Team Viewer

Fórum týkající se ostatních programů a to jak spojených s DC, tak i systémových atd..

Moderátoři: petnek, nenym, Zelvuska

Odpovědět
Zpráva
Autor
Uživatelský avatar
vkliber
Admin webu a fóra CNT
Admin webu a fóra CNT
Příspěvky: 9706
Registrován: čtv 29 bře, 2007 10:41
ID CNT statistics: 1
Bydliště: Brušperk, 48 let
Kontaktovat uživatele:

TeamViewer

#1 Příspěvek od vkliber » pát 24 kvě, 2013 12:07

Potřebuji drobnou radu k programu TeamViewer.

Mám na TW svůj účet, kde mám připojené svoje počítače (domácí, pracovní).
Dále máme na TW týmový účet pro týmové počítače.

Dá se nějak připojit počítače z týmového účtu kde máme týmové počítače k mému osobnímu účtu? Jde mi o to, abych měl vše na jednom místě.
Nyní to dělám tak, že jsme připojený na osobní účet a ovládám své počítače a když chci jít na týmové počítače, tak se musím odhlásit z TW a příhlásit na týmový účet. A pak zase zpátky odhlásit a přihlásit osobní účet.
Není to zrovna userfriendly 45cc .
Statistiky CNT | Projekty CNT | Distribuované výpočty CNT | SETI CNT | Einstein CNT
.....::::: Proč se mít nejlépe, když se můžu mít čím dál tím stejně :::::.....
Moje skromná statistika tady , tady , tady nebo grafy.
˙ıɔıqɐɹʞ ʌ ǝןɐ 'ıןʇʎd ʌ ǝɔıɾɐz ǝʇɾndnʞǝu ʎpʞıu ˙˙˙

eLPeCKo
42.1052631579 %
42.1052631579 %
Příspěvky: 801
Registrován: pát 27 led, 2012 22:20
ID CNT statistics: 12781
Bydliště: Brno

Re: TeamViewer

#2 Příspěvek od eLPeCKo » pát 24 kvě, 2013 13:33

Pokud já vím, tak ty si můžeš ty počítače přidat do svého osobního TV, jen si to přidání musíš vědět ID a heslo toho počítače, což si můžeš na tom komplu nastavit ještě přes ten týmový účet.....
Doufám, že se dá alespoň trochu pochopit co jsem tím chtěl říct ?
Ono je jedno kdo vlastní účet toho počítače, když ti dá heslo k jeho ovládání......
Obrázek
Tady něco málo o tom na čem počítám.

Uživatelský avatar
Meharts
42.1052631579 %
42.1052631579 %
Příspěvky: 685
Registrován: úte 04 bře, 2008 10:09
ID CNT statistics: 2
Bydliště: Castle in the city Brušperk 37 let

Re: TeamViewer

#3 Příspěvek od Meharts » pát 24 kvě, 2013 20:50

Přesně tak stačí, když jsi připojený na osobní účet a v něm dáš připojit se k týmovým pc použiješ id a heslo a dáš zapamatovat poté budeš mít stejný počítač přístupný z dvou rozdílných účtů.:smile:

Uživatelský avatar
vkliber
Admin webu a fóra CNT
Admin webu a fóra CNT
Příspěvky: 9706
Registrován: čtv 29 bře, 2007 10:41
ID CNT statistics: 1
Bydliště: Brušperk, 48 let
Kontaktovat uživatele:

Re: TeamViewer

#4 Příspěvek od vkliber » sob 25 kvě, 2013 00:24

Jojo, díky, tak nějak jsem to předpokládal.
Šlo mi spíše o nějaké spojení 2 účtů. Prostě mám přístup na oba účty, tak nějakou volbu : naimportuj mi z jednoho účtu všechny partnery do druhého účtu 45cc .
Statistiky CNT | Projekty CNT | Distribuované výpočty CNT | SETI CNT | Einstein CNT
.....::::: Proč se mít nejlépe, když se můžu mít čím dál tím stejně :::::.....
Moje skromná statistika tady , tady , tady nebo grafy.
˙ıɔıqɐɹʞ ʌ ǝןɐ 'ıןʇʎd ʌ ǝɔıɾɐz ǝʇɾndnʞǝu ʎpʞıu ˙˙˙

eLPeCKo
42.1052631579 %
42.1052631579 %
Příspěvky: 801
Registrován: pát 27 led, 2012 22:20
ID CNT statistics: 12781
Bydliště: Brno

Re: TeamViewer

#5 Příspěvek od eLPeCKo » sob 25 kvě, 2013 00:26

Tak o ničem takovém žel nic nevím..... :smt023
Obrázek
Tady něco málo o tom na čem počítám.

eisler jiri
73.6842105263 %
73.6842105263 %
Příspěvky: 4528
Registrován: sob 15 kvě, 2010 17:27
rok narození: 14 zář 1947
ID CNT statistics: 13496
Bydliště: praha 8
Kontaktovat uživatele:

Team Viewer

#6 Příspěvek od eisler jiri » ned 15 dub, 2018 10:18

tak jsme nahraní. ozval se vzdálený přístup "do pěti minut bude ukončena relace a nebude obnovena. používáte pro komerční ppřístup :smt102 "
Obrázek
Obrázek

Uživatelský avatar
forest
Admin webu a fóra CNT
Admin webu a fóra CNT
Příspěvky: 17055
Registrován: pát 27 říj, 2006 10:19
rok narození: 03 bře 1977
ID CNT statistics: 71
Bydliště: Újezd u Brna

Re: Formula Boinc 2018 - Sprint

#7 Příspěvek od forest » ned 15 dub, 2018 10:30

Občas to hlásí, nevím co s tím. Možná je to kvůli tomu množství připojených počítačů. Každopádně to lze ovládat bez potíží, maximálně se to na pár minut odhlásí a potom to lze připojit znovu.

Pokud by v tomto mohl někdo poradit, budu moc rád. Zkoušel jsem i přeinstalovávat TV a dělá to stále. Ale jen na něktarých počítadlech. Přitom na účet je to přihlášené vše na jeden.

eisler jiri
73.6842105263 %
73.6842105263 %
Příspěvky: 4528
Registrován: sob 15 kvě, 2010 17:27
rok narození: 14 zář 1947
ID CNT statistics: 13496
Bydliště: praha 8
Kontaktovat uživatele:

Re: Formula Boinc 2018 - Sprint

#8 Příspěvek od eisler jiri » ned 15 dub, 2018 11:37

forest já se nedivím a dovedu si představit tu práci co s tak sqelím programem měli. jen nevím jak jim přihrnout pár chetáků. nemám účet a do sídla na bydlišti už určitě nepojedu 45ff
Obrázek
Obrázek

Uživatelský avatar
forest
Admin webu a fóra CNT
Admin webu a fóra CNT
Příspěvky: 17055
Registrován: pát 27 říj, 2006 10:19
rok narození: 03 bře 1977
ID CNT statistics: 71
Bydliště: Újezd u Brna

Re: Formula Boinc 2018 - Sprint

#9 Příspěvek od forest » ned 15 dub, 2018 12:26

Neměli by chtít žádné peníze po neziskovce. Pokusím se to s klukama probrat na srazu. Nebo třeba někdo pomůže dříve zde na fóru.

Uživatelský avatar
Abby
31.5789473684 %
31.5789473684 %
Příspěvky: 312
Registrován: pát 08 pro, 2017 21:24
ID CNT statistics: 26303
Bydliště: Altstätten, Schweiz

Re: Formula Boinc 2018 - Sprint

#10 Příspěvek od Abby » ned 15 dub, 2018 13:31

Co napsat vývojářům, popsat jim co děláte a třeba vám pošlou licenci zdarma.

Uživatelský avatar
forest
Admin webu a fóra CNT
Admin webu a fóra CNT
Příspěvky: 17055
Registrován: pát 27 říj, 2006 10:19
rok narození: 03 bře 1977
ID CNT statistics: 71
Bydliště: Újezd u Brna

Re: Formula Boinc 2018 - Sprint

#11 Příspěvek od forest » pon 16 dub, 2018 09:01

Abby píše:Co napsat vývojářům, popsat jim co děláte a třeba vám pošlou licenci zdarma.
Je v tom někde jen zakopaný pes. Hlásí to jen na jednom stroji a to ještě jen když se snažím jiný PC ovládat přímo z něj. Nevím, jakou má nainstalovanou verzi Jirka a co zatrhával při instalaci, ale já se s tím na jiném PC nesetkal. Při běžném provozu mně to tedy vůbec nevyskakuje a ani nevadí. Přitom jsou všechny PC přihlášeny ke stejnému účtu. Na tom stroji jsem TV přeinstaloval a zatrhnul vše správně (tedy nekomerční použití), ale při spuštění opět stejná hláška, tak nevím co je špatně :smt102

Kupovat kvůli tomu licenci je myslím hloupost, je to jen nějaká místní chyba.

Uživatelský avatar
Abby
31.5789473684 %
31.5789473684 %
Příspěvky: 312
Registrován: pát 08 pro, 2017 21:24
ID CNT statistics: 26303
Bydliště: Altstätten, Schweiz

Re: Team Viewer

#12 Příspěvek od Abby » pon 16 dub, 2018 13:52

Když to po nové instalaci zůstalo stejné, tak asi zůstal nějaký záznam v registru. Zkus to odinstalovat pomocí Revo Uninstaller a odstraň všechno co to najde, potom to bude jako by tam TV nikdy nebyl.

Uživatelský avatar
vkliber
Admin webu a fóra CNT
Admin webu a fóra CNT
Příspěvky: 9706
Registrován: čtv 29 bře, 2007 10:41
ID CNT statistics: 1
Bydliště: Brušperk, 48 let
Kontaktovat uživatele:

Re: Team Viewer

#13 Příspěvek od vkliber » pon 16 dub, 2018 16:36

To není problém instalace, či verze, to je způsobeno politikou firmy TeamViewer.
Licence produktu TeamViewer je pro osobní (soukromé) použití zdarma. Pro komerční použití je placená.
Prvotní navázání spojení mezi 2 počítači je provedeno přes servery společnosti. Oni si samozřejmě kontrolují komu ty 2 počítače patří (na jaké IP adrese sedí) a mají zřejmě nějaké sofistifikované vyhodnocování stavu, které z principu nemůže fungovat na 100%. Potom teoreticky stačí, když se u mě doma někdo s placenou licencí připojí ven a už mě to bude chybně detekovat.
Pokud používáte TeamViewer výhradně pro soukromé účely, nemusíte se ničeho obávat a výstrahu o komerčním přístupu ignorovat.
Pokud se falešná detekce objevuje trvale, můžete kontaktovat TeamViewer pomocí odkazu dole na této stránce.
Statistiky CNT | Projekty CNT | Distribuované výpočty CNT | SETI CNT | Einstein CNT
.....::::: Proč se mít nejlépe, když se můžu mít čím dál tím stejně :::::.....
Moje skromná statistika tady , tady , tady nebo grafy.
˙ıɔıqɐɹʞ ʌ ǝןɐ 'ıןʇʎd ʌ ǝɔıɾɐz ǝʇɾndnʞǝu ʎpʞıu ˙˙˙

Odpovědět

Zpět na „Software“