Ostatní diskuse k projektu

Fórum o projektu
Zpráva
Autor
Frenk
42.1052631579 %
42.1052631579 %
Příspěvky: 621
Registrován: čtv 11 čer, 2009 22:04
rok narození: 03 lis 1975
ID CNT statistics: 10479
Bydliště: EU

Re: Ostatní diskuse k projektu

#21 Příspěvek od Frenk »

gigadisk píše:Já mám přetaktované HD5850 v crossfire. Jenže dříve jsem to propojené neměl, tak nevím jestli chyba není v tom. Milkyway, collatz jede bez problému. DNETC občas chybu vyhodí, to je normální, ale ještě nikdy se nestalo, aby tu chybu vyhodil PrimeGrid a to ho počítám na GPU už dost dlouho, chyba se objevila teď v posledním týdnu.
nenym píše:Pouhá spekulace - OpenCL používá pouze PG, neinstaloval jsi nové catalysty s PPP? Třeba se to nějaká hádá s dříve naistalovaným SDK :?:
Nenym muze mit pravdu v dobe kdy jsem zporvoznoval AMD a nVidii na MilkyWay mel jsem podobny problem na Primegridu 50% jednotek invalid. Zkus nejen nove drive. :smt045
ObrázekObrázek
Obrázek
ObrázekObrázek
Obrázek

nenym
78.9473684211 %
78.9473684211 %
Příspěvky: 7298
Registrován: úte 13 led, 2009 15:33
rok narození: 0- 0-1956
ID CNT statistics: 10124

Re: Ostatní diskuse k projektu

#22 Příspěvek od nenym »

Pokud by směrem, kterým se dívá Frenk i já, opravdu vedly koleje, tak by bylo asi nejlepší odinstalovat SDK podle návodu (mám dojem, že Widelní odinstalátor nestačil) a v nouzovém režimu odinstaluj catalysty a navíc nějakým Drive Cleanerem zklikviduj kompletně zbytky ovladačů. Pak zkus čistou instalaci nových catalystů s PPP.
S crossfire nemám sebemenší zkušenost, takže netuším, zda může býti pes zakopán v ohni na kříži (křížícím se ohni :smt102 ,křížovém ohni :smt100 , ohňovém kříži :?: ohni na křižovatce :smt017 ).
Přišla korona krize; jím cornflakes, piji Corona pivo, jezdím v autě Toyota Corona, poslouchám Korna, mám kornatění tepen a nejspíše skončím na koronární jednotce. Jsem koronovaný blb.
UotD 595x
1xObrázek 3xObrázek 9xObrázek 12xObrázek Obrázek
Obrázek

Uživatelský avatar
gigadisk
47.3684210526 %
47.3684210526 %
Příspěvky: 901
Registrován: ned 27 kvě, 2007 18:54
rok narození: 26 dub 1985
ID CNT statistics: 11430
Bydliště: Lanškroun

Re: Ostatní diskuse k projektu

#23 Příspěvek od gigadisk »

Nene, na nic jsem nehrabal, vše je pořád stejné. PC jede už přes 8 dní bez restartu a někde v té době se mohla projevit nějaká chyba. Ale to byl restart jen kvůli novým aktualizacím a žádná závažná tam nebyla. Ovladače od grafiky tam jsou stále stejné. Možná je čas na aktualizaci. Teď tam mám nainstalováno tohle "10-11_vista64_win7_64_dd_ccc_ocl.exe " teď už je asi čas na něco novějšího a zkusím zakázat Crossfire, stejně to nic nepřineslo.

EDIT: Po normálním odinstalování a nahrání nových ovladačů 11-3_vista64_win7_64_dd_ccc_ocl.exe šlape vše jako hodinky. Nevím jak se to mohlo samo od sebe pos... .Na PC nic nedělám, občas jen pustím film, nebo tak. Taky jsem zrušil crossfire a kablík hodil do šuplíku. Tak to taky mohlo bejt tím.
Mé největší nalezená prvočísla: 6863*2^1595297+1 (480,237 digits) 2983*2^1566580+1 (471592 digits), 4883907833457*2^1290000-1 (388,342 digits).

Uživatelský avatar
oldjerry
47.3684210526 %
47.3684210526 %
Příspěvky: 1055
Registrován: ned 03 kvě, 2009 12:06
rok narození: 31 pro 1937
ID CNT statistics: 12179
Bydliště: Lovosice
Kontaktovat uživatele:

Re: Ostatní diskuse k projektu

#24 Příspěvek od oldjerry »

Přátelé: H I L F E !!! 33ooo 22sss :smt017

Jel jsem m.j. PPS sieve na obou PC, na jednom jsem teď upgradoval OS z XP Home na Win7 64bit. Všecko mám na účtu zvolené a asi pětkrát zkontrolované a přesto na něj nemohu od serveru dostat práci (na druhém mi PPS sieve jede průběžně). Et item GPUgrid - na stejném PC mi rovněž server nedává práci, tak řeším otázku : KDE MÁM CHYBKU? :?: :?: :?: Jedu zatím DNETC a Collatz ...

Princeznu a půl království... :smt045
Obrázek
Obrázek
Obrázek
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Počítám na Kryštofovi
který vlastní AMD Ryzen7 1800X(8Core, 16threeds)/3,6GHz... GA-AB450 Gaming AM4 ATX, Kingston HyperFury Predator black 2x16GB 2666MHz CL16, 2xGigabyte NVIDIA GeForce GTX 2080 Ti11GB 1733MHz, HDD WDC SATA 500GB, SSD Corsair Force 128 GB, OS: Win10 Pro/64b a to vše krmí Corsair 1200W 87+Platinum a podporuje bmgr 7.16.11.

Motto:
JE LÍP ŠKRTNOUT ASPOŇ SIRKU, NEŽ JEN NADÁVAT NA TMU

22rrrhttps://forum.czechnationalteam.cz/ucp.php?i=ucp_profile&mode=signature#

Uživatelský avatar
Indy
52.6315789474 %
52.6315789474 %
Příspěvky: 1239
Registrován: úte 07 lis, 2006 16:13
rok narození: 0- 0-1969
ID CNT statistics: 288
Bydliště: Bučovice

Re: Ostatní diskuse k projektu

#25 Příspěvek od Indy »

Pokud ti to předtím fungovalo OK, tak chyba bude na straně tvého nového OS případně BM. Takže napiš, jakou máš verzi Boinc Managera, zkontroluj jestli máš v menu "Pokročilé-Předvolby" a v oušku "Využití procesoru" zaškrtlé "Používat GPU pro výpočty ..." (třetí shora) - to je základ, potom se v okýnku "Zprávy" podívej na začátek (vyjeď až nahoru), někde tam bude něco takového:
NVIDIA GPU 0: GeForce GT 240 (driver version unknown, CUDA version 4000, compute capability 1.2, 436MB, 257 GFLOPS peak
pokud ne, tak nedetekuješ kartu, podívej se ještě na verzi driverů nVidia (já mám 275.33).
CNT podpis | PrimeGrid Free-DC stats | WCG signature | User of the Day
Obrázek
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek a konečně taky Obrázek and Only For You - IQE Obrázek
a ještě GPUGrid: 4xObrázek 4xObrázek 2xObrázek 1xObrázek

ETNyx
10.5263157895 %
10.5263157895 %
Příspěvky: 93
Registrován: ned 11 zář, 2011 17:06
ID CNT statistics: 8944

Re: Ostatní diskuse k projektu

#26 Příspěvek od ETNyx »

Zdravím,

server mi pořád cpe práci o kterou nestojim :smt100, konkrétně mi posíla jednotky PPS (Sieve) CPU

nastavení na primegridu je:
321 Prime Search (LLR) disabled
Cullen Prime Search (LLR) disabled
Prime Sierpinski Problem (LLR) disabled
Proth Prime Search (LLR) An Apple a day Focus project CPU
Seventeen or Bust (LLR) disabled
Sophie Germain Prime Search (LLR) disabled
The Riesel Problem (LLR) disabled
Woodall Prime Search (LLR) disabled
Cullen/Woodall Prime Search (Sieve) disabled
The Riesel Problem (Sieve) disabled
Proth Prime Search (Sieve) AMD (ATI)
Generalized Fermat Prime Search disabled
Generalized Fermat Prime Search - World Record search disabled
Send work from any subproject if selected projects have no work no
je to profil pouzivanej konkretne jen na tomhle PCku pro ostatní používám výchoží, kde taky není CPU sieving povolen
321 Prime Search (LLR) disabled
Cullen Prime Search (LLR) CPU
Prime Sierpinski Problem (LLR) CPU
Proth Prime Search (LLR) An Apple a day Focus project CUDA
Seventeen or Bust (LLR) disabled
Sophie Germain Prime Search (LLR) disabled
The Riesel Problem (LLR) disabled
Woodall Prime Search (LLR) disabled
Cullen/Woodall Prime Search (Sieve) CUDA
The Riesel Problem (Sieve) disabled
Proth Prime Search (Sieve) CUDA, AMD (ATI)
Generalized Fermat Prime Search disabled
Generalized Fermat Prime Search - World Record search disabled
Send work from any subproject if selected projects have no work no
Máte s tím někdo zkušenosti, jde nějak identifikovat a vyřešit tento problém?

Uživatelský avatar
vkliber
Admin webu a fóra CNT
Admin webu a fóra CNT
Příspěvky: 10055
Registrován: čtv 29 bře, 2007 10:41
ID CNT statistics: 1
Bydliště: Brušperk, 48 let
Kontaktovat uživatele:

Re: Ostatní diskuse k projektu

#27 Příspěvek od vkliber »

Pokud chceš počítat pouze PPS (Sieve) (ati13ati), můžeš úplně vypnout příjem práce pro CPU : "Používat procesor - Ne".

Kombinaci počítání jednoho podprojektu na GPU a jiného na CPU na jednom PC jsem nezkoušel :smt102 .
Statistiky CNT | Projekty CNT | Distribuované výpočty CNT | SETI CNT | Einstein CNT
.....::::: Proč se mít nejlépe, když se můžu mít čím dál tím stejně :::::.....
Moje skromná statistika tady , tady , tady nebo grafy.
˙ıɔıqɐɹʞ ʌ ǝןɐ 'ıןʇʎd ʌ ǝɔıɾɐz ǝʇɾndnʞǝu ʎpʞıu ˙˙˙

Odpovědět

Zpět na „Proth Prime Search (Sieve) - PrimeGrid“