Problém se spojením

Fórum o projektu

Moderátoři: petnek, nenym, Zelvuska

Odpovědět
Zpráva
Autor
Adam.Nuclear
Příspěvky: 3
Registrován: čtv 18 čer, 2009 12:04
rok narození: 14 kvě 1993

Problém se spojením

#1 Příspěvek od Adam.Nuclear » čtv 18 čer, 2009 12:12

F@H mi píše Attemping to get work packet.

a nemůže se připojit.

prosím kde je problém?

Uživatelský avatar
vkliber
Admin webu a fóra CNT
Admin webu a fóra CNT
Příspěvky: 9733
Registrován: čtv 29 bře, 2007 10:41
ID CNT statistics: 1
Bydliště: Brušperk, 48 let
Kontaktovat uživatele:

Re: Problém se spojením

#2 Příspěvek od vkliber » čtv 18 čer, 2009 12:20

Ahoj a vítej na fóru.

Folding@Home není bohužel moje parketa, ale neboj, někdo znalý věci ti určitě poradí ;-) .
Statistiky CNT | Projekty CNT | Distribuované výpočty CNT | SETI CNT | Einstein CNT
.....::::: Proč se mít nejlépe, když se můžu mít čím dál tím stejně :::::.....
Moje skromná statistika tady , tady , tady nebo grafy.
˙ıɔıqɐɹʞ ʌ ǝןɐ 'ıןʇʎd ʌ ǝɔıɾɐz ǝʇɾndnʞǝu ʎpʞıu ˙˙˙

Uživatelský avatar
forest
Admin webu a fóra CNT
Admin webu a fóra CNT
Příspěvky: 17131
Registrován: pát 27 říj, 2006 10:19
rok narození: 03 bře 1977
ID CNT statistics: 71
Bydliště: Újezd u Brna

Re: Problém se spojením

#3 Příspěvek od forest » čtv 18 čer, 2009 12:43

Vítej na našem fóru :smt006
Chtělo by to napsat nějaké podrobnosti, jelikož těch možností je velká spousta. Jaký klient ti to píše? Zkoušel jsi dočasně vypnout FireWall, antivirák a podobné ochrany, jestli to nepomůže? Nejsi náhodou za Proxy? Dělá to nyní momentálně, nebo je to stálý stav, nebo jsi se nyní teprve poprvé pokoušel o stažení práce? Jede ten výpočet i na jiné mašině bez problému? Zkoušel jsi na tom stejném PC i jiné DC výpočty, případně které?

Adam.Nuclear
Příspěvky: 3
Registrován: čtv 18 čer, 2009 12:04
rok narození: 14 kvě 1993

Re: Problém se spojením

#4 Příspěvek od Adam.Nuclear » čtv 18 čer, 2009 15:11

klient je Folding@home 6,25 pro výpočty přez GPU, na jiné mašině jsem nezkoušel.

Problém bude asi v serveru který stojí předemnou. Potřeboval bych vědět číslo portu přez který se F@H připojuje.

Karel743
26.3157894737 %
26.3157894737 %
Příspěvky: 213
Registrován: pát 05 zář, 2008 11:03

Re: Problém se spojením

#5 Příspěvek od Karel743 » čtv 18 čer, 2009 18:49

No, tak to bys měl pak jednoduše zjistit ve firewalu, ve výpisu spojení.

Uživatelský avatar
petnek
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 3500
Registrován: pon 28 led, 2008 12:44
rok narození: 16 kvě 1987
ID CNT statistics: 10883
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Problém se spojením

#6 Příspěvek od petnek » čtv 18 čer, 2009 20:22

Jak dlouho ti to píše? Mě se někdy stávalo, že to bylo i pár hodin. Detailně se podívej na nastavení klienta, jestli tam něco neobjevíš? Není u toho ještě nějaká jiná hláška? Pokud by se nemohl dostat přes firewall nahlásil by to, jako u mě jednou, nejspíš...
Ještě mě napadlo, dokážeš vyzjistit na jaký server Foldingu se to chce připojovat? Většinou jsem měl 3 pokusy na jeden a pak se zkoušel jiný. Může se stát že ani jeden na který se to připojuje nemám v tuto dobu práci. Klient se prostě netrefí do serveru, kde jsou WU ke stažení
Obrázek
ObrázekObrázekObrázek

Adam.Nuclear
Příspěvky: 3
Registrován: čtv 18 čer, 2009 12:04
rok narození: 14 kvě 1993

Re: Problém se spojením

#7 Příspěvek od Adam.Nuclear » čtv 18 čer, 2009 21:56

psal mi to 3 hodiny. a mám možnost si porty odblokovat.

lukasg
10.5263157895 %
10.5263157895 %
Příspěvky: 66
Registrován: pon 01 zář, 2008 21:35

Re: Problém se spojením

#8 Příspěvek od lukasg » pát 19 čer, 2009 09:25

Přidej program do vyjímek firewallu.

Odpovědět

Zpět na „Folding@Home“