Chyba při příjmání

Fórum o projektu
Odpovědět
Zpráva
Autor
Scotie
Příspěvky: 3
Registrován: pon 10 lis, 2008 19:37

Chyba při příjmání

#1 Příspěvek od Scotie »

Ahoj, nevíte někdo proč mi client píše Chyba při příjmání.
Dík Scotie

Uživatelský avatar
vkliber
Admin webu a fóra CNT
Admin webu a fóra CNT
Příspěvky: 10179
Registrován: čtv 29 bře, 2007 10:41
ID CNT statistics: 1
Bydliště: Brušperk, 48 let
Kontaktovat uživatele:

Re: Chyba při příjmání

#2 Příspěvek od vkliber »

Také se mi to občas objeví, nejčastěji na AlmereGrid, AlmereGridTest a FreeHAL. Nevím přesně čím to je, můžu jen hádat, že dojde k chybě při přijímání 45cc .
Zřejmě dojde k nějaké chybě při přenosu jedotek ze serveru na klienta, řeším to tak, že jednotky zruším a následné stažení jednotek je většinou již v pořádku. Nejčastšji se mi to stává, když se spolu s jednotkami stahuje i nová aplikace.
Statistiky CNT | Projekty CNT | Distribuované výpočty CNT | SETI CNT | Einstein CNT
.....::::: Proč se mít nejlépe, když se můžu mít čím dál tím stejně :::::.....
Moje skromná statistika tady , tady , tady nebo grafy.
˙ıɔıqɐɹʞ ʌ ǝןɐ 'ıןʇʎd ʌ ǝɔıɾɐz ǝʇɾndnʞǝu ʎpʞıu ˙˙˙

nenym
78.9473684211 %
78.9473684211 %
Příspěvky: 7442
Registrován: úte 13 led, 2009 15:33
rok narození: 0- 0-1956
ID CNT statistics: 10124

Re: Chyba při příjmání

#3 Příspěvek od nenym »

Jak píše vkliber, tato chyba se objevuje nejčastěji, pokud se s tasky stahuje nová aplikace. Já na to narážím ještě na DrygDiscovery a Hydrogen, jsou to takové nedospělé projekty.
Přišla korona krize; jím cornflakes, piji Corona pivo, jezdím v autě Toyota Corona, poslouchám Korna, mám kornatění tepen a nejspíše skončím na koronární jednotce. Jsem koronovaný blb.
UotD 666x
1xObrázek 3xObrázek 9xObrázek 12xObrázek Obrázek
Obrázek

Uživatelský avatar
Arogant
26.3157894737 %
26.3157894737 %
Příspěvky: 235
Registrován: pát 03 dub, 2009 18:27
rok narození: 0- 0-1981
ID CNT statistics: 17227
Bydliště: Plzeň

Re: Chyba při příjmání

#4 Příspěvek od Arogant »

Tak jsem dopadl úplně stejně. Stahlo se mi postupně asi 20 jednotek, všechno výše zmíněná chyba. Tak jsem ten projekt zase odpojil.
ObrázekObrázek

Uživatelský avatar
forest
Admin webu a fóra CNT
Admin webu a fóra CNT
Příspěvky: 18928
Registrován: pát 27 říj, 2006 10:19
rok narození: 03 bře 1977
ID CNT statistics: 71
Bydliště: Újezd u Brna

Re: Chyba při příjmání

#5 Příspěvek od forest »

Většinou pomůže pozastavení příjmu práce, nechat projekt projet několik aktualizací a potom teprve práci povolit. Jednou jsem musel PC restartovat, aby se to chytlo. Nevím proč jsou s tím příjmem potíže, ale jak to jednou naskočí, už to tuhle chybu nedělá.

Uživatelský avatar
Rivo (Prague) Czech
36.8421052632 %
36.8421052632 %
Příspěvky: 565
Registrován: pát 20 črc, 2007 13:36
rok narození: 03 čer 1970
ID CNT statistics: 2097
Bydliště: Praha

Re: Chyba při příjmání

#6 Příspěvek od Rivo (Prague) Czech »

... také jsem stopnul projekt, ale díky forestovo "návodu" jsem to zasejc rozeběhnul a jede to ... foreste díky ... 22rrr :smt023

Uživatelský avatar
Arogant
26.3157894737 %
26.3157894737 %
Příspěvky: 235
Registrován: pát 03 dub, 2009 18:27
rok narození: 0- 0-1981
ID CNT statistics: 17227
Bydliště: Plzeň

Re: Chyba při příjmání

#7 Příspěvek od Arogant »

Tak já mu dám ještě šanci, vyzkouším Tvůj tip.
ObrázekObrázek

Odpovědět

Zpět na „AlmereGrid“