nevyuzita gpu

Fórum o projektu

Moderátoři: petnek, nenym, Zelvuska

Zpráva
Autor
mztlmncxx
5.26315789474 %
5.26315789474 %
Příspěvky: 39
Registrován: pon 09 čer, 2014 15:33
rok narození: 06 kvě 1987
ID CNT statistics: 21304

nevyuzita gpu

#1 Příspěvek od mztlmncxx » pon 09 čer, 2014 15:44

Zdravim. Mam v pc 4 jadro phenom a amd r9 270x. Potiz je v tom, ze catalyst me ukazuje vyuziti gpu od 25-75% nejcasteji kolem 50. Potreboval bych poradit, jak vsechno nastavit tak, aby gpu makalo naplno. Moje podezreni je, ze cpu dostatecne nekrmi gpu. ale na strankach mam nastaveno, ze si gpu muze vzit az 50%... tak nevim... (ps. ovladace mam posledni alfa. betu jsem zkousel a bylo to podobne, nebo jeste horsi..)
Dalsi vec je, ze mam nastavene, ze chci prijimat pouze astropulse a v pripade, ze neni, tak prijimat i jine ukoly. Behem asi 3 dni jsem obdrzel ciste nahodou 2 astropulzy a tot vse. jinak je to same seti@home v7 7.0. Hlavne bych rad astropulse, jelikoz ma gpu ho spocita zhruba stejne rychle, jako seti@home v7 a je za nej podstatne vic bodu...

Vsem moc diky za pomoc

nenym
78.9473684211 %
78.9473684211 %
Příspěvky: 7069
Registrován: úte 13 led, 2009 15:33
rok narození: 0- 0-1956
ID CNT statistics: 10124

Re: nevyuzita gpu

#2 Příspěvek od nenym » pon 09 čer, 2014 18:41

Nebylo by lepší přejít na projekt, kde je tvoje GPU smysluplně využitá? Počítat Seti&SetiBeta, Albert&Einstein na AMD GPU je vyložený masochismus a věc pro nadšence těchto projektů, kteréžto mnohem lépe běží na nVidia GPU a Intel GPU.

Pro AMD se momentálně nabízí MilkyWay, Moo! a BitcoinUtopia, anžto Collatz (momentálně tak do 15.6. mimo provoz) a DistrRTgen (neznámo na jak dlouho bez práce pro GPU) jsou mimo.

Pokud bys trval na Seti, tak máš několik možností (z mé strany jde o teorii, protože AMD na Seti a ostatní shora uvedené projekty nepoužívám), kteréžto lze i kombinovat:
1. posunout prioritu CPU procesu na above normal/high/real time pomocí třeba ProLasso
2. pomocí app_config.xml zařídit souběžný výpočet povícero GPU tasků
3. uvolnit pro GPU celé jádro
Nutno experimentovat.

Lépe ti snad poradí nějaký masochista (mám dojem vkliber v poslední době šel do sebe a z kredithuntera na DistrRTgen se z něj stal masochista).
Blíží se další krize; jím plesnivé sýry, piji staré víno a jezdím v autě bez střechy.
UotD 515x
Obrázek 2xObrázek 7xObrázek 10xObrázek Obrázek
Obrázek

Uživatelský avatar
vkliber
Admin webu a fóra CNT
Admin webu a fóra CNT
Příspěvky: 9900
Registrován: čtv 29 bře, 2007 10:41
ID CNT statistics: 1
Bydliště: Brušperk, 48 let
Kontaktovat uživatele:

Re: nevyuzita gpu

#3 Příspěvek od vkliber » pon 09 čer, 2014 20:25

Masochisticky jsi mě prokoukl 45hh .

app_config.xml ... více zde

Kód: Vybrat vše

<app_config>
  <app>
    <name>astropulse_v6</name>
    <max_concurrent>3</max_concurrent>
    <gpu_versions>
      <gpu_usage>0.33</gpu_usage>
      <cpu_usage>0.33</cpu_usage>
    </gpu_versions>
  </app>
  <app>
    <name>setiathome_v7</name>
    <max_concurrent>4</max_concurrent>
    <gpu_versions>
      <gpu_usage>0.25</gpu_usage>
      <cpu_usage>0.25</cpu_usage>
    </gpu_versions>
  </app>
</app_config> 
Pro astropulse nastaveno souběžné počítání 3x, pro klasiku 4x. Můžeš si pohrát s vlastním nastavením. Pokud budeš mít pocit nedostatečného krmení ze strany CPU, tak uvolni ještě jedno jádro. Pokud chceš počítat i na CPU tak patřičně zvedni <max_concurrent>.

A buď v klidu 45cc , Astropulse je poslední dobou málo, za týden jsem jich spočítal asi 15.
Statistiky CNT | Projekty CNT | Distribuované výpočty CNT | SETI CNT | Einstein CNT
.....::::: Proč se mít nejlépe, když se můžu mít čím dál tím stejně :::::.....
Moje skromná statistika tady , tady , tady nebo grafy.
˙ıɔıqɐɹʞ ʌ ǝןɐ 'ıןʇʎd ʌ ǝɔıɾɐz ǝʇɾndnʞǝu ʎpʞıu ˙˙˙

mztlmncxx
5.26315789474 %
5.26315789474 %
Příspěvky: 39
Registrován: pon 09 čer, 2014 15:33
rok narození: 06 kvě 1987
ID CNT statistics: 21304

Re: nevyuzita gpu

#4 Příspěvek od mztlmncxx » úte 24 čer, 2014 07:48

Vsem moc dik. tak jsem si procetl i zahranicni prispevky, abych bedel, co se po me vlastne chce a musim rict, ze tet je vytizenost stale nad 90%...
Coz s sebou ale nese dalsi dotaz... Vyse zminena r9 270x dela svou praci pomerne slusne. Ale r9 280x by ji delala jeste asi mnohem lip (vzhledem k vykonu v DP (doufam, ze na ten se tu hraje...)). Tet me zajima jedna vec... Budu ja muset zprovoznovat cross (a pujde to vubec?), nebo si je tato aplikace schopna najit na desce grafiku sama, jen ji staci dat na desku? Dik moc

A jeste jedna vec... kdyz mi pise boinc, ze vyuziva 0.963 CPU + 1 GPU, tak to znamena, ze vyuziva skoro 1 jadro naplno? - stacil by teda proc. na tu 280x? Jinak proc. je phenom ll x4 965 black...

Uživatelský avatar
vkliber
Admin webu a fóra CNT
Admin webu a fóra CNT
Příspěvky: 9900
Registrován: čtv 29 bře, 2007 10:41
ID CNT statistics: 1
Bydliště: Brušperk, 48 let
Kontaktovat uživatele:

Re: nevyuzita gpu

#5 Příspěvek od vkliber » úte 24 čer, 2014 09:42

V 99% případů stačí strčit GPU do slotu a BOINC ji pozná. Cross není potřeba a ani se to nedoporučuje, zvláště u 2 různých GPU. Problém v minulosti nastával ze strany kombinace OS/driver, kdy v některých případech OS vypínal GPU do které nebyl připojen monitor. Řeší se pak správným nastavením v OS, nebo pomocí tzv. DummyPlug (ale předpokládám, že toto je už minulost).

Když ti píše využití 0.963CPU + 1GPU, je to pouze informace pro BOINC kolik si má rezervovat pro danou jednotku prostředků. Skutečné vytížení může být úplně jinde. Pokud tedy budeš mít 2x GPU a poběží ti 2x jednotka 0.963CPU + 1GPU, vezmou si tyto 2 jednotky 2 jádra z CPU, a na ostatní počítání na CPU ti zbyde pouze 2 jádra (na 4-jádru). Pokud by jsi počítal např. 2x 0.5CPU + 1GPU, tak si dohromady vezmou celé jádro a zbydou ti 3 jádra.
Jak říkám, je to pouze informace pro BOINC, skutečné vytížení musíš zjistit jinak (správce úloh, CPU-Z, GPU-Z).
Statistiky CNT | Projekty CNT | Distribuované výpočty CNT | SETI CNT | Einstein CNT
.....::::: Proč se mít nejlépe, když se můžu mít čím dál tím stejně :::::.....
Moje skromná statistika tady , tady , tady nebo grafy.
˙ıɔıqɐɹʞ ʌ ǝןɐ 'ıןʇʎd ʌ ǝɔıɾɐz ǝʇɾndnʞǝu ʎpʞıu ˙˙˙

mztlmncxx
5.26315789474 %
5.26315789474 %
Příspěvky: 39
Registrován: pon 09 čer, 2014 15:33
rok narození: 06 kvě 1987
ID CNT statistics: 21304

Re: nevyuzita gpu

#6 Příspěvek od mztlmncxx » úte 24 čer, 2014 09:51

Jasny. tak nejak jsem v to doufal... Dik moc... A cose tyce ty vyuzitosti CPU... Tak jestli to chapu dobre, tak pokud by CPU nestihal, tak to bude dohledatelne i ve statistikach v odevzdane praci, kde by se procesorovy cas zacal priblizovat tomu casu behu? Nebo to je jeste jiny udaj... jelikoz bych rad pocital milkyway v podstate jenom na gpu. cpu je pomaly, jak snek... To se da resit pres *.xml, nebo staci (pri 2 kartach) nastavit vyuziti cpu na 50%? sice to asi na 2 jadrech pocitat bude (ve zbylem case, co si nevezme GPU), ale nebude tak topit...? (tet jsem nastavil 50% a jede to jen 2 ulohy CPU + 1 GPU)

Uživatelský avatar
vkliber
Admin webu a fóra CNT
Admin webu a fóra CNT
Příspěvky: 9900
Registrován: čtv 29 bře, 2007 10:41
ID CNT statistics: 1
Bydliště: Brušperk, 48 let
Kontaktovat uživatele:

Re: nevyuzita gpu

#7 Příspěvek od vkliber » úte 24 čer, 2014 10:04

Každá spočítaná jednotka (když koukneš na účet na projektu) má 2 časy : RunTime a CPUTime. Pokud tam teda uvidíš, že RunTime je 100s. a CPUTime je 10s. ... dá se říct že vytížení CPU při počítání bylo 10%. Toto ti moc neřekne o tom, jestli CPU nestíhal krmit GPU. Nejlépe to poznáš tak, že pomocí app_config.xml postupně zvyšuješ počet současně běžících úkolů a následně vyhodnocuješ vytížení GPU a CPU. Pokud např. počítáš 4x jednotku na GPU a už jsi na 100% vytížení GPU, nemá smysl dále zvedat počet jednotek.
U MilkyWay je na jednu GPU jednotku vytížení CPU pod 10%.
Statistiky CNT | Projekty CNT | Distribuované výpočty CNT | SETI CNT | Einstein CNT
.....::::: Proč se mít nejlépe, když se můžu mít čím dál tím stejně :::::.....
Moje skromná statistika tady , tady , tady nebo grafy.
˙ıɔıqɐɹʞ ʌ ǝןɐ 'ıןʇʎd ʌ ǝɔıɾɐz ǝʇɾndnʞǝu ʎpʞıu ˙˙˙

mztlmncxx
5.26315789474 %
5.26315789474 %
Příspěvky: 39
Registrován: pon 09 čer, 2014 15:33
rok narození: 06 kvě 1987
ID CNT statistics: 21304

Re: nevyuzita gpu

#8 Příspěvek od mztlmncxx » úte 24 čer, 2014 10:45

A pokud mam nastaveni v config.xml

<app>
<name>milkyway</name>
<max_concurrent>1</max_concurrent>
<gpu_versions>
<gpu_usage>1.0</gpu_usage>
<cpu_usage>1.0</cpu_usage>
</gpu_versions>
</app>
</app_config>

Tak co mu tim rikam? resp. co mu mam napsat, aby nepocital na cpu, ale vyuzival jen gpu? Mam to takto napsany a pokud v poincu povolim v nastaveni 100% vytizeni, tak to stejne zacne na cpu pocitat na kazdym jadre ulohu... (jinak GPU jede v pohode na 97% a CPU nez se stahnou novy ulohy, tak jede asi na 3-5%...)

Uživatelský avatar
vkliber
Admin webu a fóra CNT
Admin webu a fóra CNT
Příspěvky: 9900
Registrován: čtv 29 bře, 2007 10:41
ID CNT statistics: 1
Bydliště: Brušperk, 48 let
Kontaktovat uživatele:

Re: nevyuzita gpu

#9 Příspěvek od vkliber » úte 24 čer, 2014 11:02

Na projektu MilkyWay si vlez do nastavení dej "Upravit předvolby" a vyškrtni "Používat procesor" a ulož. Tím projektu řekneš že nechceš dostávat práci na CPU.

Tím xml co jsi napsal (chybí ti na začátku <app_config>) říkáš, že chceš počítat pouze 1 jednotku a že si pro sebe obsadí celou GPU a celé jádro CPU (skutečné vytížení bude jiné).
Tobě bych asi doporučil (pro konfiguraci s jednou GPU)

Kód: Vybrat vše

<app_config>
  <app>
    <name>milkyway</name>
    <max_concurrent>2</max_concurrent>
    <gpu_versions>
      <gpu_usage>0.5</gpu_usage>
      <cpu_usage>0.5</cpu_usage>
    </gpu_versions>
  </app>
</app_config>
Budeš tak na jedné kartě počítat 2x MilkyWay. Pokud budeš mít 2xGPU, tak jen zvedneš max_concurrent na 4.
Ale určitě si s tím pohrej a vyzkoušej hod 3 jednotek (<gpu_usage>0.33</gpu_usage>) a 4 jednotek (<gpu_usage>0.25</gpu_usage>) a sleduj kolik to bere GPU a CPU a jak se to chová.

Po změně app_config.xml zvol v menu BOINC Manageru "Načíst konfigurační soubory" a ve zprávách zkontroluj jestli byla změna úspěšná.


Ve výše zmíněném nastavení na projektu je ještě volba "Frequency (in Hz)", tam by jsi mohl původní hodnotu 60 výrazně snížit (ale to je už vyšší dívčí).
Statistiky CNT | Projekty CNT | Distribuované výpočty CNT | SETI CNT | Einstein CNT
.....::::: Proč se mít nejlépe, když se můžu mít čím dál tím stejně :::::.....
Moje skromná statistika tady , tady , tady nebo grafy.
˙ıɔıqɐɹʞ ʌ ǝןɐ 'ıןʇʎd ʌ ǝɔıɾɐz ǝʇɾndnʞǝu ʎpʞıu ˙˙˙

mztlmncxx
5.26315789474 %
5.26315789474 %
Příspěvky: 39
Registrován: pon 09 čer, 2014 15:33
rok narození: 06 kvě 1987
ID CNT statistics: 21304

Re: nevyuzita gpu

#10 Příspěvek od mztlmncxx » úte 24 čer, 2014 11:09

ten app. mam. jen jsem to blbe zkopiroval... kazdopadne dik moc. vyzkousim a pripadne zas budu otravovat :-)
jinak gpu mi pise vyuziti 98%, na GPU-Z, tak tady problem neni... i ta jedna uloha jede dobre...

mztlmncxx
5.26315789474 %
5.26315789474 %
Příspěvky: 39
Registrován: pon 09 čer, 2014 15:33
rok narození: 06 kvě 1987
ID CNT statistics: 21304

Re: nevyuzita gpu

#11 Příspěvek od mztlmncxx » čtv 26 čer, 2014 13:57

Zdravim. Pokud by se mi skutecne povedlo spalsit nejakou r9 280 (X), tak bych mel jeste jeden dotaz... Premyslim, ze bych tu 270x rad nechal makat na collatz a 280 bych dal na milkyway (pokud si dobre pamatuju, tak collatz vyuziva SP vykon grafiky, zatimco milky jde na DP, ktery je u 270 dost slaby)... Je nekde na foru navod, jak by slo nastavit, ze 270tka by makala na collatzu a 280 na milky (pokud to jde)?

nenym
78.9473684211 %
78.9473684211 %
Příspěvky: 7069
Registrován: úte 13 led, 2009 15:33
rok narození: 0- 0-1956
ID CNT statistics: 10124

Re: nevyuzita gpu

#12 Příspěvek od nenym » čtv 26 čer, 2014 17:14

Na to je flag <exclude_gpu> v cc-config.xml, přímo tobě k inspiraci by pasoval tento post . Případně ti sestavím potřebnou část options v cc_config.xml na míru, až napíšeš, jak se ti karty detekují (=pošleš příslušnou pasáž msgs po startu boincu).
Blíží se další krize; jím plesnivé sýry, piji staré víno a jezdím v autě bez střechy.
UotD 515x
Obrázek 2xObrázek 7xObrázek 10xObrázek Obrázek
Obrázek

mztlmncxx
5.26315789474 %
5.26315789474 %
Příspěvky: 39
Registrován: pon 09 čer, 2014 15:33
rok narození: 06 kvě 1987
ID CNT statistics: 21304

Re: nevyuzita gpu

#13 Příspěvek od mztlmncxx » čtv 03 črc, 2014 23:02

Zdravim vsechny. Tak mam dalsi dotaz. nasel jsem doma jednu "kartu" (hd6750), ktera je sice schopna pocitat collatz, ale problem je v tom, ze abych vyuzil na 98% tu puvodni r9 270x, tak musim mit nastavenych 8 concurrent vypoctu... Takze tet mi pocitaji obe karty 8 vypoctu. to by ani tak nevadilo. potiz je v tom, ze i ta slaboducha karticka jich taky pocita 8... Coz me pri delce ukolu "large collatz" dava extreme dlouhou dobu vypoctu, ze ho nejspis nestihnu odevzdat do casoveho limitu... Nevedel by nekdo recept, jak na silnejsi karte pocitat tech 8 tasku, ale tomu srotu povolit jen tak max 2? nebo idealne 1 large, 2-3 solo a treba 5 mini? (je to i pro moznou budouci silnejsi kartu, aby byly vytizene obe, ale zaroven stihaly odvest praci v terminu...)
Diky moc...

nenym
78.9473684211 %
78.9473684211 %
Příspěvky: 7069
Registrován: úte 13 led, 2009 15:33
rok narození: 0- 0-1956
ID CNT statistics: 10124

Re: nevyuzita gpu

#14 Příspěvek od nenym » čtv 03 črc, 2014 23:14

Přečti si pořádně návod - link je v mém minulém postu - odpověď na svůj problém tam najdeš, trochu se potrap. Jde o tuto pasáž
If <app> is specified, only tasks for the given application are excluded. You may include multiple <exclude_gpu> elements.
Tímto zařídíš v kombinaci s app_config.xml celkem cokoli kromě toho, že stejná <app> se bude počítat na jedné kartě v 8 kusech a na druhé v jednom.
Doporučuji:
- na velké kartě pouštět pouze large_collatz, nějak se mi nezdá těch 8, měly by stačit maximálně 2
- na malé kartě pouze solo či mini v potřebném počtu paralelních tasků, měl by stačit jeden

Parametry výpočtů si ovšem musíš upravit pomocí blabla.config souborů, blíže třeba zde.

V rychlosti

Kód: Vybrat vše

verbose=1
threads=8
items_per_kernel=18
kernels_per_reduction=9
sleep=1
build_options=-Werror
items_per_kernel=15 až 22, při 18 se dá pracovat s téměř každou kartou, při 22 s téměř žádnou, nutno naladit pro každou kartu samosatně. Do zbytku nemá smysl rýpat.
Naposledy upravil(a) nenym dne čtv 03 črc, 2014 23:24, celkem upraveno 1 x.
Blíží se další krize; jím plesnivé sýry, piji staré víno a jezdím v autě bez střechy.
UotD 515x
Obrázek 2xObrázek 7xObrázek 10xObrázek Obrázek
Obrázek

mztlmncxx
5.26315789474 %
5.26315789474 %
Příspěvky: 39
Registrován: pon 09 čer, 2014 15:33
rok narození: 06 kvě 1987
ID CNT statistics: 21304

Re: nevyuzita gpu

#15 Příspěvek od mztlmncxx » čtv 03 črc, 2014 23:24

ja zkousel 5 (aktualne solo...), tam mi gpu-z psal asi 78% a jelikoz jsem liny hovado a nechtelo se mi delit 6 a 7, tak jsem vzal rovnou 8 :-)
zkusim se tim nejak probit a uvidime... co jsem koukal tak zbezne, tak tam je vysvetlovany amd/nvidia. takze kdyz budu chtit vyselektovat primo typ karty, tak mam psat, podle toho, jaky "device" (0....1) to detekuje boinc?

nenym
78.9473684211 %
78.9473684211 %
Příspěvky: 7069
Registrován: úte 13 led, 2009 15:33
rok narození: 0- 0-1956
ID CNT statistics: 10124

Re: nevyuzita gpu

#16 Příspěvek od nenym » čtv 03 črc, 2014 23:30

Koukal jsi se příliš zběžně, před <type> je <device_num>N</device_num>, což jest přesně to N, co ti detekuje Boinc. GPU load opravdu neobcházej paralelním během tasků, zbytečně si zaplácáš paměť a vytěžuješ CPU a hlavně řadič paměti - ten dostává na Collatzu pekelně na frak, řešení je přes parametry v balbla.config souborech.
U rozpočítaných tasků musíš upravit .config soubor i ve slotu, kde se task počítá - při pozastavených výpočet bez ponechání v paměti - jinak by se změna konfigurace projevila až s dalším taskem, což jest na ladění large dost zdlouhavé.
:!: Pozor, na 64bit systém budeš dostávat 64bit i 32bit aplikaci, nutno upravit stejným způsobem blabla.config soubory pro obě aplikace.
Blíží se další krize; jím plesnivé sýry, piji staré víno a jezdím v autě bez střechy.
UotD 515x
Obrázek 2xObrázek 7xObrázek 10xObrázek Obrázek
Obrázek

mztlmncxx
5.26315789474 %
5.26315789474 %
Příspěvky: 39
Registrován: pon 09 čer, 2014 15:33
rok narození: 06 kvě 1987
ID CNT statistics: 21304

Re: nevyuzita gpu

#17 Příspěvek od mztlmncxx » pon 07 črc, 2014 00:37

Jeste mam jeden problemek. Poreboval bych poradit, jaky projekt (co se tyce kreditu) bych mel vybrat pro samsung galaxy s5? Nejde mi ani tak o smysl projektu, als spis o kredit a vynosnost... nemate nekdo nenake tipy?
Dekuju moc.

mztlmncxx
5.26315789474 %
5.26315789474 %
Příspěvky: 39
Registrován: pon 09 čer, 2014 15:33
rok narození: 06 kvě 1987
ID CNT statistics: 21304

Re: nevyuzita gpu

#18 Příspěvek od mztlmncxx » pát 15 srp, 2014 14:44

Zdravim. Po nekolika marnych pokusech se zas musim obratil sem s dotazem... Mam r9 270x a msi 6870... Rad bych je obe zapojil do collatzu. Jenze klasika. na jeden ukol mam vytizeny jadro na 65%( druhou gpu si to ani nenajde). Tak jsem chtel dat max concurrent 2. Jenze to me pak pise boinc syntax error
<app_config>
<app>
<name>collatz</name>
<max_concurrent>2</max_concurrent>
<gpu_versions>
<gpu_usage>0.5</gpu_usage>
<cpu_usage>0.5</cpu_usage>
</gpu_versions>
</app>
</app_config>
Pritom si myslim ze to mam spravne. Dalsi problem je, ze to tu msi vubec nechce najit (je funkcni)
Nenasla by se tu nejaka dobra duse, co by me jako blbeckovi napsala, co a kam mam napsat, pripadne zkopirovat, aby gpu sly obe a aspon na 90%

jiri kovar
47.3684210526 %
47.3684210526 %
Příspěvky: 1079
Registrován: ned 20 črc, 2008 09:31

Re: nevyuzita gpu

#19 Příspěvek od jiri kovar » pát 15 srp, 2014 16:12

Toto na Collatzu vůbec nepoužívej.
Je třeba v adresáři collatzu vyplnit konfigurační soubor (.config) podle nenymova návodu o pár řádků výše i s jeho případnými odkazy.
Funguje to dobře, maximálně, když tam přepálíš víc "items per Kernel", tak se seká počítač. Stačí snížit číslo a jede to dobře (hodnoty jsou cca od 18 do 22, začal bych na 20).
Ke kartám:
Pokud je máš obě v jedné mašině, nejspíš si to nebude rozumět. Rozchodit dvě různé karty byl vždy problém, sám to raději nepoužívám neb nechci skončit na psychiatrii.
Ten config soubor vymaž, ať to tam nedělá neplechu.
Collatz bude dobře chodit na 270X, ta druhá karta je sice výkonná, ale Collatz bych na ni nehonil. Pokud bys ji dal samostatně do jiné mašiny, tak by na ni dobře jel Moo!Wrapper a bez keců (kolem 300000 kr. za den).

mztlmncxx
5.26315789474 %
5.26315789474 %
Příspěvky: 39
Registrován: pon 09 čer, 2014 15:33
rok narození: 06 kvě 1987
ID CNT statistics: 21304

Re: nevyuzita gpu

#20 Příspěvek od mztlmncxx » pát 15 srp, 2014 16:20

To me chvili sly bez problemu. Jednou jsem pocital i s 270x a hd6570. A vsechno slo v pohode... jinak tou upravou items per kernel zvysim vyuziti gpu? Zatim se mi nechce pridavat projekty. Mozna casem... ale tet bych to chtel aspon rozchodit spolu. Kdyz uz mi to jednou slo se slabsi, tak proc by to nemelo jit s touto... jeste si pohraju a uvidime....

Odpovědět

Zpět na „Astropulse - Seti@home“