po 2 rokoch bezchybnej prevadzky , zhruba 14,7 zacali po nejakych updatoch a pretaktovani tie chybove hlasky,
cpu5960x mobo- x99 formula asrock,ssd512gc crucial, .. urobil som uz vsetko a vymenil aj dosku a nic nepomaha.prepastovat a piny su dobre.
objednal a dal som procesor von do inej dosky x99 msi carbon pro gaming(novinka)..nic ..to same bsod ked som sa pokusal nainstalovat windows z kluca-rozne verzie 8,10 , do windows uspesnej instalacie som sa ani nedostal lebo bsod skakalo ihned v instalaciii windowsu

resety biosov, skuska starsich a aj najnovsich biosov,prechadzovat pamat ddr4(64gb kit4x) a aj inu2x16gb vsetky len na 2133mhz.ddr4, ziadne taktovanie
preistalacie os, z win 8,8,1 a teraz na 10 (origo aj enterprise z technetu) , vyberanie baterky a resetovanie pinom nic nic..nepomaha
je to ako mor proste vam po 10-20-30 minutach skoci bsod a nic sa neda robit. a znova a znova. najhorsie je ked sa pokusite preinstalovat windows.. chyby potom hadze kazdych par minut takze sa nedostanete ani do uspesnej instalacie..mne sa to nakonic podarilo po 2 dnoch

tak cakam na tretiu dosku od asrock ..uvidime. podla mna je to nejaka chyba microsoftu lebo v diskusiach vela ludom slape pc roky dobre a potom nastane zo dna na den takato situacia.. nepomoze ani perfektny priebeh memo86 testu ani nic.. precital som o tom probleme za ten cas vela forum ov a
tak mi to aj logicky pride ako chyba windows z niecim z cpu a kontrolerom.. lenze ked uz nevedia poradit ani majstri z netu tak je problem.