, ale něco mám blbě a nevím co. S anličtinou nekamarádím a to, co vyplivne translator, se dá vysvětlovat deseti způsoby. Kdo by mi poradil cestu? Odměnou je ovšem pouhá vděčnost...

P: AMD x6 1045 T / 2,7GHz, RAM 8GB/1866MHz, SSD120GB - ReadyBoost to nechce, píše mi u stažených prací: Postponed detection of WM Hypervisor failed

nevím, co ATLASoj nelíbí... :smt102 :smt017 22sss

Prosím tě - co je toto, má to nějaký vztak k VBoxu, nebo ATLASU?


Naposledy upravil oldjerry dne ned 26 črc, 2015 22:10, celkově upraveno 4

Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Konfigurace ATLAS
PříspěvekNapsal: ned 26 črc, 2015 15:35 
Offline Stats
47.3684210526 %
47.3684210526 %
Uživatelský avatar

Registrován: úte 07 lis, 2006 16:13
Příspěvky: 1186
Bydliště: Bučovice
Datum narození: 0- 0-1969
ID CNT statistik: 288
Musíš mít nainstalován VirtualBox, nestačí holý Boinc Manager.

_________________
CNT podpis | PrimeGrid Free-DC stats | WCG signature | User of the Day
Obrázek
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek a konečně taky Obrázek and Only For You - IQE Obrázek
a ještě GPUGrid: 4xObrázek 4xObrázek 2xObrázek 1xObrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Konfigurace ATLAS
PříspěvekNapsal: ned 26 črc, 2015 18:02 
Offline Stats
42.1052631579 %
42.1052631579 %
Uživatelský avatar

Registrován: ned 03 kvě, 2009 11:06
Příspěvky: 796
Bydliště: Lovosice
Datum narození: 31 pro 1937
ID CNT statistik: 12179
Mám ho (ver.5.0.0.), ale nevadí, že ho mám společně v adresáři BOINC (samozřejmě s Woknama)? asi bude potřeba ho přeinstalovat, ne? já se spíš obával, že mi tam schází nějaký config, nebo app - v tom jsem nejslabší, jinými slovy h...o tomu rozumím :oops:

Prosím tě - co je toto, má to nějaký vztak k VBoxu, nebo ATLASU?


Naposledy upravil oldjerry dne ned 26 črc, 2015 21:49, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Konfigurace ATLAS
PříspěvekNapsal: ned 26 črc, 2015 21:17 
Offline Stats
52.6315789474 %
52.6315789474 %

Registrován: pon 22 lis, 2010 17:40
Příspěvky: 1239
Bydliště: Hřebeč
Datum narození: 30 črc 1981
ID CNT statistik: 15029
Jerry: Ten zápis ti říká (zkráceně),
že práci od projektu atlas dostaneš v případě, že máš nainstalovaný boinc manager verze 7.0.0. a vyšší a ZÁROVEŇ jsi při instalaci zvolil (zaškrtl) volbu instalovat včetně Virtualboxu.

Máš to tak, nebo si to zkusíš přeinstalovat?
P.S. Můžeš si to zkusit najít a zaškrtnout nenačisto, na posledním obrázku se sumarizací voleb zvolíš cancel (zrušit)

_________________
Počítadlo: Intel C2D 2.66 GHz, MSI P-35 Platinum,A-Data 2x(1+2)GB Ram (dual channel)5-5-5-15, Gigabyte ATI HD5870 840/900MHz Catalysty 11.12, Boinc 7.4.42, Windows 7 64-bit
Od 1.11.2015 do 27.2.2016 hrdý sponzor GOLEMa
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Konfigurace ATLAS
PříspěvekNapsal: ned 26 črc, 2015 21:40 
Offline Stats
47.3684210526 %
47.3684210526 %
Uživatelský avatar

Registrován: úte 07 lis, 2006 16:13
Příspěvky: 1186
Bydliště: Bučovice
Datum narození: 0- 0-1969
ID CNT statistik: 288
No, nevím proč má Jarda na všech projektech skryté počítače, stejně víme, že má jen ten jeden :-)
nicméně podle WUprop má verzi 7.2.42, takže to by mělo být OK.

Otázkou zůstává ten VirtualBox, jestli ho instaloval i s Boincem či si tam tu poslední verzi dal sám a zda to s ní vůbec jede. Já mám verzi 4.3.28, taky mi to zpočátku blblo, havarovaly mi jednotky, udělal jsem reinstal VirtualBoxu a šlapalo to pak jak hodinky.

Hlavně Jardo neprocházej adresáře a neotvírej všechny soubory na které narazíš (např. jako tvůj příspěvek dole).

Spíš napiš kopii z BM - Záznam událostí - co ti píše když dáš aktualizovat projekt ATLAS. To bude pro začátek stačit.

_________________
CNT podpis | PrimeGrid Free-DC stats | WCG signature | User of the Day
Obrázek
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek a konečně taky Obrázek and Only For You - IQE Obrázek
a ještě GPUGrid: 4xObrázek 4xObrázek 2xObrázek 1xObrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Konfigurace ATLAS
PříspěvekNapsal: ned 26 črc, 2015 21:56 
Offline Stats
42.1052631579 %
42.1052631579 %
Uživatelský avatar

Registrován: ned 03 kvě, 2009 11:06
Příspěvky: 796
Bydliště: Lovosice
Datum narození: 31 pro 1937
ID CNT statistik: 12179
Doktor píše:
Jerry: Ten zápis ti říká (zkráceně),
že práci od projektu atlas dostaneš v případě, že máš nainstalovaný boinc manager verze 7.0.0. a vyšší a ZÁROVEŇ jsi při instalaci zvolil (zaškrtl) volbu instalovat včetně Virtualboxu.

Máš to tak, nebo si to zkusíš přeinstalovat?
P.S. Můžeš si to zkusit najít a zaškrtnout nenačisto, na posledním obrázku se sumarizací voleb zvolíš cancel (zrušit)



VB jsem odinstaloval, vymazal zbytky a nainstaloval znova.. .BM mám v. 7.6.2., VB mám 5.0.0. v adresáři BOINC. Instalace na mě chce virtuální disk - co s tím? já jsem zastrčil 16GB flash a pojmenoval H. Vypadal spokojeně, ale BM mi sdělil že »Postponed detection of VM Hypervisor failed«. .. a jsem v pytli...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Konfigurace ATLAS
PříspěvekNapsal: ned 26 črc, 2015 22:03 
Offline Stats
42.1052631579 %
42.1052631579 %
Uživatelský avatar

Registrován: ned 03 kvě, 2009 11:06
Příspěvky: 796
Bydliště: Lovosice
Datum narození: 31 pro 1937
ID CNT statistik: 12179
Indy píše:
No, nevím proč má Jarda na všech projektech skryté počítače, stejně víme, že má jen ten jeden :-)
nicméně podle WUprop má verzi 7.2.42, takže to by mělo být OK.

Otázkou zůstává ten VirtualBox, jestli ho instaloval i s Boincem či si tam tu poslední verzi dal sám a zda to s ní vůbec jede. Já mám verzi 4.3.28, taky mi to zpočátku blblo, havarovaly mi jednotky, udělal jsem reinstal VirtualBoxu a šlapalo to pak jak hodinky.
Hlavně Jardo neprocházej adresáře a neotvírej všechny soubory na které narazíš (např. jako tvůj příspěvek dole).
Spíš napiš kopii z BM - Záznam událostí - co ti píše když dáš aktualizovat projekt ATLAS. To bude pro začátek stačit.


VB jsem odinstaloval, vymazal zbytky a nainstaloval znova... BM mám v. 7.6.2., VB mám 5.0.0. v adresáři BOINC. Instalace na mě chce virtuální disk - co s tím? já jsem zastrčil 16GB flash a pojmenoval H. Vypadal spokojeně, ale BM mi sdělil že »Postponed detection of VM Hypervisor failed«. .. a jsem v pytli... Milošu - je to vidět, že už jsem starej vlk a některé věci jdou mimo mne, ale nechcu to balit - jak to jednou začnu balit, tak je život v h....u a to nechcu připustit... tak buď tak hodný a jestli máš jen malou možnost, tak mne zase překopej přes práh blbosti. Není kvalt, vím, že to nejde do pěti minut. Dovedu být trpělivý, když mi ni jiného nezbývá 45hh

Měj sa a až budeš mít chvilku, zkus pro mne vymyslet něco, co dokážu strávit. Ať se ti daří, pevné zdraví a krátký pracovní týden!!

J.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Konfigurace ATLAS
PříspěvekNapsal: pon 27 črc, 2015 07:31 
Offline Stats
52.6315789474 %
52.6315789474 %

Registrován: pon 22 lis, 2010 17:40
Příspěvky: 1239
Bydliště: Hřebeč
Datum narození: 30 črc 1981
ID CNT statistik: 15029
Jerry: Tak to slovy nenyma...netuším, kudy vedou koleje. Po mně to nic takového buď nechtělo, nebo jsem na tu otázku neodpovídal a klikl jen další...

_________________
Počítadlo: Intel C2D 2.66 GHz, MSI P-35 Platinum,A-Data 2x(1+2)GB Ram (dual channel)5-5-5-15, Gigabyte ATI HD5870 840/900MHz Catalysty 11.12, Boinc 7.4.42, Windows 7 64-bit
Od 1.11.2015 do 27.2.2016 hrdý sponzor GOLEMa
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Konfigurace ATLAS
PříspěvekNapsal: pon 27 črc, 2015 08:56 
Offline Stats
42.1052631579 %
42.1052631579 %
Uživatelský avatar

Registrován: ned 03 kvě, 2009 11:06
Příspěvky: 796
Bydliště: Lovosice
Datum narození: 31 pro 1937
ID CNT statistik: 12179
Doktor píše:
Jerry: Tak to slovy nenyma...netuším, kudy vedou koleje. Po mně to nic takového buď nechtělo, nebo jsem na tu otázku neodpovídal a klikl jen další...


To je v pohodě - díky za pomoc, spočítalo mi to jednu práci, u ostatních hlásí chyba při výpočtu. To bude nějaká blbina a ty se hledají na dálku špatně.

Ať ti to počítá...
Jarda


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Konfigurace ATLAS
PříspěvekNapsal: pon 27 črc, 2015 11:08 
Offline Stats
47.3684210526 %
47.3684210526 %
Uživatelský avatar

Registrován: úte 07 lis, 2006 16:13
Příspěvky: 1186
Bydliště: Bučovice
Datum narození: 0- 0-1969
ID CNT statistik: 288
Takže jsem na PC, kde mám BM verze 7.4.42, nainstaloval poslední verzi VirtualBox 5.0 a ejhle - počítání nejelo to a hlásilo stejnou chybu jako u Jardy "Postponed detection of WM Hypervisor failed".

Takže jsem VirtualBox verze 5 odinstaloval, ukončil BM, stáhl verzi VirtualBoxu 4.3.30, nainstaloval ji, poté restartoval PC a vše naběhlo jak má a Atlas počítá jakoby se ani nechumelilo ;-)

Jardo, díky za spolupráci :smt023

_________________
CNT podpis | PrimeGrid Free-DC stats | WCG signature | User of the Day
Obrázek
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek a konečně taky Obrázek and Only For You - IQE Obrázek
a ještě GPUGrid: 4xObrázek 4xObrázek 2xObrázek 1xObrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Konfigurace ATLAS
PříspěvekNapsal: pon 27 črc, 2015 11:14 
Offline Stats
42.1052631579 %
42.1052631579 %
Uživatelský avatar

Registrován: ned 03 kvě, 2009 11:06
Příspěvky: 796
Bydliště: Lovosice
Datum narození: 31 pro 1937
ID CNT statistik: 12179
Indy píše:
Takže jsem na PC, kde mám BM verze 7.4.42, nainstaloval poslední verzi VirtualBox 5.0 a ejhle - počítání nejelo to a hlásilo stejnou chybu jako u Jardy "Postponed detection of WM Hypervisor failed".

Takže jsem VirtualBox verze 5 odinstaloval, ukončil BM, stáhl verzi VirtualBoxu 4.3.30, nainstaloval ji, poté restartoval PC a vše naběhlo jak má a Atlas počítá jakoby se ani nechumelilo ;-)

Jardo, díky za spolupráci :smt023


Já taky velice děkuji - na tohle bych samozřejmě neměl (udělat správný závěr) jen - nebylo by dobré informovat i toho, kdo tu verzi 5.0.0. vyvěsil?

Jarda


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz