Czech National Team

Týmové fórum
Právě je pon 20 lis, 2017 14:30

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 28 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Jednotky
PříspěvekNapsal: úte 14 dub, 2009 12:52 
Offline Stats
78.9473684211 %
78.9473684211 %

Registrován: úte 13 led, 2009 15:33
Příspěvky: 6308
Datum narození: 0- 0-1956
ID CNT statistik: 10124
forest píše:
Že já hned všechny novinky píšu na fórum 45hh Mohl jsem být první v týmu, ale s výkonem co do projektu vložil nenym, mně to dlouho nevydrží 45cc

Nasysleno jsem měl před tím, než jsi to poslal na fórum. Dokonce jsem měl rozepsaný příspěvek ve smyslu "bacha na mě, mám velkou zásobu", ale po tom, co jsem si prohlédl tvoje stroje, tak se mi to jevilo tak, že se na prvním místě udržíš. Oni pustili za několik desítek minut nato další velkou várku jednotek, poté už jsem to nesrovnával.

_________________
Prý už není krize; pořád jím plesnivé sýry, piji staré víno a jezdím v autě bez střechy.
UotD 424x
Obrázek 2xObrázek 7xObrázek 9xObrázek Obrázek
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Jednotky
PříspěvekNapsal: úte 14 dub, 2009 20:15 
Offline
57.8947368421 %
57.8947368421 %

Registrován: pát 03 lis, 2006 10:46
Příspěvky: 1971
To je dost zajímavé, že pod 5.10.x daná aplikace neběží a chce V6. Nějaké podrobnosti?

_________________
Megaprime 207394 · 5^1612573 - 1
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Jednotky
PříspěvekNapsal: úte 14 dub, 2009 20:31 
Offline Stats
78.9473684211 %
78.9473684211 %

Registrován: úte 13 led, 2009 15:33
Příspěvky: 6308
Datum narození: 0- 0-1956
ID CNT statistik: 10124
Honza píše:
To je dost zajímavé, že pod 5.10.x daná aplikace neběží a chce V6. Nějaké podrobnosti?


Bohužel bez podrobností, core 5.10.45 mám na serveru do kterého nesahám, takže žádný flag, který by pomohl. Pouze compute error a to pár sekund po začátku běhu jednotky....Ale jednotky se natahovaly bez varování, dokud jsem tam projekt nesuspendoval. Ještě tak před 14-21 dny se u mě jednotky Autodock dopočítávaly pouze na 1CPU muzeu, na vícejádrových strojích téměř bez výjimky compute eror, ale ne během výpočtu, až po skončení (can't rename output file). Takže nějak pokročili, je to alfa, kde co jim musíme odpustit.

_________________
Prý už není krize; pořád jím plesnivé sýry, piji staré víno a jezdím v autě bez střechy.
UotD 424x
Obrázek 2xObrázek 7xObrázek 9xObrázek Obrázek
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Jednotky
PříspěvekNapsal: stř 15 dub, 2009 04:07 
Offline Stats
Admin webu a fóra CNT
Admin webu a fóra CNT
Uživatelský avatar

Registrován: pát 27 říj, 2006 09:19
Příspěvky: 16131
Bydliště: Újezd u Brna
Datum narození: 03 bře 1977
ID CNT statistik: 71
Nemyslím si, že by to bylo verzí BM, mně jednotky dříve padaly jako hrušky a to i na verzích 6.xx. Minulý týden na těch stejných proběhly bez chyby a pak zase chybné jednotky, které následovalo pár kousků, které proběhly opět bez chyby. Myslím že záleží na tom co vygenerují a né na verzi BM.

_________________
Galerie CNT
Statistiky CNT od vklibera
Moje osobní statistika!
Kde a kdy jsem byl UoD
testovací balíček CNT 2017
tabulka výsledků testovacího balíčku CNT 2015


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Jednotky
PříspěvekNapsal: stř 15 dub, 2009 09:48 
Offline Stats
78.9473684211 %
78.9473684211 %

Registrován: úte 13 led, 2009 15:33
Příspěvky: 6308
Datum narození: 0- 0-1956
ID CNT statistik: 10124
Nevím jak to funguje u jiných, ale na core 5.10.45 jsem já nikdy žádný hydrogen nedopočítal. Na core 6.x.x mně jednotky GROMACS padají jak hrušky, ale občas se nějaká dopočítá, jednotky Autodock se v poslední době dopočítají téměř všechny.
Z velké dávky minulý týden se mi na core 6.x.x spočítalo téměř všechno (a to mám sbírku 6.4.5, 6.4.7, 6.6.11 a 6.6.20), na 5.10.45 opět ani jedna. Takže od pátku mám na tom compu hydrogen suspend.
Na jiné aplikace projektu se nepamatuji, že bych je viděl.

_________________
Prý už není krize; pořád jím plesnivé sýry, piji staré víno a jezdím v autě bez střechy.
UotD 424x
Obrázek 2xObrázek 7xObrázek 9xObrázek Obrázek
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Jednotky
PříspěvekNapsal: stř 15 dub, 2009 13:10 
Offline Stats
Admin webu a fóra CNT
Admin webu a fóra CNT
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 29 bře, 2007 09:41
Příspěvky: 9410
Bydliště: Brušperk, 48 let
ID CNT statistik: 1
vkliber píše:
Hned jak přijdu domů (a budou jednotky) tak to vyzkouším přehodit na V6.
Tak jsem povýšil na V6, ale zatím bez jednotek.

Na V5.10.45 jsem měl přes 1000 WUs, ale validní jsou jenom 2 (Autodock z 12.4.2009).
Na dalších PC : na V6.4.5 byly všechny WUs z 9.4. - 11.4. validní, 12.4. všechny error a dnes všechny validní.

To spíše vypadá na chybné dávky WUs.

_________________
Statistiky CNT | Projekty CNT | Distribuované výpočty CNT | SETI CNT | Einstein CNT
.....::::: Proč se mít nejlépe, když se můžu mít čím dál tím stejně :::::.....
Moje skromná statistika tady , tady , tady nebo grafy.
˙ıɔıqɐɹʞ ʌ ǝןɐ 'ıןʇʎd ʌ ǝɔıɾɐz ǝʇɾndnʞǝu ʎpʞıu ˙˙˙


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Jednotky
PříspěvekNapsal: stř 15 dub, 2009 15:28 
Offline Stats
78.9473684211 %
78.9473684211 %

Registrován: úte 13 led, 2009 15:33
Příspěvky: 6308
Datum narození: 0- 0-1956
ID CNT statistik: 10124
Z 12.4. (várka od 4:57) mám také vadné všechny Autodocky, pokračovalo to ještě i 13.4. Až od 14.4. večer byly jednotky v pořádku. Pořád ale platí to, že z megadávky 9.-10.4. se mi téměř vše na 6.x.x spočítalo a na 5.10.45 nic.

_________________
Prý už není krize; pořád jím plesnivé sýry, piji staré víno a jezdím v autě bez střechy.
UotD 424x
Obrázek 2xObrázek 7xObrázek 9xObrázek Obrázek
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Jednotky
PříspěvekNapsal: sob 23 kvě, 2009 23:50 
Offline Stats
47.3684210526 %
47.3684210526 %
Uživatelský avatar

Registrován: pát 20 úno, 2009 17:42
Příspěvky: 994
Bydliště: Praha
Datum narození: 12 pro 1983
ID CNT statistik: 10005
Tak koukam ze je nove uz pres 300 tis WU. 2 mesice par jednotek a ted takova varka? Nikde ani zminka.

_________________
AMD Phenom X4 9950 BE 2,6 GHz
4x2GB DDR2 800 MHz GEIL Dragon (CL 5-5-5-15)
Asus M3A79-T Deluxe
RAID 1 2x WD Velociraptor 74GB
ATI HD4870 TOXIC 512 GDDR5
Fortron Epsilon 700W
CPU Cooler Aka Evo2 (48°C full load, 31°C idle)
CPU pasta Collaboratory Liquid Pro (tekuty kov)
Akasa Infinity Gamer
CZ Windows 7 Ultimate 64bit
a nakonec cumim do Samsung T240HD
Obrázek
CNT Supporter
CimrmanObrázek
IQEObrázek
IQE-FARMObrázek
MATFYZ-FARMObrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 28 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz