Stránka 1 z 1

Problem s LLR v3.8.9

Napsal: pon 06 říj, 2014 22:14
od Standa
Ahoj, jsem tady novy a mam dotaz:
Nainstaloval jsem si LLR v3.8.9 abych vyzkousel jak to funguje.
Vlozil jsem:
Input file(from NewPGEN): P230Z.ini -- Output file:P230K.ini -- Starting line: 1
Jenze vysledky se neukladaji do "Output file", ale zrejme do z96766..,
protoze vzdy po nastavenem intervalu 10 minut se z96766.. prepsal.
Ale tento soubor se neda treba Wordpadem srozumitelne cist a pokud
si vzpominam. tak pred lety to nacteni fungovalo a nebylo to nesrozumitelne.
Dotaz: Jak zmenit nastaveni LLR-programu, abych ten soubor mohl cist??
Predem dekuji za pomoc. Standa

Re: Problem s LLR v3.8.9

Napsal: úte 07 říj, 2014 09:13
od nenym
Nemyslím si, že by se mezi námi našel někdo, kdo by dokázal odpovědět, snad pouze pokud by příspěvek čistě náhodou potkal Honza. Obsahem jde spíše o dotaz, než o radu či návod. Šance, že jej Honza zaregistruje, by byla mnohem vyšší, kdyby dotaz byl položen tam, kam logicky patří - do vlákna PrimeGridu; nevidím sebemenší důvod, proč by si měl prohlížet nějaké rady a návody.
Stejně bych ti ale doporučil zeptat se přímo na projektu, kde jsou na fóru aktivní přímo autoři aplikací.

Re: Problem s LLR v3.8.9

Napsal: čtv 09 říj, 2014 09:55
od Honza
Standa mi poslal PM, odpovedel jsem mu.

Forum proletnu, ale ne kazdy den.
Nenym, možná bych to i přehlédl, kdybych neviděl LLR.

Re: Problem s LLR v3.8.9

Napsal: čtv 09 říj, 2014 18:25
od Standa
No jeste se tady ve foru moc nevyznam. Takze se omlouvam, pokud jsem
udelal nekde chybu a dekuji za reakce. Ale ted k LLR.
Zajimave je ze kdyz jsem nainstaloval starsi verzi (LLR v3.7.1c) tak vse funguje
v poradku, jako drive. Myslel jsem, ze kdyz vezmu nejnovejsi vezi, tak ze to bude na mem 2-core notebooku fungovat take. Tak nevim co se zmenilo.
Zatim jsem s pratelskym pozdravem na vsechny user - Standa.