Stáhnul jsem si aplikaci, abych pomohl našemu týmu k nějakému tomu bodíku. Zpracoval jsem pár jednotek (jedna trvá pouze kolem 10 minut), ale jediné co jsem našel je, že se dá nastavit, e-mailová adresa. Dále jsem ale ani v klientovi a ani na webu projektu žádnou editaci uživatelského účtu nenašel (tedy né bez hesla). Co jsem se z různých chaotických návodů na webu dočetl, že mám zadat ve statistikách ten e-mail a že mně pak přijde heslo (tedy jestli jsem tohole pochopil správně).
Zadal jsem tam tu adresu a napsalo mně to že takovou nenašlo. Zkoušel jsem to druhý den, za dva dny, za tři dny a pak se rozhodl že se raději zeptám. Nemá smysl dále počítat bez týmové příslušnosti.
K přihlášení do týmu je třeba zadat ID a heslo. To ID bude možná e-mail, ale fakt nevím jak z projektu vyždímat to heslo.
Budu vděčný za jakoukoliv radu, protože bych rád pak na to udělal podrobnější návod, včetně stručného návodu na klienta. Na to že je projektu už 10 let, tak se nestačím divit, v jakém je jejich web chaotickém uspořádání a že scházejí jednoduché návody pro úplné začátečníky. Ten rozsáhlý návod co na projektu je, je absolutně nepřehledný a jen odkazuje na další a další odkazy a nakonec člověk stejně nenajde co hledal