Czech National Team

Týmové fórum
Právě je sob 23 zář, 2017 19:43

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 849 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: ned 18 pro, 2016 12:12 
Offline Stats
47.3684210526 %
47.3684210526 %
Uživatelský avatar

Registrován: úte 07 lis, 2006 16:13
Příspěvky: 1181
Bydliště: Bučovice
Datum narození: 0- 0-1969
ID CNT statistik: 288
Má někdo jednotky pro ATI/AMD :?:

Mě zatím žádná nepřišla :-(

_________________
CNT podpis | PrimeGrid Free-DC stats | WCG signature | User of the Day
Obrázek
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek a konečně taky Obrázek and Only For You - IQE Obrázek
a ještě GPUGrid: 4xObrázek 4xObrázek 2xObrázek 1xObrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: ned 18 pro, 2016 12:15 
Offline Stats
31.5789473684 %
31.5789473684 %
Uživatelský avatar

Registrován: sob 09 kvě, 2015 12:05
Příspěvky: 340
Bydliště: Lysice
Datum narození: 22 lis 1991
ID CNT statistik: 18396
Worf_VX píše:
Mam prosbu, nemohl by mi nekdo poslat config pro pocitani 2 gpu (nvidia + ati)? Urcite se to tu resilo xkrat, ale nemam bohuzel cas to hledat. Pocita mi pouze ATi HD7850. GT650 netaha jednotky. Mam takovy dojem, ze Collatz treba pocitaji obe i bez configu...

toto ti bude stačit, ta druhá grafika ... není to zase nějak omezené jako v minulém turnaji velikostí paměti...
Kód:
   
<app_config>
   <app>
      <name>pps_sr2sieve</name>
      <fraction_done_exact/>
      <gpu_versions>
          <gpu_usage>0.5</gpu_usage>
          <cpu_usage>.01</cpu_usage>
      </gpu_versions>
   </app>
</app_config>


Indy: mám pouze Nvidia :smt102

měli jste to mít odzkoušené před turnajem, proto děláme ty testy

_________________
Nová tabulka srovnání týmových počítačů https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... 2137758393
testovací balíček viewtopic.php?p=89758#p89758
výsledky posílejte zde viewtopic.php?f=24&t=4553 tabulku mohou editovat je správci z důvodu ochrany vložených dat

Nalezená prvočísla
SGS - 2413785097995*2^1290000-1 -číslic 388,342 (T5K) - // - SGS - 3272567467125*2^1290000-1 -číslic 388,342 (T5K) - // - PPSE - 6451*2^1451648+1 -číslic 436,994 (T5K) - // - PPSE - 2439*2^1451771+1 -číslic 437,031 (T5K) - // - GFN - 53022198^32768+1 -číslic 253,116
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
http://signature.statseb.fr/sig-1896.png
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
PC Online - i7-6700k (OC 4,5GHz), ASrock z170 Extreme 4, Asus GTX1080 (OC+5%), 16GB DDR4 (3000MHz), System - SSD OCZ TRION 100 - 250GB, Data - SSHD Seagate 4TB, 2x WD 750GB, zdroj Corsair RM850 (850W), Win10Pro 64bit
Server 1 Online - AMD Phenom II x6 1075T, GA870A-USB3, MSI GTX275, 32GB DDR3, Samsung HDD 300GB, zdroj 700W, Win10Pro 64bit
Server 2 Online - AMD Ryzen 7 1700(4GHz), MSI X370 GAMING PRO CARBON, MSI GTX780 Lightning (OC+15%) 16GB DDR4, SSD Kingston240GB, zdroj 450W, Win10Pro 64bit


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: ned 18 pro, 2016 12:22 
Offline Stats
42.1052631579 %
42.1052631579 %
Uživatelský avatar

Registrován: ned 03 kvě, 2009 11:06
Příspěvky: 790
Bydliště: Lovosice
Datum narození: 31 pro 1937
ID CNT statistik: 12179
Worf_VX píše:
Mam prosbu, nemohl by mi nekdo poslat config pro pocitani 2 gpu (nvidia + ati)? Urcite se to tu resilo xkrat, ale nemam bohuzel cas to hledat. Pocita mi pouze ATi HD7850. GT650 netaha jednotky. Mam takovy dojem, ze Collatz treba pocitaji obe i bez configu...


Máš ten Collatz pozastavený v boincmanageru?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: ned 18 pro, 2016 12:27 
Offline Stats
47.3684210526 %
47.3684210526 %
Uživatelský avatar

Registrován: úte 07 lis, 2006 16:13
Příspěvky: 1181
Bydliště: Bučovice
Datum narození: 0- 0-1969
ID CNT statistik: 288
Honza1616 píše:
měli jste to mít odzkoušené před turnajem, proto děláme ty testy
Já to samozřejmě zkoušel, hlavně zda to počítač vůbec zvládne. Fungovalo to a jednotky chodily normálně oboje :-(

P.S.: Všiml jsem si, že mi to hlásí "This computer has reached a limit on tasks in progress", takže jsem uměle odpojil počítání na Nvidia a zrušil 2 jednotky a hned mi to natáhlo 2 kusy pro ATI/AMD. Víc jak 4 jednotky pro GPU mi to nedá. Lze to nějak obejít?

_________________
CNT podpis | PrimeGrid Free-DC stats | WCG signature | User of the Day
Obrázek
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek a konečně taky Obrázek and Only For You - IQE Obrázek
a ještě GPUGrid: 4xObrázek 4xObrázek 2xObrázek 1xObrázek


Naposledy upravil Indy dne ned 18 pro, 2016 12:35, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: ned 18 pro, 2016 12:32 
Offline Stats
31.5789473684 %
31.5789473684 %

Registrován: čtv 16 úno, 2012 18:31
Příspěvky: 416
Bydliště: Spytihněv
Datum narození: 0- 0-1981
ID CNT statistik: 17768
Honza1616 píše:
Worf_VX píše:
Mam prosbu, nemohl by mi nekdo poslat config pro pocitani 2 gpu (nvidia + ati)? Urcite se to tu resilo xkrat, ale nemam bohuzel cas to hledat. Pocita mi pouze ATi HD7850. GT650 netaha jednotky. Mam takovy dojem, ze Collatz treba pocitaji obe i bez configu...

toto ti bude stačit, ta druhá grafika ... není to zase nějak omezené jako v minulém turnaji velikostí paměti...
Kód:
   
<app_config>
   <app>
      <name>pps_sr2sieve</name>
      <fraction_done_exact/>
      <gpu_versions>
          <gpu_usage>0.5</gpu_usage>
          <cpu_usage>.01</cpu_usage>
      </gpu_versions>
   </app>
</app_config>


Indy: mám pouze Nvidia :smt102

měli jste to mít odzkoušené před turnajem, proto děláme ty testy


dat to do app_info.xml a do adresare s projektem, je tak? Pokud ano, tak mi to pise chyba syntaxe...

jinak nemel jsem cas nic zkouset, pac jsem zapomel na datum a vzpomel si az vcera :-(

_________________
ObrázekObrázekObrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek ObrázekObrázekObrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: ned 18 pro, 2016 12:33 
Offline Stats
31.5789473684 %
31.5789473684 %

Registrován: čtv 16 úno, 2012 18:31
Příspěvky: 416
Bydliště: Spytihněv
Datum narození: 0- 0-1981
ID CNT statistik: 17768
oldjerry píše:
Worf_VX píše:
Mam prosbu, nemohl by mi nekdo poslat config pro pocitani 2 gpu (nvidia + ati)? Urcite se to tu resilo xkrat, ale nemam bohuzel cas to hledat. Pocita mi pouze ATi HD7850. GT650 netaha jednotky. Mam takovy dojem, ze Collatz treba pocitaji obe i bez configu...


Máš ten Collatz pozastavený v boincmanageru?

jj, mam vse zastavene krome primegridu

_________________
ObrázekObrázekObrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek ObrázekObrázekObrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: ned 18 pro, 2016 12:40 
Offline Stats
31.5789473684 %
31.5789473684 %
Uživatelský avatar

Registrován: sob 09 kvě, 2015 12:05
Příspěvky: 340
Bydliště: Lysice
Datum narození: 22 lis 1991
ID CNT statistik: 18396
Citace:
....dat to do app_info.xml a do adresare s projektem, je tak? Pokud ano, tak mi to pise chyba syntaxe...
jinak nemel jsem cas nic zkouset, pac jsem zapomel na datum a vzpomel si az vcera :-(


a ty tam máš už nějaké předvolby ?
protože <app_config> a také </app_config> musí být vždy na začátku a až na konci a vše ostatní <app></app> musí být mezi tím
hlavně že tady bylo psané pozor na nestandartní čas startu :D

Indy: ještě mě napadá pro ty předvolby máš na webu v předvolbách zaškrtlé oboje Cuda i OpenCL ??

_________________
Nová tabulka srovnání týmových počítačů https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... 2137758393
testovací balíček viewtopic.php?p=89758#p89758
výsledky posílejte zde viewtopic.php?f=24&t=4553 tabulku mohou editovat je správci z důvodu ochrany vložených dat

Nalezená prvočísla
SGS - 2413785097995*2^1290000-1 -číslic 388,342 (T5K) - // - SGS - 3272567467125*2^1290000-1 -číslic 388,342 (T5K) - // - PPSE - 6451*2^1451648+1 -číslic 436,994 (T5K) - // - PPSE - 2439*2^1451771+1 -číslic 437,031 (T5K) - // - GFN - 53022198^32768+1 -číslic 253,116
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
http://signature.statseb.fr/sig-1896.png
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
PC Online - i7-6700k (OC 4,5GHz), ASrock z170 Extreme 4, Asus GTX1080 (OC+5%), 16GB DDR4 (3000MHz), System - SSD OCZ TRION 100 - 250GB, Data - SSHD Seagate 4TB, 2x WD 750GB, zdroj Corsair RM850 (850W), Win10Pro 64bit
Server 1 Online - AMD Phenom II x6 1075T, GA870A-USB3, MSI GTX275, 32GB DDR3, Samsung HDD 300GB, zdroj 700W, Win10Pro 64bit
Server 2 Online - AMD Ryzen 7 1700(4GHz), MSI X370 GAMING PRO CARBON, MSI GTX780 Lightning (OC+15%) 16GB DDR4, SSD Kingston240GB, zdroj 450W, Win10Pro 64bit


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: ned 18 pro, 2016 12:56 
Offline Stats
47.3684210526 %
47.3684210526 %
Uživatelský avatar

Registrován: úte 07 lis, 2006 16:13
Příspěvky: 1181
Bydliště: Bučovice
Datum narození: 0- 0-1969
ID CNT statistik: 288
Honza1616 píše:
Indy: ještě mě napadá pro ty předvolby máš na webu v předvolbách zaškrtlé oboje Cuda i OpenCL ??
Ano, samozřejmě mám.

Problém asi bude v tom, že BoincManager ukazuje toto -

CUDA: NVIDIA GPU 0: GeForce GTX 1060 6GB (driver version 376.09, CUDA version 8.0, compute capability 6.1, 4096MB, 3564MB available, 4374 GFLOPS peak)
OpenCL: NVIDIA GPU 0: GeForce GTX 1060 6GB (driver version 376.09, device version OpenCL 1.2 CUDA, 6144MB, 3564MB available, 4374 GFLOPS peak)
OpenCL: AMD/ATI GPU 0: Tahiti (driver version 2117.13 (VM), device version OpenCL 1.2 AMD-APP (2117.13), 3072MB, 3072MB available, 2739 GFLOPS peak)


Čili vypadá to jako bych měl jen jednu GPU 0 a prostě pokud chci jednotku pro GPU tak vždy pošle Nvidia. Pokud chci jednotku pro AMD/ATI, tak ručně odškrtnu na webu primegrid, že nechci jednotku pro nvidia a pak posílá GPU jednotky pro AMD/ATI. Funguje to, ale musel bych to každé 2 jednotky upravovat čili každých 20 minut, což je děs :evil:

Kdybych nějak dokázal natáhnou více jednotek, např. 100, tak by se mi ten časový problém trošku ulehčil ...

_________________
CNT podpis | PrimeGrid Free-DC stats | WCG signature | User of the Day
Obrázek
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek a konečně taky Obrázek and Only For You - IQE Obrázek
a ještě GPUGrid: 4xObrázek 4xObrázek 2xObrázek 1xObrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: ned 18 pro, 2016 12:59 
Offline Stats
31.5789473684 %
31.5789473684 %

Registrován: čtv 16 úno, 2012 18:31
Příspěvky: 416
Bydliště: Spytihněv
Datum narození: 0- 0-1981
ID CNT statistik: 17768
Honza1616 píše:
Citace:
....dat to do app_info.xml a do adresare s projektem, je tak? Pokud ano, tak mi to pise chyba syntaxe...
jinak nemel jsem cas nic zkouset, pac jsem zapomel na datum a vzpomel si az vcera :-(


a ty tam máš už nějaké předvolby ?
protože <app_config> a také </app_config> musí být vždy na začátku a až na konci a vše ostatní <app></app> musí být mezi tím
hlavně že tady bylo psané pozor na nestandartní čas startu :D

Indy: ještě mě napadá pro ty předvolby máš na webu v předvolbách zaškrtlé oboje Cuda i OpenCL ??

zaskrtle mam oboje...

jine predvolby nikde nemam, zkopiroval jsem vyse uvedene, dal do app_info.xml, soubor hodil do adresare s projektem a restartoval BM, vysledek chyba syntaxe

_________________
ObrázekObrázekObrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek ObrázekObrázekObrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: ned 18 pro, 2016 13:01 
Offline Stats
31.5789473684 %
31.5789473684 %

Registrován: čtv 16 úno, 2012 18:31
Příspěvky: 416
Bydliště: Spytihněv
Datum narození: 0- 0-1981
ID CNT statistik: 17768
Indy píše:
Honza1616 píše:
Indy: ještě mě napadá pro ty předvolby máš na webu v předvolbách zaškrtlé oboje Cuda i OpenCL ??
Ano, samozřejmě mám.

Problém asi bude v tom, že BoincManager ukazuje toto -

CUDA: NVIDIA GPU 0: GeForce GTX 1060 6GB (driver version 376.09, CUDA version 8.0, compute capability 6.1, 4096MB, 3564MB available, 4374 GFLOPS peak)
OpenCL: NVIDIA GPU 0: GeForce GTX 1060 6GB (driver version 376.09, device version OpenCL 1.2 CUDA, 6144MB, 3564MB available, 4374 GFLOPS peak)
OpenCL: AMD/ATI GPU 0: Tahiti (driver version 2117.13 (VM), device version OpenCL 1.2 AMD-APP (2117.13), 3072MB, 3072MB available, 2739 GFLOPS peak)


Čili vypadá to jako bych měl jen jednu GPU 0 a prostě pokud chci jednotku pro GPU tak vždy pošle Nvidia. Pokud chci jednotku pro AMD/ATI, tak ručně odškrtnu na webu primegrid, že nechci jednotku pro nvidia a pak posílá GPU jednotky pro AMD/ATI. Funguje to, ale musel bych to každé 2 jednotky upravovat čili každých 20 minut, což je děs :evil:

Kdybych nějak dokázal natáhnou více jednotek, např. 100, tak by se mi ten časový problém trošku ulehčil ...


me to pise CUDA pro nvidiu a OpenCL pro ATI, takze v tomto ja problem asi nemam

_________________
ObrázekObrázekObrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek ObrázekObrázekObrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: ned 18 pro, 2016 13:16 
Offline Stats
36.8421052632 %
36.8421052632 %

Registrován: sob 31 bře, 2012 13:27
Příspěvky: 562
ID CNT statistik: 13326
Taky mi nechodí víc jednotek, na dvou strojích s R9 280X a s GTX1060 se nové jednotky stáhnou až po dopočtení stávajících. (jedu po dvou jednotkách najednou)

_________________
Obrázek

PG SGS: 2337608400675*2^1290000-1


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: ned 18 pro, 2016 13:28 
Offline Stats
31.5789473684 %
31.5789473684 %
Uživatelský avatar

Registrován: sob 09 kvě, 2015 12:05
Příspěvky: 340
Bydliště: Lysice
Datum narození: 22 lis 1991
ID CNT statistik: 18396
Indy píše:
Všiml jsem si, že mi to hlásí "This computer has reached a limit on tasks in progress".....

nemáš ještě nastavené nějaké limitující nastavení na profilu PG jako zásobu práce ?

Worf_WX: ten app_config sám o sobě není až tak důležitej můžeš ho klidně smazat
ale je lepší ho tam mít aby se ti práce stahovala dvojnásob 2 jednotky na GPU... každopádně si to tam nějak špatně vložil ( ve špatném pořadí) jinak by to nepsalo tu syntaxi
https://ctrlv.cz/N9en

pro všechny: zásoba práce na několik dní nastavena předpokládám ?

_________________
Nová tabulka srovnání týmových počítačů https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... 2137758393
testovací balíček viewtopic.php?p=89758#p89758
výsledky posílejte zde viewtopic.php?f=24&t=4553 tabulku mohou editovat je správci z důvodu ochrany vložených dat

Nalezená prvočísla
SGS - 2413785097995*2^1290000-1 -číslic 388,342 (T5K) - // - SGS - 3272567467125*2^1290000-1 -číslic 388,342 (T5K) - // - PPSE - 6451*2^1451648+1 -číslic 436,994 (T5K) - // - PPSE - 2439*2^1451771+1 -číslic 437,031 (T5K) - // - GFN - 53022198^32768+1 -číslic 253,116
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
http://signature.statseb.fr/sig-1896.png
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
PC Online - i7-6700k (OC 4,5GHz), ASrock z170 Extreme 4, Asus GTX1080 (OC+5%), 16GB DDR4 (3000MHz), System - SSD OCZ TRION 100 - 250GB, Data - SSHD Seagate 4TB, 2x WD 750GB, zdroj Corsair RM850 (850W), Win10Pro 64bit
Server 1 Online - AMD Phenom II x6 1075T, GA870A-USB3, MSI GTX275, 32GB DDR3, Samsung HDD 300GB, zdroj 700W, Win10Pro 64bit
Server 2 Online - AMD Ryzen 7 1700(4GHz), MSI X370 GAMING PRO CARBON, MSI GTX780 Lightning (OC+15%) 16GB DDR4, SSD Kingston240GB, zdroj 450W, Win10Pro 64bit


Naposledy upravil Honza1616 dne ned 18 pro, 2016 13:31, celkově upraveno 3

Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: ned 18 pro, 2016 13:29 
Offline Stats
47.3684210526 %
47.3684210526 %
Uživatelský avatar

Registrován: úte 07 lis, 2006 16:13
Příspěvky: 1181
Bydliště: Bučovice
Datum narození: 0- 0-1969
ID CNT statistik: 288
Petr.50:
Prosím Tě, co tam máš za systém a která karta je jako primární (blíž k procesoru)?

_________________
CNT podpis | PrimeGrid Free-DC stats | WCG signature | User of the Day
Obrázek
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek a konečně taky Obrázek and Only For You - IQE Obrázek
a ještě GPUGrid: 4xObrázek 4xObrázek 2xObrázek 1xObrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: ned 18 pro, 2016 13:30 
Offline Stats
31.5789473684 %
31.5789473684 %
Uživatelský avatar

Registrován: sob 09 kvě, 2015 12:05
Příspěvky: 340
Bydliště: Lysice
Datum narození: 22 lis 1991
ID CNT statistik: 18396
musíte počkat až přijde někdo kdo se vám na to podívá přes TeamViewer

_________________
Nová tabulka srovnání týmových počítačů https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... 2137758393
testovací balíček viewtopic.php?p=89758#p89758
výsledky posílejte zde viewtopic.php?f=24&t=4553 tabulku mohou editovat je správci z důvodu ochrany vložených dat

Nalezená prvočísla
SGS - 2413785097995*2^1290000-1 -číslic 388,342 (T5K) - // - SGS - 3272567467125*2^1290000-1 -číslic 388,342 (T5K) - // - PPSE - 6451*2^1451648+1 -číslic 436,994 (T5K) - // - PPSE - 2439*2^1451771+1 -číslic 437,031 (T5K) - // - GFN - 53022198^32768+1 -číslic 253,116
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
http://signature.statseb.fr/sig-1896.png
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
PC Online - i7-6700k (OC 4,5GHz), ASrock z170 Extreme 4, Asus GTX1080 (OC+5%), 16GB DDR4 (3000MHz), System - SSD OCZ TRION 100 - 250GB, Data - SSHD Seagate 4TB, 2x WD 750GB, zdroj Corsair RM850 (850W), Win10Pro 64bit
Server 1 Online - AMD Phenom II x6 1075T, GA870A-USB3, MSI GTX275, 32GB DDR3, Samsung HDD 300GB, zdroj 700W, Win10Pro 64bit
Server 2 Online - AMD Ryzen 7 1700(4GHz), MSI X370 GAMING PRO CARBON, MSI GTX780 Lightning (OC+15%) 16GB DDR4, SSD Kingston240GB, zdroj 450W, Win10Pro 64bit


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: ned 18 pro, 2016 13:31 
Offline Stats
47.3684210526 %
47.3684210526 %
Uživatelský avatar

Registrován: úte 07 lis, 2006 16:13
Příspěvky: 1181
Bydliště: Bučovice
Datum narození: 0- 0-1969
ID CNT statistik: 288
Honza1616 píše:
nemáš ještě nastavené nějaké limitující nastavení na profilu PG jako zásobu práce ?
Otázce nerozumím (co konkrétně), ale předpokládám, že nemám.

_________________
CNT podpis | PrimeGrid Free-DC stats | WCG signature | User of the Day
Obrázek
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek a konečně taky Obrázek and Only For You - IQE Obrázek
a ještě GPUGrid: 4xObrázek 4xObrázek 2xObrázek 1xObrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: ned 18 pro, 2016 13:34 
Offline Stats
31.5789473684 %
31.5789473684 %
Uživatelský avatar

Registrován: sob 09 kvě, 2015 12:05
Příspěvky: 340
Bydliště: Lysice
Datum narození: 22 lis 1991
ID CNT statistik: 18396
Indy píše:
Honza1616 píše:
nemáš ještě nastavené nějaké limitující nastavení na profilu PG jako zásobu práce ?
Otázce nerozumím (co konkrétně), ale předpokládám, že nemám.

https://ctrlv.cz/shots/2016/12/18/YOMT.png
i když nastavení v Klientovi by mělo být nadřazenější takže asi nic

_________________
Nová tabulka srovnání týmových počítačů https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... 2137758393
testovací balíček viewtopic.php?p=89758#p89758
výsledky posílejte zde viewtopic.php?f=24&t=4553 tabulku mohou editovat je správci z důvodu ochrany vložených dat

Nalezená prvočísla
SGS - 2413785097995*2^1290000-1 -číslic 388,342 (T5K) - // - SGS - 3272567467125*2^1290000-1 -číslic 388,342 (T5K) - // - PPSE - 6451*2^1451648+1 -číslic 436,994 (T5K) - // - PPSE - 2439*2^1451771+1 -číslic 437,031 (T5K) - // - GFN - 53022198^32768+1 -číslic 253,116
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
http://signature.statseb.fr/sig-1896.png
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
PC Online - i7-6700k (OC 4,5GHz), ASrock z170 Extreme 4, Asus GTX1080 (OC+5%), 16GB DDR4 (3000MHz), System - SSD OCZ TRION 100 - 250GB, Data - SSHD Seagate 4TB, 2x WD 750GB, zdroj Corsair RM850 (850W), Win10Pro 64bit
Server 1 Online - AMD Phenom II x6 1075T, GA870A-USB3, MSI GTX275, 32GB DDR3, Samsung HDD 300GB, zdroj 700W, Win10Pro 64bit
Server 2 Online - AMD Ryzen 7 1700(4GHz), MSI X370 GAMING PRO CARBON, MSI GTX780 Lightning (OC+15%) 16GB DDR4, SSD Kingston240GB, zdroj 450W, Win10Pro 64bit


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: ned 18 pro, 2016 13:43 
Offline Stats
36.8421052632 %
36.8421052632 %

Registrován: sob 31 bře, 2012 13:27
Příspěvky: 562
ID CNT statistik: 13326
Indy píše:
Petr.50:
Prosím Tě, co tam máš za systém a která karta je jako primární (blíž k procesoru)?

Mám to ve dvou různých počítačích, oba s Win7 a ani jeden si nechce stáhnout větší zásobu na GPU, pro CPU si stáhnou oba zásobu 2x počet vláken. (Skládám kamarádovi PC s tou 1060, tak jí trochu testuji :-) )

_________________
Obrázek

PG SGS: 2337608400675*2^1290000-1


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: ned 18 pro, 2016 14:01 
Offline
57.8947368421 %
57.8947368421 %

Registrován: pát 03 lis, 2006 10:46
Příspěvky: 1941
Honza1616 píše:
https://ctrlv.cz/shots/2016/12/18/YOMT.png
i když nastavení v Klientovi by mělo být nadřazenější takže asi nic


No možná právě kvůli takovým pacientům server na začátku turnaje nedá do zásoby tolik práce, kolik BOINC/lidi chcou.
Někdo by si chtěl natáhnout práci na 10 dní (kolik stovek nebo tisíc jednotek na jeden počítač to je?), z turnaje spočítá malou část a většina se pak zahodí (?).
Vynásobte x tisíc PC se schopnou grafikou a vyjde potřeba mnoha set tisíc nebo milionů jednotek.

EDIT: A pak i když to utáhne server, linka, disky atp., extrémně se tím prodlouží doba validace turnaje.
Myslím, že z pohledu projektu a ve finále i účastníků je žádoucí, že server na začátku nedá práci na 10 dní.

_________________
Megaprime 207394 · 5^1612573 - 1
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: ned 18 pro, 2016 14:07 
Offline Stats
47.3684210526 %
47.3684210526 %
Uživatelský avatar

Registrován: úte 07 lis, 2006 16:13
Příspěvky: 1181
Bydliště: Bučovice
Datum narození: 0- 0-1969
ID CNT statistik: 288
Omezení na 2 jednotky na GPU mi přijde až moc kruté.

Když jsem zkoušel počítání před turnajem, tak mi stahoval v dávkách cca po 20 jednotkách a vždy tam byly 2-3 jednotky pro AMD a ostatní pro nVidia. Bohužel teď to nejde a nejde. Možná kdyby se zvedl limit na 10 jednotek na GPU, tak by to taky snad stačilo a mě možná pomohlo, ale těžko říct.

P.S.: Teď si nejsem 100% jist, ale zase naopak po dopočítání nVidia jednotky mi stáhl jako čtvrtou jednotku pro AMD a nVidia nepočítala (nevím jestli jsem stihl upravit nastavení na primegridu, ale asi jo)

_________________
CNT podpis | PrimeGrid Free-DC stats | WCG signature | User of the Day
Obrázek
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek a konečně taky Obrázek and Only For You - IQE Obrázek
a ještě GPUGrid: 4xObrázek 4xObrázek 2xObrázek 1xObrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: ned 18 pro, 2016 14:23 
Offline Stats
31.5789473684 %
31.5789473684 %

Registrován: čtv 16 úno, 2012 18:31
Příspěvky: 416
Bydliště: Spytihněv
Datum narození: 0- 0-1981
ID CNT statistik: 17768
Honza1616 píše:
Indy píše:
Všiml jsem si, že mi to hlásí "This computer has reached a limit on tasks in progress".....

nemáš ještě nastavené nějaké limitující nastavení na profilu PG jako zásobu práce ?

Worf_WX: ten app_config sám o sobě není až tak důležitej můžeš ho klidně smazat
ale je lepší ho tam mít aby se ti práce stahovala dvojnásob 2 jednotky na GPU... každopádně si to tam nějak špatně vložil ( ve špatném pořadí) jinak by to nepsalo tu syntaxi
https://ctrlv.cz/N9en

pro všechny: zásoba práce na několik dní nastavena předpokládám ?


hmm, pokud omezili 2 jednotky na GPU, tak je to mozna v tom, pac mi to stahne 4 ukoly na ATI a nvidia je na suchu...
jak ve spatnem poradi? Zkopiroval jsem presne ten text co jste mi poradili, nic vic nic min. Dal to do app_info.xml a soupnul do adresare s Primegrid projektem, uz jsem to psal 2x...

_________________
ObrázekObrázekObrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek ObrázekObrázekObrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 849 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz