- jaké pivo? (Radegast, Koníček, nebo jiná volba.) - Koníček byl vždy dobrý, má můj hlas
-
Dáme si ruma, ferneta, doplň sám - tvrdý používám jen jako lék v chladnějších obdobích roku, tedy zde se zdržím hlasování
-
Dáme zase guláš? - Že se vůbec ptáš
-
Dáme si třeba rybu? - Souhlasím s Merlinem, určitě si dám.
-
tak pojďme brainstorming na téma obžerství. Jo a letos asi nebudu dělat bílou nutelu pokud nebude zájem - já bych zájem měl, takže pokud se někdo přidá a budeš mít na to chuť a čas, určitě nezůstane bez povšimnutí. Naposledy ty škvarky mizeli před očima, takže omáčka z nich ti určitě při přípravě nějaká ukápne
Po loňské slavné premiéře, hlasuji pro Gigáčovi ranní palačinky, v množství dostatečném pro všechny účastníky. S čím budou, je docela jedno, určitě mu s přípravou rádi pomůžeme. Bylo to skvělé ranní překvapení, na které rád vzpomínám
Mehartsovy vafle rok předtím také neměly chybu. Klasickými vajíčky s párky ale určitě také nikdo nepohrdne
Jinak co se týče toho jídla, tak uznávám, že lepší hamburgery než loni v Brušperku jsem ještě nejedl, ale na druhou stranu, to stálo spoustu práce několika lidí, hlavně tebe. Chtěl bych, aby sis sraz více užil, jel s námi s Vítkem a tatíkem i někam na výlet a nevzpomínal na to jako na tři dny práce, i když tě to viditelně každý rok baví. Tedy navrhoval bych raději méně pracný kvalitní steak, než několika hodinovou přípravu tak složitého jídla. I když to bude určitě dražší i varianta. Tedy třeba gulášek už v pátek (pomohou s přípravou první účastníci) a na sobotní odpoledne méně náročná kuchyně na přípravu.
To byl jen příklad. Doufám, že to bylo pochopeno. Prostě vybrat méně pracné akční menu, pokud tedy nebude mít dopad na standartní nejvyšší kvalitu místních pokrmů
Budu moc rád, když někdo navrhne nějakou zajímavou lokalitu na sobotní výlet. Tedy cokoliv, příroda, památka, muzeum, zámek/hrad, tedy cokoliv zajímavého, kde bychom se trochu protáhli a načerpali i jiné než gurmánské zážitky. Možná nejlépe poradí místní