Stránka 3 z 3

Re: SETI na ATI GPU

Napsal: pon 16 dub, 2012 17:38
od vkliber
Nepodařilo se mi rozjet více jednotek současně na ATI.
Po úpravě z

Kód: Vybrat vše

<coproc>
<type>ATI</type>
<count>1.0</count>
</coproc> 
na

Kód: Vybrat vše

<coproc>
<type>ATI</type>
<count>0.5</count>
</coproc> 
se mi sice v BM ukážou dvě WU spuštěné, první se počítá a posunuje se progress bar, ale u druhé se pouze načítá čas ale progress bar stojí. V momentě kdy se první dopočítá se u druhé začne progress bar posunovat, a další se označí že je spuštěná, ale opět stojí a jen se odpočítává čas, atd ...

EDIT : při počítání setiathome_enhanced mám vytížení GPU na cca. 15-20%.

Re: SETI na ATI GPU

Napsal: pon 16 dub, 2012 19:23
od Frenk
vkliber píše:Nepodařilo se mi rozjet více jednotek současně na ATI.
Po úpravě z

Kód: Vybrat vše

<coproc>
<type>ATI</type>
<count>1.0</count>
</coproc> 
na

Kód: Vybrat vše

<coproc>
<type>ATI</type>
<count>0.5</count>
</coproc> 
se mi sice v BM ukážou dvě WU spuštěné, první se počítá a posunuje se progress bar, ale u druhé se pouze načítá čas ale progress bar stojí. V momentě kdy se první dopočítá se u druhé začne progress bar posunovat, a další se označí že je spuštěná, ale opět stojí a jen se odpočítává čas, atd ...

EDIT : při počítání setiathome_enhanced mám vytížení GPU na cca. 15-20%.
Podivej se na jejich foru mas tam cele .xml pro ATI ja tam cerpam pro nVidie, ale jeste mi to nefunguje :smt017

Re: SETI na ATI GPU

Napsal: pon 16 dub, 2012 19:28
od vkliber
app_info.xml jsem si nechal vygenerovat od Lunatiků a pouze dolaďuji 45cc .

Re: SETI na ATI GPU

Napsal: pon 16 dub, 2012 19:36
od nenym
@vkliber: není problém s rezervovanou VRAM v souvislosti s velikostí VRAM, jakou reportuje core? Lidsky řečeno:
- kolik VRAM ti reportuje core
- jakou VRAM se nárokuje aplikace <gpu_ram>; je to buď v app_dezinfo, pokud ne, tak v client_state.xml

Re: SETI na ATI GPU

Napsal: pon 16 dub, 2012 22:53
od eLPeCKo
Musis zmenit toto na 0,5 a jeste nekde je WU count 1 a to změň na 2...
Já to tak mám a funguje mi to, ale teď nejsem doma, takže můžu dodat nejdřív zítra.... :smt023

Re: SETI na ATI GPU

Napsal: pon 16 dub, 2012 23:53
od vkliber
nenym píše:@vkliber: není problém s rezervovanou VRAM v souvislosti s velikostí VRAM, jakou reportuje core? Lidsky řečeno:
- kolik VRAM ti reportuje core
- jakou VRAM se nárokuje aplikace <gpu_ram>; je to buď v app_dezinfo, pokud ne, tak v client_state.xml
To bude nespíš ono. Vyzkouším až zase přepnu zpátky na ATI.

Re: SETI na ATI GPU

Napsal: ned 09 zář, 2012 18:41
od vkliber
Ono to až tak úplně nesouvisí se SETI, ale teď jsem si toho všiml a nějak mi to nejde do hlavy. Zprávy z BM :
9.9.2012 18:05:04 | SETI@home | Starting task 29ap12aa.3446.3752.11.10.185_1 using setiathome_enhanced version 610 (ati13ati) in slot 3
9.9.2012 18:06:00 | SETI@home | Starting task 05my10ad.24242.17678.3.10.157_1 using setiathome_enhanced version 610 (ati13ati) in slot 4
Mám jednu grafiku která je jednojádrová, tak proč to ukazuje dva různé sloty? Jediné co mě napadá je, že mám nastavené současné počítání dvou WUs a BOINC si tedy vytvořil 2 virtuální sloty. Je to pro mě jedinné vysvětlení, ale zdá se mi nepravděpodobné. Grafika mi během té minuty neodcestovala do jiného PCI slotu 45cc .
Má někdo něco k tomu?

Jednotky ostatních projektů mi ukazuje ve slotu 3 :
9.9.2012 18:28:06 | DistrRTgen | Starting task 15451551 ntlm_mixalpha-numeric#1-9_16_755000x500000 - 41237000000_3 using distrrtgen version 352 (opencl_ati_101) in slot 3
9.9.2012 18:37:06 | DistrRTgen | Starting task 15528732 ntlm_mixalpha-numeric#1-9_16_755000x500000 - 74493500000_2 using distrrtgen version 352 (opencl_ati_101) in slot 3

Re: SETI na ATI GPU

Napsal: pon 10 zář, 2012 18:28
od nenym
Mám za to, že jde o sloty v adresáři Boinc, tedy chlívky, ve kterých dlí aktivní úlohy, zobrazované v GUI jako "active tasks" - rozvrtané, nikoli o fyzický slot GPU.

Re: SETI na ATI GPU

Napsal: pon 10 zář, 2012 23:32
od vkliber
Jó takhlé ... jasně to je ono, ověřeno.
Píše to i u CPU a Non-CPU jednotek a souhlasí s tím co je v adresáři data/slots.