v Dolních Vítkovicích jsem byl v srpnu, ale pokud by byla většina pro Vítkovice tak až tolik by mě to nevadilo bylo to tam opravdu super
Moderátoři: petnek, nenym, Zelvuska
Meharts píše: ↑sob 21 zář, 2019 20:52Základní informace k pití a jídlu:
- Pití pivo: Pokud nebudou lidi proti, tak bychom pili Ryzák 11 % z pivovaru Koníček. https://www.pivovarkonicek.cz/ Po minulé zkušenosti bych to viděl na tři štěňátka.
- Pití alko víno/tvrdý: Přiznám se, že zásoby z demižónů jsou úplně pryč a toto pokud se nedohodneme, že pojedeme ve větším počtu lidí tak ani nenakupuji. Většinou lidi něco dovezou a to pak rovnou ztrestáme na místě, případně s vínem pomáhá urputně moje žena.
- Pití nealko: Budou nějaké minerálky a colové nápoje, káva, čaje a samozřejmě i čistá voda (tatíku to není na tebe).
- Jídlo mimo gril: Kotlíkový guláš, ovarové koleno s křenem, bílá nutela, pomalu pečené koleno, nakládaný hermelín, utopenci a pokud by byl zájem tak můžeme i bramboráčky (žádné zmražené polotovary, přímo vymazlené domácí).
- Jidlo gril: Letos bych to viděl na jednoduché grilování, žádná hromada práce (jsem unavený a po operaci a tak žebírka s burgry a rybama dáme příště). Dáme si vepřové flákoty, kuřecí se zeleninou, hermelíny, bandury, špekášky, klobásky a klasika co nás napadne. Pokud někdo požaduje hovězí steak tak buď napište a koupím kvalitní maso na steaky (budete hradit přímo) nebo dovezte maso a připravíme.
- Jidlo mimo dům: restaurace v místě pokud bude hlad.
- Jídlo snídaňové a ostatní: Jak psal Vítek vajíčka, párky, bílá a hnědá nutela, džemy a pokud bude zájem čas a energije, tak lze palačinky, wafle tousty. Zas nejsme "Guy Savoy Monnaie de Paris".
- Ochutnávky: Tradičně bude spousty možností jak do vás dostat (dobrovolně, skryto v jídle) pár výtvorů a výpěstků z naší zahrádky. Pokud budete mít možnost dovést vaše papričky na ochutnávku budu jen rád, letos na sraz papriček k přímému konzumu budu mít méně. Tak dovezte.
- Program: Doufám, že se tradičně budeme dobře bavit, že zasmějeme a užijeme si to.
Zítra ti zavolám a domluvíme se. Pokud mně můžeš napbrat v Přerově, tak přes ten stejně pojedu. Po trase můžeme určitě nabrat i Tatíka. Jde jen o čas, abychom sladili.
A noci jsou zde chladné ? ...to abych si vzal teplé spodní prádlo.
Nevím odkud jsi.