Czech National Team

Týmové fórum
Právě je úte 21 lis, 2017 11:47

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 642 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 33  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: úte 13 čer, 2017 00:36 
Offline
5.26315789474 %
5.26315789474 %
Uživatelský avatar

Registrován: pon 25 pro, 2006 08:53
Příspěvky: 41
Bydliště: Praha, Brno
Honza1616 píše:
tak bud jsem blbej já nebo Bionc nebo na PG serverech v tom mají bordel,
v app_config.xml jsem se snažil nastavit mt ale když jsem zadal jméno aplikace llrSGS tak mě to vyhodilo správu že taková aplikace je neznámá


Ahoj, buď v klidu, jeden task na Sophie Germain trvá 10-40 minut, takže MT nemá význam.
Tvoje konfigy se výborně hodí na mnohadenní tasky, kde je z 6 dní zkrátíš na 1 den nebo míň.

_________________
S uctou
Cwill CZ
http://boincstats.com/signature/-1/user/9633/sig.png


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 13 čer, 2017 06:31 
Offline Stats
Admin webu a fóra CNT
Admin webu a fóra CNT
Uživatelský avatar

Registrován: pát 27 říj, 2006 09:19
Příspěvky: 16134
Bydliště: Újezd u Brna
Datum narození: 03 bře 1977
ID CNT statistik: 71
Druhé místo nám nakonec uteklo jen o chlup, škoda. Bohužel měla spousta členů evidentně pozdní start do turnaje a do toho ná odešel HDD v jednom z týmových Skylaků. Nestihl jsem to v čas přeinstalovat a nahodit ještě během turnaje.

I tak je to skvělý výsledek.

_________________
Galerie CNT
Statistiky CNT od vklibera
Moje osobní statistika!
Kde a kdy jsem byl UoD
testovací balíček CNT 2017
tabulka výsledků testovacího balíčku CNT 2015


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 13 čer, 2017 06:46 
Offline Stats
78.9473684211 %
78.9473684211 %

Registrován: úte 13 led, 2009 15:33
Příspěvky: 6308
Datum narození: 0- 0-1956
ID CNT statistik: 10124
Moc bych nejásal, je to již podruhé. Kdysi byly starty naše silná stránka, letos v nich propadáme na celé čáře. Do sprintu startujeme jako do maratonu.

_________________
Prý už není krize; pořád jím plesnivé sýry, piji staré víno a jezdím v autě bez střechy.
UotD 424x
Obrázek 2xObrázek 7xObrázek 9xObrázek Obrázek
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 13 čer, 2017 18:27 
Offline
47.3684210526 %
47.3684210526 %

Registrován: ned 20 črc, 2008 08:31
Příspěvky: 976
Chtělo by se říct "PECH", zvlášť, když si člověk uvědomí, že je to výkon 2 kusů i5.
Start u 1denního turnaje je opravdu zásadní, ale platí to i u všech ostatních, zejména 3 a 5 denních.
I pomoc, která se zdá na první pohled marginální v té hromadě kreditů, je důležitější, než si kdo dokáže představit.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 13 čer, 2017 18:57 
Offline Stats
42.1052631579 %
42.1052631579 %

Registrován: úte 03 úno, 2009 21:23
Příspěvky: 893
Bydliště: Opava
Datum narození: 03 bře 1984
ID CNT statistik: 10156
Škoda že jsem to PC dostavěl tak pozdě s OC to mohlo trochu poskočit.

Haveja koukal jsem na tvoji 7700k a máš dvojnásobné časy než já to se ti tak moc přehřívá nebo jsi zapoměl vypnout HT?
Já jsem počítal 8-9 min.

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 13 čer, 2017 19:42 
Offline Stats
26.3157894737 %
26.3157894737 %

Registrován: pon 02 čer, 2014 15:54
Příspěvky: 224
Datum narození: 10 črc 1978
ID CNT statistik: 22419
http://www.primegrid.com/results.php?hostid=491933&offset=0&show_names=0&state=4&appid=2 ja som mal na taktovanom 5960x cca 617-680 sekund . podla jednotky.
dokonca stare xenon 2670 v2 "ve dvojko" to davaju za 1050 sec v priemere co je vymakane na to za aku cenu sa da postavit zostava na tych procakoch . moze byt tym ze idu stabilne na 2900mhz
Ryzen ziadna slava- http://www.primegrid.com/results.php?hostid=891445&offset=0&show_names=0&state=4&appid=2 v biose sa neda vypnut HT tak som alboroval z 50% vytazenim cpu v boinc manageree ale casy tie iste alebo este horsie.. tak som nechal zaple 100%.. no niekedy je to divne z ryzenom .. mam bios f3 beta ramky len 2133mhz..
Hodnotenie narodeninovej "party" na PG .. mohol som dat ESTE o kustik lepsi vykon keby fsetko fachalo ako ma .. par hodin pred koncom mi padla doska z jednym xenonom(spominam to v hw obetiach) A tiez mi padal internet aj na niekolko hodin pocas sutaze ale nastastie som mal dost jednotiek natahanych na ten jeden den ... Takee mi to blblo ked som sa pripajal na starte..nepresny start..
mozno by sme dali to 2 miesto pri idealnych podmienkach a lepsom tymovom zapojeni ale germanci zase vedia mobilizovat ked sa nan ich niekto dotahuje..
i tak fajne 3. z rezervou 45kk
ps: ze sa da na projektoch v nastaveni ist do zadu v hotovych jednotkach len v krokoch po 20 jednotkach je ubijejiiciii... 45hh .. skok v case tusim nema ziadny projekt ak ano upozornite. to ale je uz davno na hlavnej boinc stranke "v prianiach" vo vyvojarskom kute .. ale zatial nic

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 13 čer, 2017 20:11 
Offline Stats
31.5789473684 %
31.5789473684 %
Uživatelský avatar

Registrován: sob 09 kvě, 2015 12:05
Příspěvky: 359
Bydliště: Lysice
Datum narození: 22 lis 1991
ID CNT statistik: 18396
Jozef J píše:
....v biose sa neda vypnut HT tak som alboroval z 50% vytazenim cpu v boinc manageree ale casy tie iste alebo este horsie.. tak som nechal zaple 100%.. no niekedy je to divne z ryzenom .. mam bios f3 beta ramky len 2133mhz..


ty seš kus trolla :D HT vypnout jde mám ti to vyfotit ? Btw RAMky mám cca na 2600MHz, CPU na 3,9GHz
třeba je to právě ten potřebný výkon který nám chyběl :D :smt038 :smt023

_________________
Nová tabulka srovnání týmových počítačů https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... 2137758393
testovací balíček viewtopic.php?p=89758#p89758
výsledky posílejte zde viewtopic.php?f=24&t=4553 tabulku mohou editovat je správci z důvodu ochrany vložených dat

Nalezená prvočísla
SGS - 2413785097995*2^1290000-1 -číslic 388,342 (T5K) - // - SGS - 3272567467125*2^1290000-1 -číslic 388,342 (T5K) - // - PPSE - 6451*2^1451648+1 -číslic 436,994 (T5K) - // - PPSE - 2439*2^1451771+1 -číslic 437,031 (T5K) - // - GFN - 53022198^32768+1 -číslic 253,116
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
http://signature.statseb.fr/sig-1896.png
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
PC Online - i7-6700k (OC 4,5GHz), ASrock z170 Extreme 4, Asus GTX1080 (OC+5%), 16GB DDR4 (3000MHz), System - SSD OCZ TRION 100 - 250GB, Data - SSHD Seagate 4TB, 2x WD 750GB, zdroj Corsair RM850 (850W), Win10Pro 64bit
Server 1 Online - AMD Phenom II x6 1075T, GA870A-USB3, MSI GTX275, 32GB DDR3, Samsung HDD 300GB, zdroj 700W, Win10Pro 64bit
Server 2 Online - AMD Ryzen 7 1700(4GHz), MSI X370 GAMING PRO CARBON, MSI GTX780 Lightning (OC+15%) 16GB DDR4, SSD Kingston240GB, zdroj 450W, Win10Pro 64bit


Naposledy upravil Honza1616 dne úte 13 čer, 2017 21:17, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 13 čer, 2017 20:24 
Offline Stats
26.3157894737 %
26.3157894737 %

Registrován: pon 02 čer, 2014 15:54
Příspěvky: 224
Datum narození: 10 črc 1978
ID CNT statistik: 22419
http://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-AX370-Gaming-K3-rev-10#support-dl

_________________
Obrázek


Naposledy upravil Jozef J dne úte 13 čer, 2017 21:13, celkově upraveno 2

Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 13 čer, 2017 20:28 
Offline Stats
15.7894736842 %
15.7894736842 %

Registrován: úte 02 zář, 2008 20:38
Příspěvky: 145
Bydliště: Benešov u prahy
Datum narození: 18 lis 1986
ID CNT statistik: 8714
Dadu from Silesia píše:
Dadu from Silesia

jo, nevypnul jsem HT, protože to mám ted PC umístěno jinde a restartem na dálku na zmenu na HT neudělám... :smt102 :smt102
a také to přehríval, tak jsem musel snížit takt z 4,5GHz na 4GHz. :smt102 :smt102
bez HT máš 8-9 min na 4 jadra a já s HT (8 jader) 17 min? to je skoro stejný? 51iii 51iii
jinak jsem domluvený s jedným chlapem, který dělá delid CPU, tak mi to udělá a jestě to vyladí na max GHz s vzduch chlazením...uvidíme. 45kk 45kk

_________________
Macbook Pro 13 - 2012,
Stary tuning computer: http://home.tiscali.cz/havelka.jan/
Nový PC: intel Core i7 7700K, nVidia GeForce 1060 6GB, 8GB RAM, HDD 120GB

Adopták týmových počítačů:
Titan 1
Titan 2
Cimrman II
Obrázek


Naposledy upravil haveja dne úte 13 čer, 2017 21:49, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 13 čer, 2017 21:13 
Offline Stats
26.3157894737 %
26.3157894737 %

Registrován: pon 02 čer, 2014 15:54
Příspěvky: 224
Datum narození: 10 črc 1978
ID CNT statistik: 22419
.skoda slov

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 13 čer, 2017 21:14 
Offline Stats
31.5789473684 %
31.5789473684 %
Uživatelský avatar

Registrován: sob 09 kvě, 2015 12:05
Příspěvky: 359
Bydliště: Lysice
Datum narození: 22 lis 1991
ID CNT statistik: 18396
Jozef J píše:
Jozef J píše:
ty si kus k*** ta
vyfot .. 45hh http://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-AX370-Gaming-K3-rev-10#support-dl
nafotim ti bios fotky lebo ani google to nema)))


no ja cakam na to ako a kde je HT off v biose na tej doske GA-AX370-Gaming-K3

:smt018

bez HT https://ctrlv.cz/shots/2017/06/13/vr2g.png
BIOS https://ctrlv.cz/shots/2017/06/13/zxqJ.png
HT zapnuto https://ctrlv.cz/shots/2017/06/13/GRTt.png
samozřejmě ted budeš tvrdit že tvoje deska nemá podporu HT nebo něco podobného, předem varuji že si to můžeš odpustit
nevím jak vypadá BIOS tvé desky ale já v rozšířeném modu kliknu na OC, sjedu až na konec tam mám CPU Features a dál vidíš na screenu :smt023

BTW nesedím nad CNT forem 24hod. denně a chvíli tvrá najít flešku na odfocení screenu v biosu a provést 2 restarty a 2x vlézt do BIOSu takže v klidečku OK ?!! a odpusť si tu aroganci

EDIT: poslední odkaz opraven

_________________
Nová tabulka srovnání týmových počítačů https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... 2137758393
testovací balíček viewtopic.php?p=89758#p89758
výsledky posílejte zde viewtopic.php?f=24&t=4553 tabulku mohou editovat je správci z důvodu ochrany vložených dat

Nalezená prvočísla
SGS - 2413785097995*2^1290000-1 -číslic 388,342 (T5K) - // - SGS - 3272567467125*2^1290000-1 -číslic 388,342 (T5K) - // - PPSE - 6451*2^1451648+1 -číslic 436,994 (T5K) - // - PPSE - 2439*2^1451771+1 -číslic 437,031 (T5K) - // - GFN - 53022198^32768+1 -číslic 253,116
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
http://signature.statseb.fr/sig-1896.png
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
PC Online - i7-6700k (OC 4,5GHz), ASrock z170 Extreme 4, Asus GTX1080 (OC+5%), 16GB DDR4 (3000MHz), System - SSD OCZ TRION 100 - 250GB, Data - SSHD Seagate 4TB, 2x WD 750GB, zdroj Corsair RM850 (850W), Win10Pro 64bit
Server 1 Online - AMD Phenom II x6 1075T, GA870A-USB3, MSI GTX275, 32GB DDR3, Samsung HDD 300GB, zdroj 700W, Win10Pro 64bit
Server 2 Online - AMD Ryzen 7 1700(4GHz), MSI X370 GAMING PRO CARBON, MSI GTX780 Lightning (OC+15%) 16GB DDR4, SSD Kingston240GB, zdroj 450W, Win10Pro 64bit


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 13 čer, 2017 21:25 
Offline Stats
26.3157894737 %
26.3157894737 %

Registrován: pon 02 čer, 2014 15:54
Příspěvky: 224
Datum narození: 10 črc 1978
ID CNT statistik: 22419
Honza1616 píše:
Jozef J píše:
Jozef J píše:
ty si kus k*** ta
vyfot .. 45hh http://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-AX370-Gaming-K3-rev-10#support-dl
nafotim ti bios fotky lebo ani google to nema)))


no ja cakam na to ako a kde je HT off v biose na tej doske GA-AX370-Gaming-K3

:smt018

bez HT https://ctrlv.cz/shots/2017/06/13/vr2g.png
BIOS https://ctrlv.cz/shots/2017/06/13/zxqJ.png
HT zapnuto https://ctrlv.cz/shots/2017/06/13/zxqJ.png
samozřejmě ted budeš tvrdit že tvoje deska nemá podporu HT nebo něco podobného, předem varuji že si to můžeš odpustit
nevím jak vypadá BIOS tvé desky ale já v rozšířeném modu kliknu na OC, sjedu až na konec tam mám CPU Features a dál vidíš na screenu :smt023

BTW nesedím nad CNT forem 24hod. denně a chvíli tvrá najít flasku na odfocení screenu v biosu a provést 2 restarty a 2x vlézt do BIOSu takže v klidečku OK ?!!

Mna zaujma moja doska nie tvoja. tak hladaj moju dosku .
http://www.gigabyte.com/Motherboard/GA- ... ort-manual :smt018 :smt018
smt je to iste ako ked vypnes jadra cez boinc mangera.
amd si premenovalo ht na smt . vacsina biosov na am4 to ma SMT Mode (Note 1) Allows you to enable or disable the CPU Simultaneous Multi-Threading technology. This feature only works for operating systems that support multi-processor mode. Auto lets the BIOS automatically configure this setting. (Default: Auto)

Neviem o co ti ide ked chces na niekom hladat chybu zacni u seba.. Asi ten isty problem ako v amd vlakne- ked anglicky hovoriaci vidia napis entry level a diskutuju o tom ..ale cz/sk to nedochadza ... to je ale typicky problem vseobecne.. ta jesitnost.

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 13 čer, 2017 21:52 
Offline Stats
31.5789473684 %
31.5789473684 %
Uživatelský avatar

Registrován: sob 09 kvě, 2015 12:05
Příspěvky: 359
Bydliště: Lysice
Datum narození: 22 lis 1991
ID CNT statistik: 18396
Jozef J píše:
Mna zaujma moja doska nie tvoja. tak hladaj moju dosku .
http://www.gigabyte.com/Motherboard/GA- ... ort-manual :smt018 :smt018
smt je to iste ako ked vypnes jadra cez boinc mangera.
amd si premenovalo ht na smt . vacsina biosov na am4 to ma SMT Mode (Note 1) Allows you to enable or disable the CPU Simultaneous Multi-Threading technology. This feature only works for operating systems that support multi-processor mode. Auto lets the BIOS automatically configure this setting. (Default: Auto)

Neviem o co ti ide ked chces na niekom hladat chybu zacni u seba.. Asi ten isty problem ako v amd vlakne- ked anglicky hovoriaci vidia napis entry level a diskutuju o tom ..ale cz/sk to nedochadza ... to je ale typicky problem vseobecne.. ta jesitnost.

no jako bych to neříkal, že budeš tvrdit že tvoje deska je jiná :D
Citace:
amd si premenovalo ht na smt

... ted sis sám odpověděl "premenovalo"....

_________________
Nová tabulka srovnání týmových počítačů https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... 2137758393
testovací balíček viewtopic.php?p=89758#p89758
výsledky posílejte zde viewtopic.php?f=24&t=4553 tabulku mohou editovat je správci z důvodu ochrany vložených dat

Nalezená prvočísla
SGS - 2413785097995*2^1290000-1 -číslic 388,342 (T5K) - // - SGS - 3272567467125*2^1290000-1 -číslic 388,342 (T5K) - // - PPSE - 6451*2^1451648+1 -číslic 436,994 (T5K) - // - PPSE - 2439*2^1451771+1 -číslic 437,031 (T5K) - // - GFN - 53022198^32768+1 -číslic 253,116
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
http://signature.statseb.fr/sig-1896.png
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
PC Online - i7-6700k (OC 4,5GHz), ASrock z170 Extreme 4, Asus GTX1080 (OC+5%), 16GB DDR4 (3000MHz), System - SSD OCZ TRION 100 - 250GB, Data - SSHD Seagate 4TB, 2x WD 750GB, zdroj Corsair RM850 (850W), Win10Pro 64bit
Server 1 Online - AMD Phenom II x6 1075T, GA870A-USB3, MSI GTX275, 32GB DDR3, Samsung HDD 300GB, zdroj 700W, Win10Pro 64bit
Server 2 Online - AMD Ryzen 7 1700(4GHz), MSI X370 GAMING PRO CARBON, MSI GTX780 Lightning (OC+15%) 16GB DDR4, SSD Kingston240GB, zdroj 450W, Win10Pro 64bit


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 13 čer, 2017 23:11 
Offline Stats
42.1052631579 %
42.1052631579 %
Uživatelský avatar

Registrován: ned 03 kvě, 2009 11:06
Příspěvky: 793
Bydliště: Lovosice
Datum narození: 31 pro 1937
ID CNT statistik: 12179
Hezky jste si popovídali 45hh 45hh , chlapi :

_________________
OldJerry%20CNTstatsOldJerry BoincStats
PrimeGrid FreeDCstats
oldjerry Mega Milestones
Obrázek
Obrázek
http://stats.czechnationalteam.cz/signature/10e2deaf196840c4300669f3a8cdcd7a.png
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Počítám na Kryštofovi, kterého jsem koupil za výsluhu do penze 1998. Od té doby je osmkrát přestavěný, původní je na něm jen to jméno. Dneska Kryštof počítá na tomto: 8Core AMD FX(tm)- X8 8300Eightcore 3,8-4,2 GHz... MSI 970Gaming...4x Kingstone 4GB DDR3-1833 MHz... MSI NVIDIA GeForce GTX 1080 8 GB 1670MHz, ASUS NVIDIA GeForce GTX 1080 8 GB 1670MHz, HDD WDC SATA 500GB, SSD Corsair Force 128 GB, OS: Win 7 Prof 64b


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 13 čer, 2017 23:16 
Offline Stats
31.5789473684 %
31.5789473684 %
Uživatelský avatar

Registrován: sob 09 kvě, 2015 12:05
Příspěvky: 359
Bydliště: Lysice
Datum narození: 22 lis 1991
ID CNT statistik: 18396
Jozef J píše:

Mimochodem i kdyby SMT bylo něco jiného než HT dle tvého tvrzení...., pořád to má stejný efekt jako HT na Intelech, stačí se podívat na moje výsledky s časy kolem 1000sec.
http://www.primegrid.com/results.php?us ... =4&appid=2 se zapnutým HT (SMT) by jsme měli výsledky podobné v závislosti na konkrétním přetaktování,
tak jako tak moje časy jsou hodně pod polovinou tvého času výpočtu jednotky a druhou várku 8 jednotek bych odevzdal cca 600 sec. před dopočítáním tvých 16 jednotek s časem 2600sec.

a uznejte všichni ostatní že 600sec je sakra velký rozdíl když se mě počítá jedna sada 1000vteřin
zatím co Jozef spočítá 32 jednotek (doba výpočtu 2600 ÷ počet jednotek 16=162,5 ×32 jednotek =5200sec vypočtu 2 sad)
já bych za podobnou dobu dal skoro 42 jednotek (doba výpočtu 1000 ÷ počet jednotek 8=125 ×41,6jednotek =5200sec)
takže ten rozdíl je docela markantní při vypnutém SMT a at mě nikdo netvrdí že na Ryzenech nejde vypnout HT (SMT) protože zde jsou jasné důkazy

oldjerry píše:
Hezky jste si popovídali 45hh 45hh , chlapi :

:smt038 :smt038

_________________
Nová tabulka srovnání týmových počítačů https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... 2137758393
testovací balíček viewtopic.php?p=89758#p89758
výsledky posílejte zde viewtopic.php?f=24&t=4553 tabulku mohou editovat je správci z důvodu ochrany vložených dat

Nalezená prvočísla
SGS - 2413785097995*2^1290000-1 -číslic 388,342 (T5K) - // - SGS - 3272567467125*2^1290000-1 -číslic 388,342 (T5K) - // - PPSE - 6451*2^1451648+1 -číslic 436,994 (T5K) - // - PPSE - 2439*2^1451771+1 -číslic 437,031 (T5K) - // - GFN - 53022198^32768+1 -číslic 253,116
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
http://signature.statseb.fr/sig-1896.png
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
PC Online - i7-6700k (OC 4,5GHz), ASrock z170 Extreme 4, Asus GTX1080 (OC+5%), 16GB DDR4 (3000MHz), System - SSD OCZ TRION 100 - 250GB, Data - SSHD Seagate 4TB, 2x WD 750GB, zdroj Corsair RM850 (850W), Win10Pro 64bit
Server 1 Online - AMD Phenom II x6 1075T, GA870A-USB3, MSI GTX275, 32GB DDR3, Samsung HDD 300GB, zdroj 700W, Win10Pro 64bit
Server 2 Online - AMD Ryzen 7 1700(4GHz), MSI X370 GAMING PRO CARBON, MSI GTX780 Lightning (OC+15%) 16GB DDR4, SSD Kingston240GB, zdroj 450W, Win10Pro 64bit


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: stř 14 čer, 2017 00:09 
Offline Stats
42.1052631579 %
42.1052631579 %

Registrován: úte 03 úno, 2009 21:23
Příspěvky: 893
Bydliště: Opava
Datum narození: 03 bře 1984
ID CNT statistik: 10156
Jozef J píše:
Honza1616 píše:
Jozef J píše:
Jozef J píše:
ty si kus k*** ta
vyfot .. 45hh http://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-AX370-Gaming-K3-rev-10#support-dl
nafotim ti bios fotky lebo ani google to nema)))


no ja cakam na to ako a kde je HT off v biose na tej doske GA-AX370-Gaming-K3

:smt018

bez HT https://ctrlv.cz/shots/2017/06/13/vr2g.png
BIOS https://ctrlv.cz/shots/2017/06/13/zxqJ.png
HT zapnuto https://ctrlv.cz/shots/2017/06/13/zxqJ.png
samozřejmě ted budeš tvrdit že tvoje deska nemá podporu HT nebo něco podobného, předem varuji že si to můžeš odpustit
nevím jak vypadá BIOS tvé desky ale já v rozšířeném modu kliknu na OC, sjedu až na konec tam mám CPU Features a dál vidíš na screenu :smt023

BTW nesedím nad CNT forem 24hod. denně a chvíli tvrá najít flasku na odfocení screenu v biosu a provést 2 restarty a 2x vlézt do BIOSu takže v klidečku OK ?!!

Mna zaujma moja doska nie tvoja. tak hladaj moju dosku .
http://www.gigabyte.com/Motherboard/GA- ... ort-manual :smt018 :smt018
smt je to iste ako ked vypnes jadra cez boinc mangera.
amd si premenovalo ht na smt . vacsina biosov na am4 to ma SMT Mode (Note 1) Allows you to enable or disable the CPU Simultaneous Multi-Threading technology. This feature only works for operating systems that support multi-processor mode. Auto lets the BIOS automatically configure this setting. (Default: Auto)

Neviem o co ti ide ked chces na niekom hladat chybu zacni u seba.. Asi ten isty problem ako v amd vlakne- ked anglicky hovoriaci vidia napis entry level a diskutuju o tom ..ale cz/sk to nedochadza ... to je ale typicky problem vseobecne.. ta jesitnost.


Tady ve videu o Gigabyte GA-AB350 Gaming 3 https://www.youtube.com/watch?v=vP2oIIEg8eY ukazuje v čase 6:07 kde se nastavuje SMT. Dost pochybuji že nejde dát disable.
Mám gaming 3 pro intel a uefi je stejné takže bude stejné i pro tvoji verzi AMD desky jako je ve videu.

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: stř 14 čer, 2017 05:49 
Offline Stats
31.5789473684 %
31.5789473684 %
Uživatelský avatar

Registrován: sob 09 kvě, 2015 12:05
Příspěvky: 359
Bydliště: Lysice
Datum narození: 22 lis 1991
ID CNT statistik: 18396
Citace:
Tady ve videu o Gigabyte GA-AB350 Gaming 3 https://www.youtube.com/watch?v=vP2oIIEg8eY ukazuje v čase 6:07 kde se nastavuje SMT. Dost pochybuji že nejde dát disable.
Mám gaming 3 pro intel a uefi je stejné takže bude stejné i pro tvoji verzi AMD desky jako je ve videu.

Ja myslím ze v jeho případě bude spíš chyba někde mezi hlavou a klávesnicí.
Ono by stačilo rozkliknout bios do rozsireneho modu a ty patametry u kterych nevím co znamenaji si vyzkouset co dělají ale když mu to ani googl nenjde tak to je potom těžký 45hh

_________________
Nová tabulka srovnání týmových počítačů https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... 2137758393
testovací balíček viewtopic.php?p=89758#p89758
výsledky posílejte zde viewtopic.php?f=24&t=4553 tabulku mohou editovat je správci z důvodu ochrany vložených dat

Nalezená prvočísla
SGS - 2413785097995*2^1290000-1 -číslic 388,342 (T5K) - // - SGS - 3272567467125*2^1290000-1 -číslic 388,342 (T5K) - // - PPSE - 6451*2^1451648+1 -číslic 436,994 (T5K) - // - PPSE - 2439*2^1451771+1 -číslic 437,031 (T5K) - // - GFN - 53022198^32768+1 -číslic 253,116
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
http://signature.statseb.fr/sig-1896.png
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
PC Online - i7-6700k (OC 4,5GHz), ASrock z170 Extreme 4, Asus GTX1080 (OC+5%), 16GB DDR4 (3000MHz), System - SSD OCZ TRION 100 - 250GB, Data - SSHD Seagate 4TB, 2x WD 750GB, zdroj Corsair RM850 (850W), Win10Pro 64bit
Server 1 Online - AMD Phenom II x6 1075T, GA870A-USB3, MSI GTX275, 32GB DDR3, Samsung HDD 300GB, zdroj 700W, Win10Pro 64bit
Server 2 Online - AMD Ryzen 7 1700(4GHz), MSI X370 GAMING PRO CARBON, MSI GTX780 Lightning (OC+15%) 16GB DDR4, SSD Kingston240GB, zdroj 450W, Win10Pro 64bit


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv 15 čer, 2017 08:18 
Offline Stats
Admin webu a fóra CNT
Admin webu a fóra CNT
Uživatelský avatar

Registrován: pát 27 říj, 2006 09:19
Příspěvky: 16134
Bydliště: Újezd u Brna
Datum narození: 03 bře 1977
ID CNT statistik: 71
Prosím o trochu méně osobních výpadů a více empatie při řešení problémů. Já také nerozumím všemu a rád se nechám poučit. Pokud to všichni vyladíme na maximum a naučíme se pracovat se svým HW, tak nám příště třeba ten kousek nebude scházet. Hlavní problém byl ale s tím včasným startem. U těchto krátkých jednotek stačilo v podstatě jen nastavit minimální zásobu, aby se nestahovaly jednotky předem, ale až po dopočítání předchozích. I to sem někdo psal, před startem turnaje. Ztráta je v takovém případě třeba hodina místo čtyř, když už se kvůli tomu nechce někdo budit, nebo si nastavovat předem automatické spuštění.

_________________
Galerie CNT
Statistiky CNT od vklibera
Moje osobní statistika!
Kde a kdy jsem byl UoD
testovací balíček CNT 2017
tabulka výsledků testovacího balíčku CNT 2015


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv 15 čer, 2017 09:01 
Offline Stats
68.4210526316 %
68.4210526316 %

Registrován: sob 15 kvě, 2010 16:27
Příspěvky: 4450
Bydliště: praha 8
Datum narození: 14 zář 1947
ID CNT statistik: 13496
tak co co? byli jsme z bronzu a né ze železa, to je jako bitva u Thermopyl
Bitva u Thermopyl byla ozbrojeným střetnutím mezi spojenými jednotkami části řeckých městských států a vojsky perského krále králů Xerxa I. Proběhla v srpnu nebo září 480 př. n. l. a Řekové v ní podlehli perské přesile.
tady se proti nám spojili Řekové, Peršani a ostatní pronárody a mi jsme f tom nevině 45hh na bohužel třetím fleku
kdyby i ostatní týmy si měly stěžovat, tak si můžeme postavit zeď nářků a byla by dost vysoká. bratři, já jsem oficiálně s bronzem spokojen (výkupní cena je solidní (i když né tak vysoká jako u zlata)) :smt023 :smt038 45nn
jak asi dlouho se budeme plandat na vrcholu světových statistik? to jistě záleží jen na nás

_________________
Obrázek
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: sob 24 čer, 2017 09:39 
Offline Stats
21.0526315789 %
21.0526315789 %

Registrován: úte 22 pro, 2015 12:37
Příspěvky: 177
Datum narození: 12 kvě 1981
ID CNT statistik: 18958
Ahoj, já bych měl takový dotaz či spíše asi prosbu, nejspiše na vkliber kvůli statistikám CNT PrimeGrid Challenge Cup 2017 - http://stats.czechnationalteam.cz/index ... ce=turnaje . V průběhu tohoto kalendářního roku jsem měnil mail na všech projektech, čiže se mi nějak porozpadly účty a teď v tabulce výsledků figuruji dvakrát - jednou JakuP (67. pozice) s výsledkem pouze pro první kolo (Isaak Newton) a podruhé také jako JakuP (46. pozice) s výsledky ze druhých dvou kol. Je možné to nějak sloučit, aby moje pozice odrážela opravdu můj celkový přínos pro tým? Nebo mohu s účty ještě cosi podniknout já? Každá rada drahá... :-)

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 642 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 33  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz