Kdyby jsi měl jakýkoliv problém, neboj se optat

Moderátoři: petnek, nenym, Zelvuska
To bude asi nějaký úlet v některé ze statistik. Desetitisícího člena už jsme slavili před několika měsíci a i jsme k tomu vydali první tiskovou zprávu CNT o.s. .oldjerry píše:Ohé!!!!!máme desetitisícího členaa tady je ticho? to se mám radostí ožrat sám? Nevíte, kdo je ten jubilejní CeNŤák?
Taky vydim, co Petnek 10003 clenupetnek píše:A mě se to zdálo nějak divné. Boincstats nicméně opravdu nyní ukazuje 10 003 členů v našem týmu
Nadarmo se netraduje, že statistika je přesný souhrn nepřesných údajůvkliber píše:Hmmm, zajímavé ... že by jsme měli nějaké černé duše a kostlivce ve skříni ... prověřím to.
Kdysi na tom nebylo nic divného, protože BOINCStats spojoval účty i podle jména, takže někdo s nickem Marek na SETI a někdo s nickem Marek na Milky, ale s jiným CPID byli podle BOINCStats jeden člen, kdežto u nás to jsou 2 různí. Ale pokud se nepletu, tak teď tomu tak není a drží se striktně CPID, tedy systém by měl být stejný jako u nás. Takže ten rozdíl mě zajímá.
Díky,B.vkliber píše:Ahoj a vítej v týmu a na fóru.
Příspěvek jsem přesunul do vhodnějšího tématu.
Svým způsobem ti i závidím : být na 9683 místě má jistou výhodu ... posun o stovky míst nahoru je otázka pár dnů ... pro některé je posun o pouhé jedno místo skoro neřešitelná situace.
Tak ať ti to počítá.
Nazdar, Bukyne... vítám tě a přeju, aby ti to vyšlapovalo k tvé i týmové radosti.Bukyn píše:Ahoj všem,jsem tu nový a ještě tady v tom trochu tápu a nevím kam dřív,tak píši sem.Ale zaznamenal jsem první úspěch,našel jsem se ve statistice členů CNT na úctyhodném 9683 místě,zdravím všechny dobrovolníky co pomáhají,ahoj a budu se snažit přispět se svou troškou do mlýna Bukyn...