Chtěl bych mu vyslovit obrovský dík, za tento neskutečný dar a slíbit, že brzy dáme dohromady čtvrtou sestavu, aby jsme mohli postupně zapojit všechny čtyři krasavce do plného provozu

Moderátoři: petnek, nenym, Zelvuska
forest píše:Otevírám první krabici a v ní je.......to přece není možné.......to je přece ta nevýkonnější, nejúžasnější......no koukněte se semi, ale doufám, že sedíte http://www.czc.cz/evga-gtx-titan-x-sc/169222/produkt
Ufffffffffffffffffffff, další tři krabice otevřu později, až to rozdejcháte
A Jirko, tohle může jít klidně do toho tvého adoptovaného Skylaka, co ty na to? Jestli to tedy s tebou neseklo a finančně to utáhneš
je mi ctí a potěšenímforest píše:Chtěl bych mu vyslovit obrovský dík, za tento neskutečný dar a slíbit, že brzy dáme dohromady čtvrtou sestavu, aby jsme mohli postupně zapojit všechny čtyři krasavce do plného provozu
Moc díky za odkazy. Když jsem se koukal na časy výpočtů jednotlivých aplikací, je to opravdu síla. Na Collatz mně vyšel RAC skoro 15.000.000
Dejte mně prosím týden na jinou extrémě důležitou věc, pak se na ně hned vrhnu.Jozef J píše:Toto je neskutocna sprava. fakt uletnormalne ako dubrovnik
![]()
![]()
Dobre by bolo keby sa hned zapojili do prace ,aspon na hocijakom hw na rozbeh![]()
Promysli důkladně své možnosti a napiš mně prosím podrobnosti o té možnosti hostingu něhajého týmového HW. Pošli mně to do SZ, tedy kde a za jakých podmínek by jsi to mohl zařídit. Nejedná se o krátkodobý závazek, takže promysli důkladně. Nemusí tam jít všechno, předpokládám sptřebu kolem 350-400W jednoho stroje s Titánem, což pak v ročním součtu už jde docela do peněz za energie.Jozef J píše: no konecne sa bude mat o com spekulovat pred vseliakymi pretekmi v projektoch , ze ako to co najefektivnejsie vyuzit.
ja by som mohol ponuknut zdarma provoz tychto monstier.
Děkuji Jozefovi za zaslání podrobností, ale dle toho co uvedl, není tato možnost reálná. Pokud by někdo jiný mohl hostovat některé z týmových počítačů tak, aby jely na týmové účty a přitom jsme neplatili elektřinu, tak určitě napište. Musí se ale jednat o dlouhodobý provoz.Jozef J píše: ja by som mohol ponuknut zdarma provoz tychto monstier.