SETI na ATI GPU

Fórum o projektu

Moderátoři: petnek, Zelvuska, nenym

Zpráva
Autor
Uživatelský avatar
vkliber
Admin webu a fóra CNT
Admin webu a fóra CNT
Příspěvky: 9683
Registrován: čtv 29 bře, 2007 09:41
ID CNT statistics: 1
Bydliště: Brušperk, 48 let
Kontaktovat uživatele:

Re: SETI na ATI GPU

#41 Příspěvek od vkliber » pon 16 dub, 2012 16:38

Nepodařilo se mi rozjet více jednotek současně na ATI.
Po úpravě z

Kód: Vybrat vše

<coproc>
<type>ATI</type>
<count>1.0</count>
</coproc> 
na

Kód: Vybrat vše

<coproc>
<type>ATI</type>
<count>0.5</count>
</coproc> 
se mi sice v BM ukážou dvě WU spuštěné, první se počítá a posunuje se progress bar, ale u druhé se pouze načítá čas ale progress bar stojí. V momentě kdy se první dopočítá se u druhé začne progress bar posunovat, a další se označí že je spuštěná, ale opět stojí a jen se odpočítává čas, atd ...

EDIT : při počítání setiathome_enhanced mám vytížení GPU na cca. 15-20%.
Statistiky CNT | Projekty CNT | Distribuované výpočty CNT | SETI CNT | Einstein CNT
.....::::: Proč se mít nejlépe, když se můžu mít čím dál tím stejně :::::.....
Moje skromná statistika tady , tady , tady nebo grafy.
˙ıɔıqɐɹʞ ʌ ǝןɐ 'ıןʇʎd ʌ ǝɔıɾɐz ǝʇɾndnʞǝu ʎpʞıu ˙˙˙

Frenk
42.1052631579 %
42.1052631579 %
Příspěvky: 621
Registrován: čtv 11 čer, 2009 21:04
rok narození: 03 lis 1975
ID CNT statistics: 10479
Bydliště: EU

Re: SETI na ATI GPU

#42 Příspěvek od Frenk » pon 16 dub, 2012 18:23

vkliber píše:Nepodařilo se mi rozjet více jednotek současně na ATI.
Po úpravě z

Kód: Vybrat vše

<coproc>
<type>ATI</type>
<count>1.0</count>
</coproc> 
na

Kód: Vybrat vše

<coproc>
<type>ATI</type>
<count>0.5</count>
</coproc> 
se mi sice v BM ukážou dvě WU spuštěné, první se počítá a posunuje se progress bar, ale u druhé se pouze načítá čas ale progress bar stojí. V momentě kdy se první dopočítá se u druhé začne progress bar posunovat, a další se označí že je spuštěná, ale opět stojí a jen se odpočítává čas, atd ...

EDIT : při počítání setiathome_enhanced mám vytížení GPU na cca. 15-20%.
Podivej se na jejich foru mas tam cele .xml pro ATI ja tam cerpam pro nVidie, ale jeste mi to nefunguje :smt017
ObrázekObrázek
Obrázek
ObrázekObrázek
Obrázek

Uživatelský avatar
vkliber
Admin webu a fóra CNT
Admin webu a fóra CNT
Příspěvky: 9683
Registrován: čtv 29 bře, 2007 09:41
ID CNT statistics: 1
Bydliště: Brušperk, 48 let
Kontaktovat uživatele:

Re: SETI na ATI GPU

#43 Příspěvek od vkliber » pon 16 dub, 2012 18:28

app_info.xml jsem si nechal vygenerovat od Lunatiků a pouze dolaďuji 45cc .
Statistiky CNT | Projekty CNT | Distribuované výpočty CNT | SETI CNT | Einstein CNT
.....::::: Proč se mít nejlépe, když se můžu mít čím dál tím stejně :::::.....
Moje skromná statistika tady , tady , tady nebo grafy.
˙ıɔıqɐɹʞ ʌ ǝןɐ 'ıןʇʎd ʌ ǝɔıɾɐz ǝʇɾndnʞǝu ʎpʞıu ˙˙˙

nenym
78.9473684211 %
78.9473684211 %
Příspěvky: 6711
Registrován: úte 13 led, 2009 15:33
rok narození: 0- 0-1956
ID CNT statistics: 10124

Re: SETI na ATI GPU

#44 Příspěvek od nenym » pon 16 dub, 2012 18:36

@vkliber: není problém s rezervovanou VRAM v souvislosti s velikostí VRAM, jakou reportuje core? Lidsky řečeno:
- kolik VRAM ti reportuje core
- jakou VRAM se nárokuje aplikace <gpu_ram>; je to buď v app_dezinfo, pokud ne, tak v client_state.xml
Prý už není krize; pořád jím plesnivé sýry, piji staré víno a jezdím v autě bez střechy.
UotD 464x
Obrázek 2xObrázek 7xObrázek 10xObrázek Obrázek
Obrázek

eLPeCKo
42.1052631579 %
42.1052631579 %
Příspěvky: 797
Registrován: pát 27 led, 2012 22:20
ID CNT statistics: 12781
Bydliště: Brno

Re: SETI na ATI GPU

#45 Příspěvek od eLPeCKo » pon 16 dub, 2012 21:53

Musis zmenit toto na 0,5 a jeste nekde je WU count 1 a to změň na 2...
Já to tak mám a funguje mi to, ale teď nejsem doma, takže můžu dodat nejdřív zítra.... :smt023
Obrázek
Tady něco málo o tom na čem počítám.

Uživatelský avatar
vkliber
Admin webu a fóra CNT
Admin webu a fóra CNT
Příspěvky: 9683
Registrován: čtv 29 bře, 2007 09:41
ID CNT statistics: 1
Bydliště: Brušperk, 48 let
Kontaktovat uživatele:

Re: SETI na ATI GPU

#46 Příspěvek od vkliber » pon 16 dub, 2012 22:53

nenym píše:@vkliber: není problém s rezervovanou VRAM v souvislosti s velikostí VRAM, jakou reportuje core? Lidsky řečeno:
- kolik VRAM ti reportuje core
- jakou VRAM se nárokuje aplikace <gpu_ram>; je to buď v app_dezinfo, pokud ne, tak v client_state.xml
To bude nespíš ono. Vyzkouším až zase přepnu zpátky na ATI.
Statistiky CNT | Projekty CNT | Distribuované výpočty CNT | SETI CNT | Einstein CNT
.....::::: Proč se mít nejlépe, když se můžu mít čím dál tím stejně :::::.....
Moje skromná statistika tady , tady , tady nebo grafy.
˙ıɔıqɐɹʞ ʌ ǝןɐ 'ıןʇʎd ʌ ǝɔıɾɐz ǝʇɾndnʞǝu ʎpʞıu ˙˙˙

Uživatelský avatar
vkliber
Admin webu a fóra CNT
Admin webu a fóra CNT
Příspěvky: 9683
Registrován: čtv 29 bře, 2007 09:41
ID CNT statistics: 1
Bydliště: Brušperk, 48 let
Kontaktovat uživatele:

Re: SETI na ATI GPU

#47 Příspěvek od vkliber » ned 09 zář, 2012 17:41

Ono to až tak úplně nesouvisí se SETI, ale teď jsem si toho všiml a nějak mi to nejde do hlavy. Zprávy z BM :
9.9.2012 18:05:04 | SETI@home | Starting task 29ap12aa.3446.3752.11.10.185_1 using setiathome_enhanced version 610 (ati13ati) in slot 3
9.9.2012 18:06:00 | SETI@home | Starting task 05my10ad.24242.17678.3.10.157_1 using setiathome_enhanced version 610 (ati13ati) in slot 4
Mám jednu grafiku která je jednojádrová, tak proč to ukazuje dva různé sloty? Jediné co mě napadá je, že mám nastavené současné počítání dvou WUs a BOINC si tedy vytvořil 2 virtuální sloty. Je to pro mě jedinné vysvětlení, ale zdá se mi nepravděpodobné. Grafika mi během té minuty neodcestovala do jiného PCI slotu 45cc .
Má někdo něco k tomu?

Jednotky ostatních projektů mi ukazuje ve slotu 3 :
9.9.2012 18:28:06 | DistrRTgen | Starting task 15451551 ntlm_mixalpha-numeric#1-9_16_755000x500000 - 41237000000_3 using distrrtgen version 352 (opencl_ati_101) in slot 3
9.9.2012 18:37:06 | DistrRTgen | Starting task 15528732 ntlm_mixalpha-numeric#1-9_16_755000x500000 - 74493500000_2 using distrrtgen version 352 (opencl_ati_101) in slot 3
Statistiky CNT | Projekty CNT | Distribuované výpočty CNT | SETI CNT | Einstein CNT
.....::::: Proč se mít nejlépe, když se můžu mít čím dál tím stejně :::::.....
Moje skromná statistika tady , tady , tady nebo grafy.
˙ıɔıqɐɹʞ ʌ ǝןɐ 'ıןʇʎd ʌ ǝɔıɾɐz ǝʇɾndnʞǝu ʎpʞıu ˙˙˙

nenym
78.9473684211 %
78.9473684211 %
Příspěvky: 6711
Registrován: úte 13 led, 2009 15:33
rok narození: 0- 0-1956
ID CNT statistics: 10124

Re: SETI na ATI GPU

#48 Příspěvek od nenym » pon 10 zář, 2012 17:28

Mám za to, že jde o sloty v adresáři Boinc, tedy chlívky, ve kterých dlí aktivní úlohy, zobrazované v GUI jako "active tasks" - rozvrtané, nikoli o fyzický slot GPU.
Prý už není krize; pořád jím plesnivé sýry, piji staré víno a jezdím v autě bez střechy.
UotD 464x
Obrázek 2xObrázek 7xObrázek 10xObrázek Obrázek
Obrázek

Uživatelský avatar
vkliber
Admin webu a fóra CNT
Admin webu a fóra CNT
Příspěvky: 9683
Registrován: čtv 29 bře, 2007 09:41
ID CNT statistics: 1
Bydliště: Brušperk, 48 let
Kontaktovat uživatele:

Re: SETI na ATI GPU

#49 Příspěvek od vkliber » pon 10 zář, 2012 22:32

Jó takhlé ... jasně to je ono, ověřeno.
Píše to i u CPU a Non-CPU jednotek a souhlasí s tím co je v adresáři data/slots.
Statistiky CNT | Projekty CNT | Distribuované výpočty CNT | SETI CNT | Einstein CNT
.....::::: Proč se mít nejlépe, když se můžu mít čím dál tím stejně :::::.....
Moje skromná statistika tady , tady , tady nebo grafy.
˙ıɔıqɐɹʞ ʌ ǝןɐ 'ıןʇʎd ʌ ǝɔıɾɐz ǝʇɾndnʞǝu ʎpʞıu ˙˙˙

Odpovědět

Zpět na „Seti@Home“