chyby při stahování prac. jednotek

Fórum o projektu

Moderátoři: petnek, Zelvuska, nenym

Odpovědět
Zpráva
Autor
pavel.nov
Příspěvky: 3
Registrován: pát 17 dub, 2009 17:23
rok narození: 18 úno 1972

chyby při stahování prac. jednotek

#1 Příspěvek od pavel.nov » sob 18 dub, 2009 13:50

Dobrý den, prosím o pomoc. Nainstaloval jsem klienta a stáhnul první práci. Ta je spočítaná a hotová ale nelze mi stáhnout další prac. jednotku. Program píše ,,Core download error(#1) a nic. takhle se to opakuje dál a nic. Prgram jsem nainstaloval a nastavil dle Vašeho návodu. Zkoušel jsem vypnout firewall a nortona ale nepomůže to.
Prosím o radu co stím.
Díky Pavel

Uživatelský avatar
vkliber
Admin webu a fóra CNT
Admin webu a fóra CNT
Příspěvky: 9683
Registrován: čtv 29 bře, 2007 09:41
ID CNT statistics: 1
Bydliště: Brušperk, 48 let
Kontaktovat uživatele:

Re: chyby při stahování prac. jednotek

#2 Příspěvek od vkliber » sob 18 dub, 2009 17:28

Ahoj a vítej na fóru.
Folding nepočítám, bohužel nejsem schopen poradit, ale neboj, určitě se ti tu někdo ozve a dá dobrou radu ;-) .
Statistiky CNT | Projekty CNT | Distribuované výpočty CNT | SETI CNT | Einstein CNT
.....::::: Proč se mít nejlépe, když se můžu mít čím dál tím stejně :::::.....
Moje skromná statistika tady , tady , tady nebo grafy.
˙ıɔıqɐɹʞ ʌ ǝןɐ 'ıןʇʎd ʌ ǝɔıɾɐz ǝʇɾndnʞǝu ʎpʞıu ˙˙˙

Uživatelský avatar
petnek
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 3500
Registrován: pon 28 led, 2008 12:44
rok narození: 16 kvě 1987
ID CNT statistics: 10883
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: chyby při stahování prac. jednotek

#3 Příspěvek od petnek » sob 18 dub, 2009 17:47

Ahoj, pokud možno, zkopíruj sem obsah s onou podivnou hláškou. Ještě jsem ji neviděl, ale zkusil bych smazat client.cfg z instalačního adresáře a znovu projet nastavení klienta. Jeslti se ti stáhnula i kdyby část nějakého Core, zkus ho při vypnutém klientu vymazat. Spouštíš SMP klienta s parametrem "-smp"?
Obrázek
ObrázekObrázekObrázek

pavel.nov
Příspěvky: 3
Registrován: pát 17 dub, 2009 17:23
rok narození: 18 úno 1972

Re: chyby při stahování prac. jednotek

#4 Příspěvek od pavel.nov » ned 19 dub, 2009 11:30

Ahoj, vymazal sem ten config soubor a znova nastavil a smazal sem new core a hlásí to pořád stejnou závadu ato ,, CPU-F@H Core download error (#1), waiting before retry. Po tom čekání to zkusí znova stáhnout a opět je chyba. Jedu to na noťasu, dvoujádru, program mám nainstalovanej dvakrát. Jeden klient to má spočítaný a dělá tyhle kraviny a druhej klient počítá.
Poraďte pls

pavel.nov
Příspěvky: 3
Registrován: pát 17 dub, 2009 17:23
rok narození: 18 úno 1972

Re: chyby při stahování prac. jednotek

#5 Příspěvek od pavel.nov » ned 19 dub, 2009 11:32

Ještě klienti sou nainstalovaný jako system tray. Takže bez parametru SMP

Uživatelský avatar
petnek
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 3500
Registrován: pon 28 led, 2008 12:44
rok narození: 16 kvě 1987
ID CNT statistics: 10883
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: chyby při stahování prac. jednotek

#6 Příspěvek od petnek » ned 19 dub, 2009 11:44

No, tak myslím, že se mezi sebou mlátí. Pokud máš stažený a nainstalovaný SMP klient a máš puštěné dva bez parametru SMP. Na to nejsou dělaní. Taky není důvod je mít takhle puštěné. Ten jeden, který máš puštěný jede stejně jen na jednom jádru ne?
PS: na notebooku jsem taky foldil, ale dlouhodobější zkušenost mě přivedla k názoru, že notebook nebude moc vhodný. A už vůbec ne pro počítání na všech jádrech na plné vytížení... Doporučoval bych stáhnout klienta pro jednojádrové počítání a ten na notebooku rozjet
Obrázek
ObrázekObrázekObrázek

Uživatelský avatar
notoric
5.26315789474 %
5.26315789474 %
Příspěvky: 14
Registrován: pon 25 srp, 2008 11:46
rok narození: 22 kvě 1987
Bydliště: Plzeň
Kontaktovat uživatele:

Re: chyby při stahování prac. jednotek

#7 Příspěvek od notoric » ned 26 dub, 2009 22:10

Můj osobní názor je že v tom má prsty firewall - také se mi stávalo
Processor: Intel Core i5 750
Memory: 4096MB Kingston HyperX DDRIII 1600MHz CL8
Hard Drive: A-Data SSD S592 64GB + 2,3TB HDDs
Video Card: ATi Radeon HD 5870 1024MB
Monitor: HP 24" LP2475w 5 ms H-IPS 1920x1200
Sound Card: ASUS Xonar DX
Speakers/Headphones: Roccat Kave 5.1, KOSS UR-29
Keyboard: Logitech Media Desktop Elite
Mouse: Logitech MX518 Gaming-Grade
Mouse Surface: Steel Series QcK Steelpad
Operating System: WinSeven Ultimate 64b
Motherboard: MSI P55-GD65
Computer Case: Antec P-182
PSU Corsair HX620
connect:fiber optic 30/30Mbps

Odpovědět

Zpět na „Folding@Home“