Mám problém s klientem

Fórum o projektu

Moderátoři: petnek, nenym, Zelvuska

Odpovědět
Zpráva
Autor
cendas4
Příspěvky: 4
Registrován: stř 26 led, 2011 16:17
rok narození: 07 led 1974

Mám problém s klientem

#1 Příspěvek od cendas4 » stř 26 led, 2011 17:17

Zdravím všechny na fóru. Můj problém spočívá v tom že do včerejška šly výpočty víceméně v normě teda podle mého ale pak se staly 2 věci v milce už nejsem součástí týmu nevím proč a ta druhá vždy byly nějaké ulohy nastřádané ve frontě např. 2 jednotky počítá cpu další 2 čekaly na zpracování plus se počítala 1 jednotka na gpu a dalších zhruba 6 až 8 nevím přesně čekalo ve frontě to všechno u projektu Milky Way.Ještě jedna věc když nebyly ulohy na gpu tak se stahlo zruba 10 uloh na cpu atd. Nyní je 5 jednotek na cpu na gpu žádná a víc se nestáhne . V mém druhém projektu collatz je to ještě horší dřive se stahlo prace pro gpu zhruba na 2 až 3 dny do předu a nyní je tam jedna a víc se nestáhne.Zkusil jsem vše co mne napadlo nakonec jsem pro jistotu udělal zálohu pevneho disku v acronis tru image pak odinstaloval boinc vyčistil registry a nainstaloval ho znovu ale je to furt to samé. Možná to bude nějaká blbina v nastavení ale počítám teprve 2 měsíc tak v tom jěště nejsem tak moc zběhlý . Když někdo poradí budu moc vděčný. Verze klienta je 6.10.58 mé železo C2D@3.4, 4GB ram GPU 5870,MB msi p35 neo2 FIR, OS WIN 7 32 bit. Tak doufám že jsem napsal vše co bylo důležité když někoho něco napadne i když to bude jak se říká o hubu tak pište zálohu disku mám udělanou takže v tomhle směru žádný problém zatím se rozloučím cendas4.

Doktor
52.6315789474 %
52.6315789474 %
Příspěvky: 1265
Registrován: pon 22 lis, 2010 17:40
rok narození: 30 črc 1981
ID CNT statistics: 15029
Bydliště: Hřebeč
Kontaktovat uživatele:

Re: Mám problém s klientem

#2 Příspěvek od Doktor » stř 26 led, 2011 17:38

@cendas4: Ahoj. V tomto ohledu buď v klidu a nepanikař.
To, že na Milky jim spadla databáze týmů řešíme ve vedlejším tématu - mají to tak všichni od malediv po madeiru.

A že se ti nesthují jednotky je způsobené třeba i tím, že projekt teď zrovna žádné nové na počítání nemá. Mě se taky dnes nestáhla jediná nová úloha, přestože mám práce na cca 5 hodin max. Prostě je lepší v klidu počkat, nebo si přibrat nějaký další projekt...
Počítadlo: Intel C2D 2.66 GHz, MSI P-35 Platinum,A-Data 2x(1+2)GB Ram (dual channel)5-5-5-15, Gigabyte ATI HD5870 840/900MHz Catalysty 11.12, Boinc 7.4.42, Windows 7 64-bit
Od 1.11.2015 do 27.2.2016 hrdý sponzor GOLEMa
Obrázek

nenym
78.9473684211 %
78.9473684211 %
Příspěvky: 7080
Registrován: úte 13 led, 2009 15:33
rok narození: 0- 0-1956
ID CNT statistics: 10124

Re: Mám problém s klientem

#3 Příspěvek od nenym » stř 26 led, 2011 18:46

Vítej na fóru 45nn .
Problémy s natahováním práce - dluhy LTD, blíže v sekci FAQ. Nápravu rozhodně nedocílíš mydlením registrů nebo nějakými Windows akcemi, Bill s tím kupodivu opravdu nic nemá. Probírá se to tady celkem často.
Máš čtyři možnosti u projektu, který nenatahuje práci, ač je k dispozici
1. pouze CPU projekt, použij vkliberovo udělátko, pozor, nenuluje dluhy u GPU
2. při vypnutých výpočtech editovat LTD v sekci příslušných projektů v client_state.xml, moc nedoporučuji
3. restartovat či odpojit/připojit projekt (pozor, přijdeš o veškerou rozpracovanou práci, zásobu práce i dokončenou, odeslanou a NEpotvrzenou práci), takže pouze s prázdným projektem
4.použít featuru <zero_debts>1</zero_debts> v cc-config.xml, která při každém novém startu Boincu vynuluje všechny dluhy. Já používám toto.

Další poznatky třeba zde http://forum.czechnationalteam.cz/viewt ... 579#p42579

Jen tak mimochodem, tvůj problém s klientem by docela pasoval do nějakého existujícího vlákna, příště se trochu porozhlédni. Třeba obecné vlákno Ostatní diskuze k projektu mi připadne docela použitelné.
Blíží se další krize; jím plesnivé sýry, piji staré víno a jezdím v autě bez střechy.
UotD 525x
Obrázek 3xObrázek 8xObrázek 10xObrázek Obrázek
Obrázek

Uživatelský avatar
vkliber
Admin webu a fóra CNT
Admin webu a fóra CNT
Příspěvky: 9909
Registrován: čtv 29 bře, 2007 10:41
ID CNT statistics: 1
Bydliště: Brušperk, 48 let
Kontaktovat uživatele:

Re: Mám problém s klientem

#4 Příspěvek od vkliber » stř 26 led, 2011 22:29

nenym : psal že provedl novou instalaci BOINC a nic se nezměnilo 45cc takže s dluhy to nebude mít souvislost.

cendas4 : Jak máš nastavený BOINC?
Boinc Manager / Pokročilé / Předvolby ... / karta Využití internetu / položka Dodatečná zásoba jednotek ... vyzkoušej zvednout.
Obecná rada pokud se nedaří stáhnout práci z projektu : kouknout na subdoménu Projekty, najít si projekt a kliknout na "Stav projektu" ... zkontrolovat "Stav serverů" jestli jsou zelené (hlavně upload/download) a zkontrolovat "Stav databáze" jestli jsou připravené jednotky k odeslání.
Statistiky CNT | Projekty CNT | Distribuované výpočty CNT | SETI CNT | Einstein CNT
.....::::: Proč se mít nejlépe, když se můžu mít čím dál tím stejně :::::.....
Moje skromná statistika tady , tady , tady nebo grafy.
˙ıɔıqɐɹʞ ʌ ǝןɐ 'ıןʇʎd ʌ ǝɔıɾɐz ǝʇɾndnʞǝu ʎpʞıu ˙˙˙

Doktor
52.6315789474 %
52.6315789474 %
Příspěvky: 1265
Registrován: pon 22 lis, 2010 17:40
rok narození: 30 črc 1981
ID CNT statistics: 15029
Bydliště: Hřebeč
Kontaktovat uživatele:

Re: Mám problém s klientem

#5 Příspěvek od Doktor » stř 26 led, 2011 22:37

Klidně to může být na serveru.
Já mám teď jednu milky na 99% (počítám aqua s 521 hodin :-) )a nové jednotky také nemám...Einstein je taky jedna jednotka v zásobě a Docking taky jedna... práce na cca 6 hodin, víc ne, takže uvidíme :-)
Kdyžtak se tu podívám zase na další projekty :-D a až se to vzpamatuje, tak zase něco vyházím...
Počítadlo: Intel C2D 2.66 GHz, MSI P-35 Platinum,A-Data 2x(1+2)GB Ram (dual channel)5-5-5-15, Gigabyte ATI HD5870 840/900MHz Catalysty 11.12, Boinc 7.4.42, Windows 7 64-bit
Od 1.11.2015 do 27.2.2016 hrdý sponzor GOLEMa
Obrázek

nenym
78.9473684211 %
78.9473684211 %
Příspěvky: 7080
Registrován: úte 13 led, 2009 15:33
rok narození: 0- 0-1956
ID CNT statistics: 10124

Re: Mám problém s klientem

#6 Příspěvek od nenym » stř 26 led, 2011 22:52

vkliber píše:nenym : psal že provedl novou instalaci BOINC a nic se nezměnilo 45cc takže s dluhy to nebude mít souvislost.
Pokud provedl novou instalaci a ze zálohy obnovil původní adresář data, tak to souvisí právě s dluhy. Aspoň tak jsem pochopil větu jsem pro jistotu udělal zálohu pevneho disku v acronis tru image , takže pouze provedl velký úklid v registrech, client_state.xml se jeho akce vůbec nedotkla. Ovšem mohu být nechápavý a pak je to tak, jak píšeš ty.
Blíží se další krize; jím plesnivé sýry, piji staré víno a jezdím v autě bez střechy.
UotD 525x
Obrázek 3xObrázek 8xObrázek 10xObrázek Obrázek
Obrázek

cendas4
Příspěvky: 4
Registrován: stř 26 led, 2011 16:17
rok narození: 07 led 1974

Re: Mám problém s klientem

#7 Příspěvek od cendas4 » stř 26 led, 2011 23:04

Zdravím příště se lépe porozhlédnu provedl jsem možnost 3 chtěl jsem zkusit 4 ale v adresáři boinc jsem nenašel cc-config.xml nějak mě tam chybí nebo jsem hledal špatně po restartu projektu to vypadá zhruba stejně trochu to rozeberu.Dříve měl projekt kromě ulohy kterou počítal i nějaké stáhlé dopředu a čekaly na zpracování např. počítal 2 ulohy na cpu + 1 na gpu když měl 1 ulohu na gpu hotovou a další zhruba ze 70-80 procent tak tu první odeslal mezitím se druhá dopočítala a zhruba v tom samém čase stáhla se další k těm čekajícím a to jestli byla pro gpu tak ta když ne tak pro cpu. Takže to nakonec vypadalo např. 2 jednotky cpu se počítaly další 4 pro cpu čekaly na zpracování na gpu se počítala 1 a dalších 5 čekalo když bylo dost jednotek na gpu tak jich bylo v zásobě víc když ne tak třeba byly i všechny čekající pro cpu .Po tom restartu to je ale trošku jiné počítají se 2 jednotky cpu + 1 gpu a jakmile se ta gpu dopočítá okamžitě nakočí místo ní další jako kdyby byly v zásobě ale nebyly vidět je to divné ale mě to tak připadá važně žádné spoždění mezi tím co se dopočítá 1 a začne druhá tam není. přitom když by to tahalo ze serveru tak by mělo. vkliber: dodatečnou zasobu mám nastavenou 4 dny takže tak prozatím nachám jet jen milku přes noc a ráno se uvidí co a jak možna to tak má být ale od začátku až do včerejška to fungovalo jak jsem to popsal ny ní je to jiné uvidíme možná se to usadí samo do starych kolejí ale tomu moc nevěřím zítra poreferuju cendas4.

Doktor
52.6315789474 %
52.6315789474 %
Příspěvky: 1265
Registrován: pon 22 lis, 2010 17:40
rok narození: 30 črc 1981
ID CNT statistics: 15029
Bydliště: Hřebeč
Kontaktovat uživatele:

Re: Mám problém s klientem

#8 Příspěvek od Doktor » stř 26 led, 2011 23:05

citace: "pro jistotu udělal zálohu pevneho disku v acronis tru image pak odinstaloval boinc vyčistil registry a nainstaloval ho znovu"

nevíme, jestli znovu do čistého boinc-u natáhl staré nastavení atd, nebo se v novém přihlásil k projektům...
po instalaci by měl mít client_state čistý ne? A nové přihlášení k projektům by mu snad dluhy nevrátilo, nebo ano?
Počítadlo: Intel C2D 2.66 GHz, MSI P-35 Platinum,A-Data 2x(1+2)GB Ram (dual channel)5-5-5-15, Gigabyte ATI HD5870 840/900MHz Catalysty 11.12, Boinc 7.4.42, Windows 7 64-bit
Od 1.11.2015 do 27.2.2016 hrdý sponzor GOLEMa
Obrázek

nenym
78.9473684211 %
78.9473684211 %
Příspěvky: 7080
Registrován: úte 13 led, 2009 15:33
rok narození: 0- 0-1956
ID CNT statistics: 10124

Re: Mám problém s klientem

#9 Příspěvek od nenym » stř 26 led, 2011 23:07

Doktor píše:po instalaci by měl mít client_state čistý ne?
Po nové čisté instalaci po předchozí totální odinstalaci ano, po obnovení adresáře data ze zálohy či dokonce pouhé přeinstalaci bez likvidace adresáře data nikoli a jede se na původní data.
cendas4 píše:...adresáři boinc jsem nenašel cc-config.xml...
Jukni sem http://forum.czechnationalteam.cz/viewt ... 180#p43180, soubor si musíš vytvořit, najdeš tam návod.
Naposledy upravil(a) nenym dne stř 26 led, 2011 23:17, celkem upraveno 1 x.
Blíží se další krize; jím plesnivé sýry, piji staré víno a jezdím v autě bez střechy.
UotD 525x
Obrázek 3xObrázek 8xObrázek 10xObrázek Obrázek
Obrázek

Uživatelský avatar
vkliber
Admin webu a fóra CNT
Admin webu a fóra CNT
Příspěvky: 9909
Registrován: čtv 29 bře, 2007 10:41
ID CNT statistics: 1
Bydliště: Brušperk, 48 let
Kontaktovat uživatele:

Re: Mám problém s klientem

#10 Příspěvek od vkliber » stř 26 led, 2011 23:12

cendas4 píše:...
Po tom restartu to je ale trošku jiné počítají se 2 jednotky cpu + 1 gpu a jakmile se ta gpu dopočítá okamžitě nakočí místo ní další jako kdyby byly v zásobě ale nebyly vidět je to divné ale mě to tak připadá važně žádné spoždění mezi tím co se dopočítá 1 a začne druhá tam není. přitom když by to tahalo ze serveru tak by mělo....
Je to takové ... 45cc ... ale zeptat se musím : nemáš náhodou zaškrtnuto "Zobrazit aktivní úkoly" ... pokud ano tak klikni na "Zobrazit všechny úkoly" (v BM na kartě Úkoly).
Statistiky CNT | Projekty CNT | Distribuované výpočty CNT | SETI CNT | Einstein CNT
.....::::: Proč se mít nejlépe, když se můžu mít čím dál tím stejně :::::.....
Moje skromná statistika tady , tady , tady nebo grafy.
˙ıɔıqɐɹʞ ʌ ǝןɐ 'ıןʇʎd ʌ ǝɔıɾɐz ǝʇɾndnʞǝu ʎpʞıu ˙˙˙

Doktor
52.6315789474 %
52.6315789474 %
Příspěvky: 1265
Registrován: pon 22 lis, 2010 17:40
rok narození: 30 črc 1981
ID CNT statistics: 15029
Bydliště: Hřebeč
Kontaktovat uživatele:

Re: Mám problém s klientem

#11 Příspěvek od Doktor » stř 26 led, 2011 23:14

Když WU nevidíš, tak to by mi indikovalo, že je zásoba jednotek nastavená na 0. Ono je to málo dat, takže při rychlejším připojení to jen blikne - 1WU se dopočte (odeslání)-blik a nová se stáhne - blik...zkus se podívat i do "zprávy", jestli tam třeba není něco "neobvyklého". Já tam měl taky zlé zprávy, když jsem zjistil, že mám nějaké WU "pending". Spravil to tuším restart projektu a pohoda...Ale to není tvůj případ, jen příklad, že všechno má řešení a chyba se nalézá obvykle mezi hlavou a klávesnicí - PC bez chytrých lidí ani nenaběhne...

nenym: JJ na tom se shodneme úplně bez debat ;-)

vít: že by to bylo až tak primitivní řešení problému?????? 33ooo Ale možné to je, jen nevím, kdo by si to tak dal, mě to hooodně vadí, když nevím všechno (co nejvíc)...
Počítadlo: Intel C2D 2.66 GHz, MSI P-35 Platinum,A-Data 2x(1+2)GB Ram (dual channel)5-5-5-15, Gigabyte ATI HD5870 840/900MHz Catalysty 11.12, Boinc 7.4.42, Windows 7 64-bit
Od 1.11.2015 do 27.2.2016 hrdý sponzor GOLEMa
Obrázek

cendas4
Příspěvky: 4
Registrován: stř 26 led, 2011 16:17
rok narození: 07 led 1974

Re: Mám problém s klientem

#12 Příspěvek od cendas4 » stř 26 led, 2011 23:28

nenym : zalohu sem provedl pro jistotu celeho oddílu C časově to moc naročné není zhruba 8 min pak deinstall boinc mazaní registru a nova instalace kdybych chtěl obnovit jen adresář tak zazalohuju jen jej protože když je udělaná zaloha celeho disku nejde z ní obnovit jen něco protože ten program to jěště kompresuje aby zaloha nezabrala tolik místa jde to nastavit jak velká ma být míra komprese takže když se zazáalohuje disk oddíl C tak jde obnovit jen celý oddíl nic za té zalohy nejde vybrat a použít jen část. vkliber:Jo díky vypadá že to je ono zkusím ještě collatz a dám vědět.

cendas4
Příspěvky: 4
Registrován: stř 26 led, 2011 16:17
rok narození: 07 led 1974

Re: Mám problém s klientem

#13 Příspěvek od cendas4 » ned 30 led, 2011 17:28

Takže otestováno dříve jsem se k tomu nedostal vše běží jak má díky všem za rady. Přišel jsem i na to jak ta patálie vznikla on v tom měl prsty můj synovec a přepnul i když nechtě zobrazování úkolů ale nevadí příště budu vědět kam se podívat jěště jednou díky všem.

Uživatelský avatar
RoKro
36.8421052632 %
36.8421052632 %
Příspěvky: 583
Registrován: pon 31 srp, 2009 08:57
rok narození: 29 črc 1970
ID CNT statistics: 10234
Bydliště: Beroun
Kontaktovat uživatele:

Re: Mám problém s klientem

#14 Příspěvek od RoKro » čtv 03 úno, 2011 19:38

Ahoj, snad nevadí, že nezakládám nové vlákno.
Nevíte někdo, proč mi Milka začala u všech jednotek házet chyby? Dřív se to počítalo normálně správně a v poslení době jsem si všiml, že každá jednotka skončí errorem.
http://milkyway.cs.rpi.edu/milkyway/res ... =305361837

Počítám na nvidii GTX275
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

nenym
78.9473684211 %
78.9473684211 %
Příspěvky: 7080
Registrován: úte 13 led, 2009 15:33
rok narození: 0- 0-1956
ID CNT statistics: 10124

Re: Mám problém s klientem

#15 Příspěvek od nenym » čtv 03 úno, 2011 20:14

Task již není v databázi, musíš stderr vypsat.
Blíží se další krize; jím plesnivé sýry, piji staré víno a jezdím v autě bez střechy.
UotD 525x
Obrázek 3xObrázek 8xObrázek 10xObrázek Obrázek
Obrázek

Uživatelský avatar
RoKro
36.8421052632 %
36.8421052632 %
Příspěvky: 583
Registrován: pon 31 srp, 2009 08:57
rok narození: 29 črc 1970
ID CNT statistics: 10234
Bydliště: Beroun
Kontaktovat uživatele:

Re: Mám problém s klientem

#16 Příspěvek od RoKro » čtv 03 úno, 2011 20:54

Hm, to ho rychle vymazali. Jsem to spočítal asi před hodinou a kousek. Milka je teď vypnutá a pc je u dětí v pokoji, tak jindy. Zatím dík za ochotu
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Uživatelský avatar
RoKro
36.8421052632 %
36.8421052632 %
Příspěvky: 583
Registrován: pon 31 srp, 2009 08:57
rok narození: 29 črc 1970
ID CNT statistics: 10234
Bydliště: Beroun
Kontaktovat uživatele:

Re: Mám problém s klientem

#17 Příspěvek od RoKro » ned 06 úno, 2011 19:14

Tak jsem to zkusil ještě jednou, chyba je následující:

<stderr_txt>
<search_application> milkywayathome separation 0.50 Windows x86 double OpenCL </search_application>
Found 1 platforms
Platform 0 information:
Platform name: NVIDIA CUDA
Platform version: OpenCL 1.0 CUDA 3.2.1
Platform vendor:
Platform profile:
Platform extensions: cl_khr_byte_addressable_store cl_khr_icd cl_khr_gl_sharing cl_nv_d3d9_sharing cl_nv_d3d10_sharing cl_khr_d3d10_sharing cl_nv_d3d11_sharing cl_nv_compiler_options cl_nv_device_attribute_query cl_nv_pragma_unroll
Using device 0 on platform 0
Found 1 CL devices
Device GeForce GTX 275 (NVIDIA Corporation:0x10de)
Type: CL_DEVICE_TYPE_GPU
Driver version: 263.06
Version: OpenCL 1.0 CUDA
Compute capability: 1.3
Little endian: CL_TRUE
Error correction: CL_FALSE
Image support: CL_TRUE
Address bits: 32
Max compute units: 30
Clock frequency: 1476 Mhz
Global mem size: 924188672
Max mem alloc: 231047168
Global mem cache: 0
Cacheline size: 0
Local mem type: CL_LOCAL
Local mem size: 16384
Max const args: 9
Max const buf size: 65536
Max parameter size: 4352
Max work group size: 512
Max work item dim: 3
Max work item sizes: { 512, 512, 64 }
Mem base addr align: 2048
Min type align size: 128
Timer resolution: 1000 ns
Double extension: MW_CL_KHR_FP64
Extensions: cl_khr_byte_addressable_store cl_khr_icd cl_khr_gl_sharing cl_nv_d3d9_sharing cl_nv_d3d10_sharing cl_khr_d3d10_sharing cl_nv_d3d11_sharing cl_nv_compiler_options cl_nv_device_attribute_query cl_nv_pragma_unroll cl_khr_global_int32_base_atomics cl_khr_global_int32_extended_atomics cl_khr_local_int32_base_atomics cl_khr_local_int32_extended_atomics cl_khr_fp64
Found a compute capability 1.3 device. Using -cl-nv-maxrregcount=32

Compiler flags:
-cl-mad-enable -cl-no-signed-zeros -cl-strict-aliasing -cl-finite-math-only -DUSE_CL_MATH_TYPES=0 -DUSE_MAD=1 -DUSE_FMA=0 -cl-nv-verbose -cl-nv-maxrregcount=32 -DDOUBLEPREC=1 -DMILKYWAY_MATH_COMPILATION -DNSTREAM=3 -DFAST_H_PROB=1 -DAUX_BG_PROFILE=0 -DUSE_IMAGES=1 -DI_DONT_KNOW_WHY_THIS_DOESNT_WORK_HERE=0

Build status: CL_BUILD_SUCCESS
Build log:

: Considering profile 'compute_13' for gpu='sm_13' in 'cuModuleLoadDataEx_4'
Kernel work group info:
Work group size = 512
Kernel local mem size = 64
Compile work group size = { 0, 0, 0 }
Group size = 64, per CU = 8, threads per CU = 512
Block size = 15360
Desired = 146
Min sol: 146 2560
Lower n solution: n = 146, x = 2560
Higher n solution: n = 146, x = 2560
Using solution: n = 146, x = 2560
Range: { nu_steps = 640, mu_steps = 1600, r_steps = 1400 }
Iteration area: 2240000
Chunk estimate: 146
Num chunks: 146
Added area: 2560
Effective area: 2242560
Integration time: 649.966288 s. Average time per iteration = 1015.572325 ms
Kernel work group info:
Work group size = 512
Kernel local mem size = 64
Compile work group size = { 0, 0, 0 }
Group size = 64, per CU = 8, threads per CU = 512
Block size = 15360
Desired = 19
Min sol: 1 0
Min sol: 1 0
Min sol: 1 0
Min sol: 1 0
Min sol: 1 0
Min sol: 1 0
Min sol: 1 0
Min sol: 1 0
Min sol: 1 0
Min sol: 1 0
Min sol: 1 0
Min sol: 1 0
Min sol: 1 0
Min sol: 1 0
Min sol: 1 0
Min sol: 1 0
Min sol: 1 0
Min sol: 1 0
Didn't find a solution. Using fallback solution n = 20, x = 0
Using solution: n = 20, x = 0
Range: { nu_steps = 160, mu_steps = 400, r_steps = 700 }
Iteration area: 280000
Chunk estimate: 19
Num chunks: 20
Added area: 0
Effective area: 280000
Global dimensions not divisible by local
Failed to find good run sizes
Failed to calculate integral 1
19:07:36 (408): called boinc_finish

</stderr_txt>
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

nenym
78.9473684211 %
78.9473684211 %
Příspěvky: 7080
Registrován: úte 13 led, 2009 15:33
rok narození: 0- 0-1956
ID CNT statistics: 10124

Re: Mám problém s klientem

#18 Příspěvek od nenym » pon 07 úno, 2011 10:33

Je to docela ukacané, akorát že to zas tak úplně přesně nerozumím. Můj neodbytný dojem z toho je, že open_CL není implementován zrovna korektně, ale netuším, co s tím.
Blíží se další krize; jím plesnivé sýry, piji staré víno a jezdím v autě bez střechy.
UotD 525x
Obrázek 3xObrázek 8xObrázek 10xObrázek Obrázek
Obrázek

Uživatelský avatar
RoKro
36.8421052632 %
36.8421052632 %
Příspěvky: 583
Registrován: pon 31 srp, 2009 08:57
rok narození: 29 črc 1970
ID CNT statistics: 10234
Bydliště: Beroun
Kontaktovat uživatele:

Re: Mám problém s klientem

#19 Příspěvek od RoKro » pon 07 úno, 2011 18:50

Hm, jsem z toho právě taky nic nevykoukal. Dřív to běhalo, nic jsem nezměnil, a běhat to přestalo. O chloupek novější drivery to taky neopravily. Přitom GPUGrid na tom běží. No tak na tom pojede PrimeGrid sieving a třeba to zase někdy zkusím. Dík za snahu.
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

nenym
78.9473684211 %
78.9473684211 %
Příspěvky: 7080
Registrován: úte 13 led, 2009 15:33
rok narození: 0- 0-1956
ID CNT statistics: 10124

Re: Mám problém s klientem

#20 Příspěvek od nenym » pon 07 úno, 2011 20:05

Dříve MW na nVIdiích používala CUDu, teď převekslovali na open_CL. Zkusim na svých GF s DP.
EDIT: GTX260 s drivery 260.99 pod Win 7 64bit normálně doběhla, ale na závěr task zhavaroval a píše totéž, co tobě. Časem se podívám, která bije, třeba někde něco bude.
EDIT 2: na Fermi GTX560 s drivery 266.66 (speciál edice pouze pro GTX560) Win XP 64bit task skončil úspěšně a visí v pending.
Blíží se další krize; jím plesnivé sýry, piji staré víno a jezdím v autě bez střechy.
UotD 525x
Obrázek 3xObrázek 8xObrázek 10xObrázek Obrázek
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „MilkyWay@Home“