Aplikace

Fórum o projektu

Moderátoři: petnek, nenym, Zelvuska

Zpráva
Autor
Uživatelský avatar
forest
Admin webu a fóra CNT
Admin webu a fóra CNT
Příspěvky: 17633
Registrován: pát 27 říj, 2006 10:19
rok narození: 03 bře 1977
ID CNT statistics: 71
Bydliště: Újezd u Brna

Aplikace

#1 Příspěvek od forest » úte 17 bře, 2009 14:26

Momentálně je k dispozici aplikace 5.03 pro 32-bit Windows a 32-bit i 64-bit Linux.

Uživatelský avatar
Pepino65
52.6315789474 %
52.6315789474 %
Příspěvky: 1661
Registrován: pát 03 lis, 2006 20:09
rok narození: 08 lis 1965
ID CNT statistics: 1040
Bydliště: Sokolov

Re: Aplikace - Astropulse

#2 Příspěvek od Pepino65 » úte 17 bře, 2009 16:38

Mám jednu wu, po 24 hodinách 30 %. Vůbec jsem netušil do čeho jdu, přitom stačí jenom číst. 45hh Jojo, to je to .. kdybych to byl býval věděl, tak bych ... 33aaa
Obrázek

Uživatelský avatar
Jamoko
47.3684210526 %
47.3684210526 %
Příspěvky: 994
Registrován: pát 20 úno, 2009 17:42
rok narození: 12 pro 1983
ID CNT statistics: 10005
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Aplikace - Astropulse

#3 Příspěvek od Jamoko » stř 18 bře, 2009 00:02

Optimalizace u me snizila cas na peknych 24 hodin na WU. viz http://lunatics.kwsn.net/index.php?modu ... ds;catd=31 a tim 1200 bodiku za kus.
AMD Phenom X4 9950 BE 2,6 GHz
4x2GB DDR2 800 MHz GEIL Dragon (CL 5-5-5-15)
Asus M3A79-T Deluxe
RAID 1 2x WD Velociraptor 74GB
ATI HD4870 TOXIC 512 GDDR5
Fortron Epsilon 700W
CPU Cooler Aka Evo2 (48°C full load, 31°C idle)
CPU pasta Collaboratory Liquid Pro (tekuty kov)
Akasa Infinity Gamer
CZ Windows 7 Ultimate 64bit
a nakonec cumim do Samsung T240HD
Obrázek
CNT Supporter
CimrmanObrázek
IQEObrázek
IQE-FARMObrázek
MATFYZ-FARMObrázek

Uživatelský avatar
Indy
52.6315789474 %
52.6315789474 %
Příspěvky: 1220
Registrován: úte 07 lis, 2006 16:13
rok narození: 0- 0-1969
ID CNT statistics: 288
Bydliště: Bučovice

Re: Aplikace

#4 Příspěvek od Indy » sob 18 dub, 2009 09:55

Konečně jsem dostal taky nějaké jednotky. :smt038
Používám tu optimalizaci ze stránek Lunatiků - ap_Win32_5.03r112_5.00r103_SSE3 a jednotku na Q6600@3GHz mám spočtenou za slabých 12 hodin a je za to cca 1250 kreditů, což je super. Nevýhodu ovšem vidím v downloadu, protože jedna jednotka má 8MB a to stahování je přímo strašné. Ve středu se začalo stahovat cca 40 jednotek a teď mi tam ještě 10 visí. A kdybych nedával pořád obnovovat přenos tak nemám doteď asi žádnou. Mám připojení sice jen 512kb, ale řekl bych, že tím to není, protože jsem to zkoušel ve čtvrtek na lepší přípojce a žádný rozdíl.
CNT podpis | PrimeGrid Free-DC stats | WCG signature | User of the Day
Obrázek
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek a konečně taky Obrázek and Only For You - IQE Obrázek
a ještě GPUGrid: 4xObrázek 4xObrázek 2xObrázek 1xObrázek

GTR17
5.26315789474 %
5.26315789474 %
Příspěvky: 11
Registrován: sob 11 dub, 2009 09:16
rok narození: 19 říj 1979

Re: Aplikace

#5 Příspěvek od GTR17 » sob 18 dub, 2009 19:21

Ahoj,mam dotaz.Stahl jsem optimalizaci ale mam problem kopirovanim slozek.Bude to znit divne,ale nemuzu najit slozku v Boincu ( BOINC\projects\setiathome.berkeley.edu )do ktere je mam nainstalovat.Muze mi nekdo pomoct?Diky vsem,Tomáš

Uživatelský avatar
Pepino65
52.6315789474 %
52.6315789474 %
Příspěvky: 1661
Registrován: pát 03 lis, 2006 20:09
rok narození: 08 lis 1965
ID CNT statistics: 1040
Bydliště: Sokolov

Re: Aplikace

#6 Příspěvek od Pepino65 » sob 18 dub, 2009 20:28

GTR17 píše:Ahoj,mam dotaz.Stahl jsem optimalizaci ale mam problem kopirovanim slozek.Bude to znit divne,ale nemuzu najit slozku v Boincu ( BOINC\projects\setiathome.berkeley.edu )do ktere je mam nainstalovat.Muze mi nekdo pomoct?Diky vsem,Tomáš
Já to mám na C:\documentsandsettings\allusers\dataapplications\boinc v XP. Nebýt KPXe, tak bych to taky lovil.
Obrázek

rendo
26.3157894737 %
26.3157894737 %
Příspěvky: 245
Registrován: ned 09 pro, 2007 14:25
ID CNT statistics: 3742
Bydliště: Pardubický kraj, Svitavy

Re: Aplikace

#7 Příspěvek od rendo » sob 18 dub, 2009 23:15

GTR17 píše:Ahoj,mam dotaz.Stahl jsem optimalizaci ale mam problem kopirovanim slozek.Bude to znit divne,ale nemuzu najit slozku v Boincu ( BOINC\projects\setiathome.berkeley.edu )do ktere je mam nainstalovat.Muze mi nekdo pomoct?Diky vsem,Tomáš
Jestli máš VISTU tak to najdeš v C:\ProgramData\BOINC\project\....... . S BM 6.xxx se to trochu zkomplikovalo oproti starším verzím kde to bylo pohromadě v jednom adresáři.

GTR17
5.26315789474 %
5.26315789474 %
Příspěvky: 11
Registrován: sob 11 dub, 2009 09:16
rok narození: 19 říj 1979

Re: Aplikace

#8 Příspěvek od GTR17 » ned 19 dub, 2009 11:31

Ahoj vsichni.Tak uz jsem to uspesne nasel.....sice po sklenickach whisky,ale mam to 45hh .Ja mel totiz v XPckach zakazane skryte slozky.Ted jsem teda nainstaloval optimalizaci a vykon pri pocitani je rozhodne znat.
Diky vsem!!!!!!!!

Rojen
5.26315789474 %
5.26315789474 %
Příspěvky: 18
Registrován: čtv 17 dub, 2008 21:27

Re: Aplikace

#9 Příspěvek od Rojen » stř 22 dub, 2009 17:51

Ahoj jak poznám že bonic využívá upravenou aplikaci?
zdá se mě totiž že se výkon výpočtů vůbec nezvíšil. A ani po nahrání modifikace do příslušné složky to nechtělo nic opřepsat a v návodu se píše že se to má zeptat.

Zdá se mě to celkem hrozné mám procák AMD Turion64 (běžím na 32) 2,10GHz a 0,001% vápočtu mě trvá 7 vteřin což je hrozné (přez 250 hodin) a než bych dopočítal jednu práci tak bydch dříve u toho zavařil komp. Jsou tyto časy normální? dříve na starších strojích mě to jelo celkem v poho ale teď...
Prosím odpovězte co nejdříve ptože do dob y než to nevyřeším nebudu počítat.

A ještě jeden dotaz: kam se poděl klasickej projekt seti? ten už není?

Uživatelský avatar
vkliber
Admin webu a fóra CNT
Admin webu a fóra CNT
Příspěvky: 9891
Registrován: čtv 29 bře, 2007 10:41
ID CNT statistics: 1
Bydliště: Brušperk, 48 let
Kontaktovat uživatele:

Re: Aplikace

#10 Příspěvek od vkliber » stř 22 dub, 2009 18:47

Na účtu projektu rozklikneš Úkoly, vybereš si ten který tě zajímá a klikneš na to číslo v prvním sloupci (Task ID) a dostaneš detail jednotky, kde v "stderr out" vidíš nějaký popis, kde by mělo být znát, že se jedná o optimalizovanou aplikaci a v "application version" je verze aplikace. To je ale až jednotku dopočítáš a odevzdáš. V tvém případě se ve Win podívej do "Správce úloh" a zjistíš které exe ti běží.
Jednotky Astropulse jsou skutečně dlouhé a těch 250hodin je celkem reálných.
V nastavení na svém účtu si můžeš aplikaci Astropulse zakázat a počítat tak pouze SETI@home Enhanced.
Původní SETI Clasic už není.
Statistiky CNT | Projekty CNT | Distribuované výpočty CNT | SETI CNT | Einstein CNT
.....::::: Proč se mít nejlépe, když se můžu mít čím dál tím stejně :::::.....
Moje skromná statistika tady , tady , tady nebo grafy.
˙ıɔıqɐɹʞ ʌ ǝןɐ 'ıןʇʎd ʌ ǝɔıɾɐz ǝʇɾndnʞǝu ʎpʞıu ˙˙˙

Rojen
5.26315789474 %
5.26315789474 %
Příspěvky: 18
Registrován: čtv 17 dub, 2008 21:27

Re: Aplikace

#11 Příspěvek od Rojen » stř 22 dub, 2009 19:29

Dík. a jakej je rozdíl mezi původní seti a SETI@home Enhanced? nějak to nemůžu najít.

Jo a když mě v tom testu KWSN CPU Test vyšlo jako nejlepší MMX tak co si mám sosnout? nějak sem to nepobral.

Jo a jinak proces se menuje_ setiahome_6.03_windows_intelx86.exe takže předpokládám že to teb modifikovanej není :(

Uživatelský avatar
Jamoko
47.3684210526 %
47.3684210526 %
Příspěvky: 994
Registrován: pát 20 úno, 2009 17:42
rok narození: 12 pro 1983
ID CNT statistics: 10005
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Aplikace

#12 Příspěvek od Jamoko » stř 22 dub, 2009 22:11

Rojen píše:Dík. a jakej je rozdíl mezi původní seti a SETI@home Enhanced? nějak to nemůžu najít.

Jo a když mě v tom testu KWSN CPU Test vyšlo jako nejlepší MMX tak co si mám sosnout? nějak sem to nepobral.

Jo a jinak proces se menuje_ setiahome_6.03_windows_intelx86.exe takže předpokládám že to teb modifikovanej není :(
Stahni CPU-Z, spust a koukni co za instrukce podporuje tve CPU. Pokud podporuje SSE3, pozor neplest s SSSE3!!!, tak stahni, uprav appinfo. Ve spravci uloh by ti mel po spusteni magora zacit pocitat, samozrejme to bude asi aplikace co nejvic zatezuje CPU. Podle nazvu poznas jestli ti to jede nebo ne. Nevim jaky nazev ma vychozi Seti aplikace, ale ta optimalizovana ma stejny nazev jako programator, tedy budto AK_v8_win_x64_SSE3.exe nebo v pripade AP jednotek je to aplikace ap_5.03r112_SSE3.exe, oboji je brano v mem pripade, tve nazvy se mohou mirne lisit, tedy hlavne v X64 a v instrukcich, pokud to tam nemas, tak jedes bez optimalizaci. 250 hodin je nastrel, realne to jede tak 180 bez opt. a cca 24 hodin s opt.

pokud bys mel chybu v appinfo, tak v magorovi tusim ze vyjede ve zpravach varovna hlaska napriklad tipu ze nemuze najit soubor apod.

Je mozne ze tvuj CPU zna pouze MMX a SSE1 a SSE2. Resilo se to tam na foru, ale rychlejsi je to se starsi SSE1 instrukci. MMX je tak na stare Athlony XP apod.
AMD Phenom X4 9950 BE 2,6 GHz
4x2GB DDR2 800 MHz GEIL Dragon (CL 5-5-5-15)
Asus M3A79-T Deluxe
RAID 1 2x WD Velociraptor 74GB
ATI HD4870 TOXIC 512 GDDR5
Fortron Epsilon 700W
CPU Cooler Aka Evo2 (48°C full load, 31°C idle)
CPU pasta Collaboratory Liquid Pro (tekuty kov)
Akasa Infinity Gamer
CZ Windows 7 Ultimate 64bit
a nakonec cumim do Samsung T240HD
Obrázek
CNT Supporter
CimrmanObrázek
IQEObrázek
IQE-FARMObrázek
MATFYZ-FARMObrázek

Rojen
5.26315789474 %
5.26315789474 %
Příspěvky: 18
Registrován: čtv 17 dub, 2008 21:27

Re: Aplikace

#13 Příspěvek od Rojen » stř 22 dub, 2009 22:35

no podporuje mě to sse3. Tak sem tedy zvědavej,
Nic. někde dělám chybu :(
stáhnul jsem si ap_Win32_5.03r112_5.00r103_SSE3
rozbalil, obsah Files to install sem nahrál do setiathome.berkeley.edu složky. spustil Boinc a nic pořád to počítá podle staré aplikace.
Jo a nějak sem nepochopil jak upravit app_info...
(řídil jsem se podle zdejšího návodu tak nevím v čem je problém.)

A jakej je rozdíl mezi AP a AK? nějak se v tom začínám ztrácet a přestávám to chápat.

Uživatelský avatar
Jamoko
47.3684210526 %
47.3684210526 %
Příspěvky: 994
Registrován: pát 20 úno, 2009 17:42
rok narození: 12 pro 1983
ID CNT statistics: 10005
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Aplikace

#14 Příspěvek od Jamoko » čtv 23 dub, 2009 01:05

Rojen píše:no podporuje mě to sse3. Tak sem tedy zvědavej,
Nic. někde dělám chybu :(
stáhnul jsem si ap_Win32_5.03r112_5.00r103_SSE3
rozbalil, obsah Files to install sem nahrál do setiathome.berkeley.edu složky. spustil Boinc a nic pořád to počítá podle staré aplikace.
Jo a nějak sem nepochopil jak upravit app_info...
(řídil jsem se podle zdejšího návodu tak nevím v čem je problém.)

A jakej je rozdíl mezi AP a AK? nějak se v tom začínám ztrácet a přestávám to chápat.
v souboru app_info.xml jsou potrebne informace! Otevri ho v textaku a pochopis.

vice info v tomto threadu: http://forum.czechnationalteam.cz/viewt ... 190&t=1488

je tam rozepsany i to appinfo.

jeste k ty orientaci ak, ap apodobne. AP je astropulse, AK je program, lepe receno optimalizace na seti-enchced nebo jak se to pise, takze na klasicke seti je jeden exac a na Astropulse jednotky druhej. nemusis nutne aplikovat obe. muzes klidne jednu a pocitat optimalizovane pouze klasice jednotky.

jinak pokud mas sse3 tak vnitrek souboru app_info.xml bude vicemene shodny jako v tom threadu vyse (muj posledni prispevek tam) akorat by tusim z popisku exe souboru mela zmizet ta x64. Mam totiz 64bit OS, 32bit to ma jinak.
AMD Phenom X4 9950 BE 2,6 GHz
4x2GB DDR2 800 MHz GEIL Dragon (CL 5-5-5-15)
Asus M3A79-T Deluxe
RAID 1 2x WD Velociraptor 74GB
ATI HD4870 TOXIC 512 GDDR5
Fortron Epsilon 700W
CPU Cooler Aka Evo2 (48°C full load, 31°C idle)
CPU pasta Collaboratory Liquid Pro (tekuty kov)
Akasa Infinity Gamer
CZ Windows 7 Ultimate 64bit
a nakonec cumim do Samsung T240HD
Obrázek
CNT Supporter
CimrmanObrázek
IQEObrázek
IQE-FARMObrázek
MATFYZ-FARMObrázek

Rojen
5.26315789474 %
5.26315789474 %
Příspěvky: 18
Registrován: čtv 17 dub, 2008 21:27

Re: Aplikace

#15 Příspěvek od Rojen » čtv 23 dub, 2009 18:56

dík. Ale mám problém ten že nemůžu za žádnou cenu v tom souboru nastavit správnou verzy aplikace.

vždy mě to píše:

Kód: Vybrat vše

23.4.2009 18:53:29|SETI@home|Message from server: Your app_info.xml file doesn't have a version of Astropulse v5.
Což je divné protože mě to píše i když tam dám originální nastavení app_info které je přiloženo u té aplikace.


\\ A teď mě to ten konfigurační soubor pro změnu vůbec nenačte. Chjo :(

Uživatelský avatar
Indy
52.6315789474 %
52.6315789474 %
Příspěvky: 1220
Registrován: úte 07 lis, 2006 16:13
rok narození: 0- 0-1969
ID CNT statistics: 288
Bydliště: Bučovice

Re: Aplikace

#16 Příspěvek od Indy » čtv 23 dub, 2009 20:20

Moje zkušenosti při přidávání Astropulse.
1. SETI funguje, počítá normální jednotky - výchozí stav (ne po nějakých harakiri pokusech).
2. Před úpravami nutno samozřejmě boincmgr ukončit.
3. Stáhnout od Lunatiků aplikace pro astropulse a nakopírovat do adresáře dva "exe" soubory z adresáře "Files to instal", ale ne to app_info pokud chci počítat oboje.
4. Stáhnout od Lunatiků "Combo MB+AP ...", kde je jeden soubor - upravený app_info pro počítání obyčejných jednotek i astropulse zároveň. Pouze je nutno nahradit v tomto souboru 3x slovo "AK_v8_win_SSSE3x.exe" příslušným opti programem pro daný procesor (já mám Q6600 a tak jsem nic neopravoval, protože používám přesně tuto optimalizaci).
5. Spustím boincmgr a mělo by to jet.

Takže Rojene s chutí do toho. Hlavně se teď vrať do bodu jedna, doufám, že máš zálohu ;-)
CNT podpis | PrimeGrid Free-DC stats | WCG signature | User of the Day
Obrázek
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek a konečně taky Obrázek and Only For You - IQE Obrázek
a ještě GPUGrid: 4xObrázek 4xObrázek 2xObrázek 1xObrázek

Uživatelský avatar
Jamoko
47.3684210526 %
47.3684210526 %
Příspěvky: 994
Registrován: pát 20 úno, 2009 17:42
rok narození: 12 pro 1983
ID CNT statistics: 10005
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Aplikace

#17 Příspěvek od Jamoko » čtv 23 dub, 2009 20:21

Rojen píše:dík. Ale mám problém ten že nemůžu za žádnou cenu v tom souboru nastavit správnou verzy aplikace.

vždy mě to píše:

Kód: Vybrat vše

23.4.2009 18:53:29|SETI@home|Message from server: Your app_info.xml file doesn't have a version of Astropulse v5.
Což je divné protože mě to píše i když tam dám originální nastavení app_info které je přiloženo u té aplikace.


\\ A teď mě to ten konfigurační soubor pro změnu vůbec nenačte. Chjo :(
takze... at se pohnem. mam v nastaveni seti na jejich strankach zaskrtnuto pocitani seti enhanced, nyni ve verzi 6.03 a Astropulse a Astropulse v5, tedy vse.

v prilozenem obrazku mas vse potrebne, tedy obsah me slozky, dale vypis z CPUZ, dale vypis z app_info.xml a spravce uloh se spusnenymi aplikacemi, jsou to ty ctyri odvrchu. Dale napozadi Magora s casy, ktere jsou krasne. takze porovnej a dej vedet. Nekde budes delat chybu.

omlouvam se za velikost obrazku, ale mensi rozliseni nemam, aspon se to tam vejde vsechno. 45uu
AMD Phenom X4 9950 BE 2,6 GHz
4x2GB DDR2 800 MHz GEIL Dragon (CL 5-5-5-15)
Asus M3A79-T Deluxe
RAID 1 2x WD Velociraptor 74GB
ATI HD4870 TOXIC 512 GDDR5
Fortron Epsilon 700W
CPU Cooler Aka Evo2 (48°C full load, 31°C idle)
CPU pasta Collaboratory Liquid Pro (tekuty kov)
Akasa Infinity Gamer
CZ Windows 7 Ultimate 64bit
a nakonec cumim do Samsung T240HD
Obrázek
CNT Supporter
CimrmanObrázek
IQEObrázek
IQE-FARMObrázek
MATFYZ-FARMObrázek

Uživatelský avatar
Jamoko
47.3684210526 %
47.3684210526 %
Příspěvky: 994
Registrován: pát 20 úno, 2009 17:42
rok narození: 12 pro 1983
ID CNT statistics: 10005
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Aplikace

#18 Příspěvek od Jamoko » čtv 23 dub, 2009 20:25

heh, a ted to jeste spocitat, kurna, od seti sem prozatim odesel a uz tu mam tak velkou frontu... 33aaa
AMD Phenom X4 9950 BE 2,6 GHz
4x2GB DDR2 800 MHz GEIL Dragon (CL 5-5-5-15)
Asus M3A79-T Deluxe
RAID 1 2x WD Velociraptor 74GB
ATI HD4870 TOXIC 512 GDDR5
Fortron Epsilon 700W
CPU Cooler Aka Evo2 (48°C full load, 31°C idle)
CPU pasta Collaboratory Liquid Pro (tekuty kov)
Akasa Infinity Gamer
CZ Windows 7 Ultimate 64bit
a nakonec cumim do Samsung T240HD
Obrázek
CNT Supporter
CimrmanObrázek
IQEObrázek
IQE-FARMObrázek
MATFYZ-FARMObrázek

Rojen
5.26315789474 %
5.26315789474 %
Příspěvky: 18
Registrován: čtv 17 dub, 2008 21:27

Re: Aplikace

#19 Příspěvek od Rojen » čtv 23 dub, 2009 20:48

Jamoko: dík. Nomrální seti už mě funguje optimalizované ale AP mě nenaskočí. Přikládám můj config.
Indy: vše sem udělal a nic :(

Kód: Vybrat vše

<app_info>
    <app>
        <name>astropulse</name>
    </app>
    <file_info>
        <name>ap_5.00r103_SSE3.exe</name>
        <executable/>
    </file_info>
    <app_version>
        <app_name>astropulse</app_name>
        <version_num>500</version_num>
        <file_ref>
            <file_name>ap_5.00r103_SSE3.exe</file_name>
            <main_program/>
        </file_ref>
    </app_version>
    <app>
        <name>astropulse_v5</name>
    </app>
    <file_info>
        <name>ap_5.03r112_SSE3.exe</name>
        <executable/>
    </file_info>
    <app_version>
        <app_name>astropulse_v5</app_name>
        <version_num>503</version_num>
        <file_ref>
            <file_name>ap_5.03r112_SSE3.exe</file_name>
            <main_program/>
        </file_ref>
    </app_version>
    <app>
        <name>setiathome_enhanced</name>
    </app>
    <file_info>
        <name>AK_v8_win_SSE3.exe</name>
        <executable/>
    </file_info>
    <app_version>
        <app_name>setiathome_enhanced</app_name>
        <version_num>528</version_num>
        <file_ref>
           <file_name>AK_v8_win_SSE3.exe</file_name>
            <main_program/>
        </file_ref>
    </app_version>
    <app_version>
        <app_name>setiathome_enhanced</app_name>
        <version_num>603</version_num>
        <file_ref>
           <file_name>AK_v8_win_SSE3.exe</file_name>
            <main_program/>
        </file_ref>
    </app_version>
</app_info>
Podle mě chyba na mé straně není. Protože přeci když tam nahodim ten přednastavenej soubor ze složky instal tak by to mělo běžet ne? nebo proč by ho ta pak tvůrce přikládal kdyb to s ním neběželo.

Uživatelský avatar
Indy
52.6315789474 %
52.6315789474 %
Příspěvky: 1220
Registrován: úte 07 lis, 2006 16:13
rok narození: 0- 0-1969
ID CNT statistics: 288
Bydliště: Bučovice

Re: Aplikace

#20 Příspěvek od Indy » čtv 23 dub, 2009 21:33

Podle mne tam máš chybu v názvu opti souboru:

tvoje: <file_name>AK_v8_win_SSE3.exe</file_name>
moje : <file_name>AK_v8_win_SSSE3x.exe</file_name>

Podívej se do svého adresáře, jaký máš přesně ty soubor a porovnej to. Nezapomeň, že je to v tom app_info třikrát.
CNT podpis | PrimeGrid Free-DC stats | WCG signature | User of the Day
Obrázek
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek a konečně taky Obrázek and Only For You - IQE Obrázek
a ještě GPUGrid: 4xObrázek 4xObrázek 2xObrázek 1xObrázek

Odpovědět

Zpět na „Astropulse - Seti@home“