Stahovani novych jednotek

Fórum o projektu

Moderátoři: petnek, Zelvuska, nenym

Odpovědět
Zpráva
Autor
GTR17
5.26315789474 %
5.26315789474 %
Příspěvky: 11
Registrován: sob 11 dub, 2009 08:16
rok narození: 19 říj 1979

Stahovani novych jednotek

#1 Příspěvek od GTR17 » sob 04 črc, 2009 08:42

Zdravím všechny a obracím se o novou pomoc 22rrr .Zničeho nic se mi přestaly stahovat nove jednotky.Díval jsem se na nastavení a vše by mělo být OK.Astropulse:Yes,Astropulse v5:Yes.-zkousel jsem i jine nastaveni a nic nepomaha...Podotýkám,že počítam pouze Astropulse.Nepočítám už asi 3 týdny :smt022
Ve zpravách stále vyhazuje hlášky:Message from server:(Project has no jobs available)
:Scheduler request completed :got 0 new tasks
Potkal se někdo s tímto?Ja už nevím kudy kam...Díky za každou pomoc.

Uživatelský avatar
Indy
47.3684210526 %
47.3684210526 %
Příspěvky: 1194
Registrován: úte 07 lis, 2006 16:13
rok narození: 0- 0-1969
ID CNT statistics: 288
Bydliště: Bučovice

Re: Stahovani novych jednotek

#2 Příspěvek od Indy » sob 04 črc, 2009 09:00

Asi ti nepomůžeme, protože jednotky astropulse prostě NEJSOU. :smt102
Stačí se podívat na stránky SETI@home - Server status - a řádek "Results ready to send" je tam NULA. Já neměl jednotku asi měsíc a už asi 14 dní předtím chodily pouze jednotlivé jednotky. Viz můj příspěvek v threadu Aplikace (Astropulse - Seti@home).

Jediná rada je - počítej i jiné jednotky. Zaklikni si v Seti@home nastavení přijímání i jednotek "Seti@home enhanced" případně by mělo stačit zaškrtnout přijímání ostatních jednotek pokud nejsou ty tvoje (If no work for selected applications is available, accept work from other applications?).

Pěkný den. :smt023
CNT podpis | PrimeGrid Free-DC stats | WCG signature | User of the Day
Obrázek
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek a konečně taky Obrázek and Only For You - IQE Obrázek
a ještě GPUGrid: 4xObrázek 4xObrázek 2xObrázek 1xObrázek

Uživatelský avatar
vkliber
Admin webu a fóra CNT
Admin webu a fóra CNT
Příspěvky: 9690
Registrován: čtv 29 bře, 2007 09:41
ID CNT statistics: 1
Bydliště: Brušperk, 48 let
Kontaktovat uživatele:

Re: Stahovani novych jednotek

#3 Příspěvek od vkliber » sob 04 črc, 2009 11:46

Anebo se připoj i do projektu SETI Beta tam je 200k volných jednotek a koncem minulého týdne jednotky Astropulse 100% byly (teď nepočítám, tak nevím).
Statistiky CNT | Projekty CNT | Distribuované výpočty CNT | SETI CNT | Einstein CNT
.....::::: Proč se mít nejlépe, když se můžu mít čím dál tím stejně :::::.....
Moje skromná statistika tady , tady , tady nebo grafy.
˙ıɔıqɐɹʞ ʌ ǝןɐ 'ıןʇʎd ʌ ǝɔıɾɐz ǝʇɾndnʞǝu ʎpʞıu ˙˙˙

nemo
5.26315789474 %
5.26315789474 %
Příspěvky: 49
Registrován: úte 06 led, 2009 01:00

Re: Stahovani novych jednotek

#4 Příspěvek od nemo » pát 11 zář, 2009 22:11

Neviete ako nadstavit nasledovnu vec. Mam na moj ucet prihlasene 3 pocitace z toho 2 zvladaju vykonovo aj casovo ratat Astropuls ale ten treti stiha odovzdat len obycajne Enhanced wu. Mam povolene ratat vsetky druhy jednotiek ale rad by som uprednostil Astropuls a v poslednej dobe chodia len same Enhanced. Cize ako na tie 2 vykonnejsie stroje dostat astropuls jednotky a na ten slabsi enhanced ?

Uživatelský avatar
vkliber
Admin webu a fóra CNT
Admin webu a fóra CNT
Příspěvky: 9690
Registrován: čtv 29 bře, 2007 09:41
ID CNT statistics: 1
Bydliště: Brušperk, 48 let
Kontaktovat uživatele:

Re: Stahovani novych jednotek

#5 Příspěvek od vkliber » pát 11 zář, 2009 22:53

Bohužel, tohle jsem řešil taky, ale bez výsledku.
Nastavení podprojektů (typu jednotek) je bohužel na účet, nikoli na PC.

Nakonec jsem to "vyřešil" takto (chtěl jsem počítat pouze Astropulse) :
PC1 + PC2 : hlavní projekt SETI (povoleno pouze Astropulse) + záložní projekt na nízké prioritě
PC3 : pouze záložní projekt
Statistiky CNT | Projekty CNT | Distribuované výpočty CNT | SETI CNT | Einstein CNT
.....::::: Proč se mít nejlépe, když se můžu mít čím dál tím stejně :::::.....
Moje skromná statistika tady , tady , tady nebo grafy.
˙ıɔıqɐɹʞ ʌ ǝןɐ 'ıןʇʎd ʌ ǝɔıɾɐz ǝʇɾndnʞǝu ʎpʞıu ˙˙˙

nenym
78.9473684211 %
78.9473684211 %
Příspěvky: 6714
Registrován: úte 13 led, 2009 15:33
rok narození: 0- 0-1956
ID CNT statistics: 10124

Re: Stahovani novych jednotek

#6 Příspěvek od nenym » pát 11 zář, 2009 23:26

Na to jsou 4 profily na účtu, každý může mít jiné nastavení (default, home, work, school). Takže si můžeš nastavit dokonce 4 počítače zcela odlišně. Využívám to bohatě, na některých strojích mám jeden projekt jako hlavní (RS > 400), na jiném jako občas počítaný (RS cca 100) a na jiném vyloženě záchranná brzda (RS 20).
A kombinované projekty s prací pro GPU i CPU by bez toho vůbec nešly nastavit, pokud chci na nějakém stroji počítat jenom přes GPU a na jiném jenom CPU...
Prý už není krize; pořád jím plesnivé sýry, piji staré víno a jezdím v autě bez střechy.
UotD 464x
Obrázek 2xObrázek 7xObrázek 10xObrázek Obrázek
Obrázek

Uživatelský avatar
vkliber
Admin webu a fóra CNT
Admin webu a fóra CNT
Příspěvky: 9690
Registrován: čtv 29 bře, 2007 09:41
ID CNT statistics: 1
Bydliště: Brušperk, 48 let
Kontaktovat uživatele:

Re: Stahovani novych jednotek

#7 Příspěvek od vkliber » pát 11 zář, 2009 23:49

Tak to se omlouvám za špatnou informaci.
V době kdy jsem to potřeboval, šlo na ostatních profilech nastavit pouze Resource share (RS), tenkrát samozřejmě nebyla ani volba CPU / GPU.
Takže přesně jak to popsal nenym :
- zvolíš si jeden profil pro silné PC (třeba home) a jeden pro slabé PC (třeba work) a na prvním profilu nastavíš Astropulse a na druhém pouze Enhanced
- potom k jednotlivým PC přiřadíš správný profil (všechno nastavuješ na stránkách svého účtu, pro přiřazení profilu k PC musíš klepnout na detail PC a dole je profil)
- nakonec v BoincManageru dáš "Aktualizovat"
Statistiky CNT | Projekty CNT | Distribuované výpočty CNT | SETI CNT | Einstein CNT
.....::::: Proč se mít nejlépe, když se můžu mít čím dál tím stejně :::::.....
Moje skromná statistika tady , tady , tady nebo grafy.
˙ıɔıqɐɹʞ ʌ ǝןɐ 'ıןʇʎd ʌ ǝɔıɾɐz ǝʇɾndnʞǝu ʎpʞıu ˙˙˙

Odpovědět

Zpět na „Astropulse - Seti@home“