Challenge Series - turnaj na Primegridu 2016

Fórum o projektu

Moderátoři: petnek, Zelvuska, nenym

Odpovědět
Zpráva
Autor
Uživatelský avatar
Indy
47.3684210526 %
47.3684210526 %
Příspěvky: 1187
Registrován: úte 07 lis, 2006 16:13
rok narození: 0- 0-1969
ID CNT statistics: 288
Bydliště: Bučovice

Re: Challenge Series - turnaj na Primegridu 2016

#781 Příspěvek od Indy » ned 18 pro, 2016 12:12

Má někdo jednotky pro ATI/AMD :?:

Mě zatím žádná nepřišla :-(
CNT podpis | PrimeGrid Free-DC stats | WCG signature | User of the Day
Obrázek
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek a konečně taky Obrázek and Only For You - IQE Obrázek
a ještě GPUGrid: 4xObrázek 4xObrázek 2xObrázek 1xObrázek

Uživatelský avatar
Honza1616
36.8421052632 %
36.8421052632 %
Příspěvky: 459
Registrován: sob 09 kvě, 2015 12:05
rok narození: 22 lis 1991
ID CNT statistics: 18396
Bydliště: Lysice
Kontaktovat uživatele:

Re: Challenge Series - turnaj na Primegridu 2016

#782 Příspěvek od Honza1616 » ned 18 pro, 2016 12:15

Worf_VX píše:Mam prosbu, nemohl by mi nekdo poslat config pro pocitani 2 gpu (nvidia + ati)? Urcite se to tu resilo xkrat, ale nemam bohuzel cas to hledat. Pocita mi pouze ATi HD7850. GT650 netaha jednotky. Mam takovy dojem, ze Collatz treba pocitaji obe i bez configu...
toto ti bude stačit, ta druhá grafika ... není to zase nějak omezené jako v minulém turnaji velikostí paměti...

Kód: Vybrat vše

   
<app_config>
   <app>
      <name>pps_sr2sieve</name>
      <fraction_done_exact/>
      <gpu_versions>
          <gpu_usage>0.5</gpu_usage>
          <cpu_usage>.01</cpu_usage>
      </gpu_versions>
   </app>
</app_config>
Indy: mám pouze Nvidia :smt102

měli jste to mít odzkoušené před turnajem, proto děláme ty testy
Nová tabulka srovnání týmových počítačů https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... 27fFz2JT7Q
testovací balíček https://drive.google.com/file/d/1G0cGDj ... nV30cqKxkz
video návod jak správně provést test https://youtu.be/ctxzxdsdVpI
výsledky posílejte zde http://forum.czechnationalteam.cz/viewt ... =24&t=4553 tabulku mohou editovat jen správci z důvodu ochrany vložených dat
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
master - Online - AMD Ryzen 7 1700(3,9GHz), MSI X370 GAMING PRO CARBON, Asus GTX1080 (OC+18%), 32GB DDR4, M.2 Samsung EVO 960, SSD Kingston240GB, SSHD 4TB, zdroj Corsair RM850 (850W), Win10Pro 64bit
slave 1 Online - Intel i7-6700k, Gigabyte H170-D3HP, MSI GTX780 Lightning (OC+15%), 16GB DDR4, SSD OCZ TRION 100 - 250GB + SSHD 2TB, 2x WD 750GB, zdroj Evolve 800W, Win10Pro 64bit
slave 2 Online - AMD Phenom II x6 1075T, GA870A-USB3, MSI GTX275, 32GB DDR3, Samsung HDD 300GB, zdroj Enermax 500W, Win10Pro 64bit

Uživatelský avatar
oldjerry
42.1052631579 %
42.1052631579 %
Příspěvky: 890
Registrován: ned 03 kvě, 2009 11:06
rok narození: 31 pro 1937
ID CNT statistics: 12179
Bydliště: Lovosice
Kontaktovat uživatele:

Re: Challenge Series - turnaj na Primegridu 2016

#783 Příspěvek od oldjerry » ned 18 pro, 2016 12:22

Worf_VX píše:Mam prosbu, nemohl by mi nekdo poslat config pro pocitani 2 gpu (nvidia + ati)? Urcite se to tu resilo xkrat, ale nemam bohuzel cas to hledat. Pocita mi pouze ATi HD7850. GT650 netaha jednotky. Mam takovy dojem, ze Collatz treba pocitaji obe i bez configu...
Máš ten Collatz pozastavený v boincmanageru?

Uživatelský avatar
Indy
47.3684210526 %
47.3684210526 %
Příspěvky: 1187
Registrován: úte 07 lis, 2006 16:13
rok narození: 0- 0-1969
ID CNT statistics: 288
Bydliště: Bučovice

Re: Challenge Series - turnaj na Primegridu 2016

#784 Příspěvek od Indy » ned 18 pro, 2016 12:27

Honza1616 píše:měli jste to mít odzkoušené před turnajem, proto děláme ty testy
Já to samozřejmě zkoušel, hlavně zda to počítač vůbec zvládne. Fungovalo to a jednotky chodily normálně oboje :-(

P.S.: Všiml jsem si, že mi to hlásí "This computer has reached a limit on tasks in progress", takže jsem uměle odpojil počítání na Nvidia a zrušil 2 jednotky a hned mi to natáhlo 2 kusy pro ATI/AMD. Víc jak 4 jednotky pro GPU mi to nedá. Lze to nějak obejít?
Naposledy upravil(a) Indy dne ned 18 pro, 2016 12:35, celkem upraveno 1 x.
CNT podpis | PrimeGrid Free-DC stats | WCG signature | User of the Day
Obrázek
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek a konečně taky Obrázek and Only For You - IQE Obrázek
a ještě GPUGrid: 4xObrázek 4xObrázek 2xObrázek 1xObrázek

Worf_VX
31.5789473684 %
31.5789473684 %
Příspěvky: 446
Registrován: čtv 16 úno, 2012 18:31
rok narození: 0- 0-1981
ID CNT statistics: 17768
Bydliště: Spytihněv
Kontaktovat uživatele:

Re: Challenge Series - turnaj na Primegridu 2016

#785 Příspěvek od Worf_VX » ned 18 pro, 2016 12:32

Honza1616 píše:
Worf_VX píše:Mam prosbu, nemohl by mi nekdo poslat config pro pocitani 2 gpu (nvidia + ati)? Urcite se to tu resilo xkrat, ale nemam bohuzel cas to hledat. Pocita mi pouze ATi HD7850. GT650 netaha jednotky. Mam takovy dojem, ze Collatz treba pocitaji obe i bez configu...
toto ti bude stačit, ta druhá grafika ... není to zase nějak omezené jako v minulém turnaji velikostí paměti...

Kód: Vybrat vše

   
<app_config>
   <app>
      <name>pps_sr2sieve</name>
      <fraction_done_exact/>
      <gpu_versions>
          <gpu_usage>0.5</gpu_usage>
          <cpu_usage>.01</cpu_usage>
      </gpu_versions>
   </app>
</app_config>
Indy: mám pouze Nvidia :smt102

měli jste to mít odzkoušené před turnajem, proto děláme ty testy
dat to do app_info.xml a do adresare s projektem, je tak? Pokud ano, tak mi to pise chyba syntaxe...

jinak nemel jsem cas nic zkouset, pac jsem zapomel na datum a vzpomel si az vcera :-(
ObrázekObrázekObrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek ObrázekObrázekObrázek

Worf_VX
31.5789473684 %
31.5789473684 %
Příspěvky: 446
Registrován: čtv 16 úno, 2012 18:31
rok narození: 0- 0-1981
ID CNT statistics: 17768
Bydliště: Spytihněv
Kontaktovat uživatele:

Re: Challenge Series - turnaj na Primegridu 2016

#786 Příspěvek od Worf_VX » ned 18 pro, 2016 12:33

oldjerry píše:
Worf_VX píše:Mam prosbu, nemohl by mi nekdo poslat config pro pocitani 2 gpu (nvidia + ati)? Urcite se to tu resilo xkrat, ale nemam bohuzel cas to hledat. Pocita mi pouze ATi HD7850. GT650 netaha jednotky. Mam takovy dojem, ze Collatz treba pocitaji obe i bez configu...
Máš ten Collatz pozastavený v boincmanageru?
jj, mam vse zastavene krome primegridu
ObrázekObrázekObrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek ObrázekObrázekObrázek

Uživatelský avatar
Honza1616
36.8421052632 %
36.8421052632 %
Příspěvky: 459
Registrován: sob 09 kvě, 2015 12:05
rok narození: 22 lis 1991
ID CNT statistics: 18396
Bydliště: Lysice
Kontaktovat uživatele:

Re: Challenge Series - turnaj na Primegridu 2016

#787 Příspěvek od Honza1616 » ned 18 pro, 2016 12:40

....dat to do app_info.xml a do adresare s projektem, je tak? Pokud ano, tak mi to pise chyba syntaxe...
jinak nemel jsem cas nic zkouset, pac jsem zapomel na datum a vzpomel si az vcera :-(
a ty tam máš už nějaké předvolby ?
protože <app_config> a také </app_config> musí být vždy na začátku a až na konci a vše ostatní <app></app> musí být mezi tím
hlavně že tady bylo psané pozor na nestandartní čas startu :D

Indy: ještě mě napadá pro ty předvolby máš na webu v předvolbách zaškrtlé oboje Cuda i OpenCL ??
Nová tabulka srovnání týmových počítačů https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... 27fFz2JT7Q
testovací balíček https://drive.google.com/file/d/1G0cGDj ... nV30cqKxkz
video návod jak správně provést test https://youtu.be/ctxzxdsdVpI
výsledky posílejte zde http://forum.czechnationalteam.cz/viewt ... =24&t=4553 tabulku mohou editovat jen správci z důvodu ochrany vložených dat
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
master - Online - AMD Ryzen 7 1700(3,9GHz), MSI X370 GAMING PRO CARBON, Asus GTX1080 (OC+18%), 32GB DDR4, M.2 Samsung EVO 960, SSD Kingston240GB, SSHD 4TB, zdroj Corsair RM850 (850W), Win10Pro 64bit
slave 1 Online - Intel i7-6700k, Gigabyte H170-D3HP, MSI GTX780 Lightning (OC+15%), 16GB DDR4, SSD OCZ TRION 100 - 250GB + SSHD 2TB, 2x WD 750GB, zdroj Evolve 800W, Win10Pro 64bit
slave 2 Online - AMD Phenom II x6 1075T, GA870A-USB3, MSI GTX275, 32GB DDR3, Samsung HDD 300GB, zdroj Enermax 500W, Win10Pro 64bit

Uživatelský avatar
Indy
47.3684210526 %
47.3684210526 %
Příspěvky: 1187
Registrován: úte 07 lis, 2006 16:13
rok narození: 0- 0-1969
ID CNT statistics: 288
Bydliště: Bučovice

Re: Challenge Series - turnaj na Primegridu 2016

#788 Příspěvek od Indy » ned 18 pro, 2016 12:56

Honza1616 píše:Indy: ještě mě napadá pro ty předvolby máš na webu v předvolbách zaškrtlé oboje Cuda i OpenCL ??
Ano, samozřejmě mám.

Problém asi bude v tom, že BoincManager ukazuje toto -

CUDA: NVIDIA GPU 0: GeForce GTX 1060 6GB (driver version 376.09, CUDA version 8.0, compute capability 6.1, 4096MB, 3564MB available, 4374 GFLOPS peak)
OpenCL: NVIDIA GPU 0: GeForce GTX 1060 6GB (driver version 376.09, device version OpenCL 1.2 CUDA, 6144MB, 3564MB available, 4374 GFLOPS peak)
OpenCL: AMD/ATI GPU 0: Tahiti (driver version 2117.13 (VM), device version OpenCL 1.2 AMD-APP (2117.13), 3072MB, 3072MB available, 2739 GFLOPS peak)


Čili vypadá to jako bych měl jen jednu GPU 0 a prostě pokud chci jednotku pro GPU tak vždy pošle Nvidia. Pokud chci jednotku pro AMD/ATI, tak ručně odškrtnu na webu primegrid, že nechci jednotku pro nvidia a pak posílá GPU jednotky pro AMD/ATI. Funguje to, ale musel bych to každé 2 jednotky upravovat čili každých 20 minut, což je děs :evil:

Kdybych nějak dokázal natáhnou více jednotek, např. 100, tak by se mi ten časový problém trošku ulehčil ...
CNT podpis | PrimeGrid Free-DC stats | WCG signature | User of the Day
Obrázek
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek a konečně taky Obrázek and Only For You - IQE Obrázek
a ještě GPUGrid: 4xObrázek 4xObrázek 2xObrázek 1xObrázek

Worf_VX
31.5789473684 %
31.5789473684 %
Příspěvky: 446
Registrován: čtv 16 úno, 2012 18:31
rok narození: 0- 0-1981
ID CNT statistics: 17768
Bydliště: Spytihněv
Kontaktovat uživatele:

Re: Challenge Series - turnaj na Primegridu 2016

#789 Příspěvek od Worf_VX » ned 18 pro, 2016 12:59

Honza1616 píše:
....dat to do app_info.xml a do adresare s projektem, je tak? Pokud ano, tak mi to pise chyba syntaxe...
jinak nemel jsem cas nic zkouset, pac jsem zapomel na datum a vzpomel si az vcera :-(
a ty tam máš už nějaké předvolby ?
protože <app_config> a také </app_config> musí být vždy na začátku a až na konci a vše ostatní <app></app> musí být mezi tím
hlavně že tady bylo psané pozor na nestandartní čas startu :D

Indy: ještě mě napadá pro ty předvolby máš na webu v předvolbách zaškrtlé oboje Cuda i OpenCL ??
zaskrtle mam oboje...

jine predvolby nikde nemam, zkopiroval jsem vyse uvedene, dal do app_info.xml, soubor hodil do adresare s projektem a restartoval BM, vysledek chyba syntaxe
ObrázekObrázekObrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek ObrázekObrázekObrázek

Worf_VX
31.5789473684 %
31.5789473684 %
Příspěvky: 446
Registrován: čtv 16 úno, 2012 18:31
rok narození: 0- 0-1981
ID CNT statistics: 17768
Bydliště: Spytihněv
Kontaktovat uživatele:

Re: Challenge Series - turnaj na Primegridu 2016

#790 Příspěvek od Worf_VX » ned 18 pro, 2016 13:01

Indy píše:
Honza1616 píše:Indy: ještě mě napadá pro ty předvolby máš na webu v předvolbách zaškrtlé oboje Cuda i OpenCL ??
Ano, samozřejmě mám.

Problém asi bude v tom, že BoincManager ukazuje toto -

CUDA: NVIDIA GPU 0: GeForce GTX 1060 6GB (driver version 376.09, CUDA version 8.0, compute capability 6.1, 4096MB, 3564MB available, 4374 GFLOPS peak)
OpenCL: NVIDIA GPU 0: GeForce GTX 1060 6GB (driver version 376.09, device version OpenCL 1.2 CUDA, 6144MB, 3564MB available, 4374 GFLOPS peak)
OpenCL: AMD/ATI GPU 0: Tahiti (driver version 2117.13 (VM), device version OpenCL 1.2 AMD-APP (2117.13), 3072MB, 3072MB available, 2739 GFLOPS peak)


Čili vypadá to jako bych měl jen jednu GPU 0 a prostě pokud chci jednotku pro GPU tak vždy pošle Nvidia. Pokud chci jednotku pro AMD/ATI, tak ručně odškrtnu na webu primegrid, že nechci jednotku pro nvidia a pak posílá GPU jednotky pro AMD/ATI. Funguje to, ale musel bych to každé 2 jednotky upravovat čili každých 20 minut, což je děs :evil:

Kdybych nějak dokázal natáhnou více jednotek, např. 100, tak by se mi ten časový problém trošku ulehčil ...
me to pise CUDA pro nvidiu a OpenCL pro ATI, takze v tomto ja problem asi nemam
ObrázekObrázekObrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek ObrázekObrázekObrázek

Petr.350
42.1052631579 %
42.1052631579 %
Příspěvky: 606
Registrován: sob 31 bře, 2012 13:27
ID CNT statistics: 13326
Kontaktovat uživatele:

Re: Challenge Series - turnaj na Primegridu 2016

#791 Příspěvek od Petr.350 » ned 18 pro, 2016 13:16

Taky mi nechodí víc jednotek, na dvou strojích s R9 280X a s GTX1060 se nové jednotky stáhnou až po dopočtení stávajících. (jedu po dvou jednotkách najednou)
Obrázek

PG SGS: 2337608400675*2^1290000-1

Uživatelský avatar
Honza1616
36.8421052632 %
36.8421052632 %
Příspěvky: 459
Registrován: sob 09 kvě, 2015 12:05
rok narození: 22 lis 1991
ID CNT statistics: 18396
Bydliště: Lysice
Kontaktovat uživatele:

Re: Challenge Series - turnaj na Primegridu 2016

#792 Příspěvek od Honza1616 » ned 18 pro, 2016 13:28

Indy píše:Všiml jsem si, že mi to hlásí "This computer has reached a limit on tasks in progress".....
nemáš ještě nastavené nějaké limitující nastavení na profilu PG jako zásobu práce ?

Worf_WX: ten app_config sám o sobě není až tak důležitej můžeš ho klidně smazat
ale je lepší ho tam mít aby se ti práce stahovala dvojnásob 2 jednotky na GPU... každopádně si to tam nějak špatně vložil ( ve špatném pořadí) jinak by to nepsalo tu syntaxi
https://ctrlv.cz/N9en

pro všechny: zásoba práce na několik dní nastavena předpokládám ?
Naposledy upravil(a) Honza1616 dne ned 18 pro, 2016 13:31, celkem upraveno 3 x.
Nová tabulka srovnání týmových počítačů https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... 27fFz2JT7Q
testovací balíček https://drive.google.com/file/d/1G0cGDj ... nV30cqKxkz
video návod jak správně provést test https://youtu.be/ctxzxdsdVpI
výsledky posílejte zde http://forum.czechnationalteam.cz/viewt ... =24&t=4553 tabulku mohou editovat jen správci z důvodu ochrany vložených dat
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
master - Online - AMD Ryzen 7 1700(3,9GHz), MSI X370 GAMING PRO CARBON, Asus GTX1080 (OC+18%), 32GB DDR4, M.2 Samsung EVO 960, SSD Kingston240GB, SSHD 4TB, zdroj Corsair RM850 (850W), Win10Pro 64bit
slave 1 Online - Intel i7-6700k, Gigabyte H170-D3HP, MSI GTX780 Lightning (OC+15%), 16GB DDR4, SSD OCZ TRION 100 - 250GB + SSHD 2TB, 2x WD 750GB, zdroj Evolve 800W, Win10Pro 64bit
slave 2 Online - AMD Phenom II x6 1075T, GA870A-USB3, MSI GTX275, 32GB DDR3, Samsung HDD 300GB, zdroj Enermax 500W, Win10Pro 64bit

Uživatelský avatar
Indy
47.3684210526 %
47.3684210526 %
Příspěvky: 1187
Registrován: úte 07 lis, 2006 16:13
rok narození: 0- 0-1969
ID CNT statistics: 288
Bydliště: Bučovice

Re: Challenge Series - turnaj na Primegridu 2016

#793 Příspěvek od Indy » ned 18 pro, 2016 13:29

Petr.50:
Prosím Tě, co tam máš za systém a která karta je jako primární (blíž k procesoru)?
CNT podpis | PrimeGrid Free-DC stats | WCG signature | User of the Day
Obrázek
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek a konečně taky Obrázek and Only For You - IQE Obrázek
a ještě GPUGrid: 4xObrázek 4xObrázek 2xObrázek 1xObrázek

Uživatelský avatar
Honza1616
36.8421052632 %
36.8421052632 %
Příspěvky: 459
Registrován: sob 09 kvě, 2015 12:05
rok narození: 22 lis 1991
ID CNT statistics: 18396
Bydliště: Lysice
Kontaktovat uživatele:

Re: Challenge Series - turnaj na Primegridu 2016

#794 Příspěvek od Honza1616 » ned 18 pro, 2016 13:30

musíte počkat až přijde někdo kdo se vám na to podívá přes TeamViewer
Nová tabulka srovnání týmových počítačů https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... 27fFz2JT7Q
testovací balíček https://drive.google.com/file/d/1G0cGDj ... nV30cqKxkz
video návod jak správně provést test https://youtu.be/ctxzxdsdVpI
výsledky posílejte zde http://forum.czechnationalteam.cz/viewt ... =24&t=4553 tabulku mohou editovat jen správci z důvodu ochrany vložených dat
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
master - Online - AMD Ryzen 7 1700(3,9GHz), MSI X370 GAMING PRO CARBON, Asus GTX1080 (OC+18%), 32GB DDR4, M.2 Samsung EVO 960, SSD Kingston240GB, SSHD 4TB, zdroj Corsair RM850 (850W), Win10Pro 64bit
slave 1 Online - Intel i7-6700k, Gigabyte H170-D3HP, MSI GTX780 Lightning (OC+15%), 16GB DDR4, SSD OCZ TRION 100 - 250GB + SSHD 2TB, 2x WD 750GB, zdroj Evolve 800W, Win10Pro 64bit
slave 2 Online - AMD Phenom II x6 1075T, GA870A-USB3, MSI GTX275, 32GB DDR3, Samsung HDD 300GB, zdroj Enermax 500W, Win10Pro 64bit

Uživatelský avatar
Indy
47.3684210526 %
47.3684210526 %
Příspěvky: 1187
Registrován: úte 07 lis, 2006 16:13
rok narození: 0- 0-1969
ID CNT statistics: 288
Bydliště: Bučovice

Re: Challenge Series - turnaj na Primegridu 2016

#795 Příspěvek od Indy » ned 18 pro, 2016 13:31

Honza1616 píše:nemáš ještě nastavené nějaké limitující nastavení na profilu PG jako zásobu práce ?
Otázce nerozumím (co konkrétně), ale předpokládám, že nemám.
CNT podpis | PrimeGrid Free-DC stats | WCG signature | User of the Day
Obrázek
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek a konečně taky Obrázek and Only For You - IQE Obrázek
a ještě GPUGrid: 4xObrázek 4xObrázek 2xObrázek 1xObrázek

Uživatelský avatar
Honza1616
36.8421052632 %
36.8421052632 %
Příspěvky: 459
Registrován: sob 09 kvě, 2015 12:05
rok narození: 22 lis 1991
ID CNT statistics: 18396
Bydliště: Lysice
Kontaktovat uživatele:

Re: Challenge Series - turnaj na Primegridu 2016

#796 Příspěvek od Honza1616 » ned 18 pro, 2016 13:34

Indy píše:
Honza1616 píše:nemáš ještě nastavené nějaké limitující nastavení na profilu PG jako zásobu práce ?
Otázce nerozumím (co konkrétně), ale předpokládám, že nemám.
https://ctrlv.cz/shots/2016/12/18/YOMT.png
i když nastavení v Klientovi by mělo být nadřazenější takže asi nic
Nová tabulka srovnání týmových počítačů https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... 27fFz2JT7Q
testovací balíček https://drive.google.com/file/d/1G0cGDj ... nV30cqKxkz
video návod jak správně provést test https://youtu.be/ctxzxdsdVpI
výsledky posílejte zde http://forum.czechnationalteam.cz/viewt ... =24&t=4553 tabulku mohou editovat jen správci z důvodu ochrany vložených dat
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
master - Online - AMD Ryzen 7 1700(3,9GHz), MSI X370 GAMING PRO CARBON, Asus GTX1080 (OC+18%), 32GB DDR4, M.2 Samsung EVO 960, SSD Kingston240GB, SSHD 4TB, zdroj Corsair RM850 (850W), Win10Pro 64bit
slave 1 Online - Intel i7-6700k, Gigabyte H170-D3HP, MSI GTX780 Lightning (OC+15%), 16GB DDR4, SSD OCZ TRION 100 - 250GB + SSHD 2TB, 2x WD 750GB, zdroj Evolve 800W, Win10Pro 64bit
slave 2 Online - AMD Phenom II x6 1075T, GA870A-USB3, MSI GTX275, 32GB DDR3, Samsung HDD 300GB, zdroj Enermax 500W, Win10Pro 64bit

Petr.350
42.1052631579 %
42.1052631579 %
Příspěvky: 606
Registrován: sob 31 bře, 2012 13:27
ID CNT statistics: 13326
Kontaktovat uživatele:

Re: Challenge Series - turnaj na Primegridu 2016

#797 Příspěvek od Petr.350 » ned 18 pro, 2016 13:43

Indy píše:Petr.50:
Prosím Tě, co tam máš za systém a která karta je jako primární (blíž k procesoru)?
Mám to ve dvou různých počítačích, oba s Win7 a ani jeden si nechce stáhnout větší zásobu na GPU, pro CPU si stáhnou oba zásobu 2x počet vláken. (Skládám kamarádovi PC s tou 1060, tak jí trochu testuji :-) )
Obrázek

PG SGS: 2337608400675*2^1290000-1

Honza
57.8947368421 %
57.8947368421 %
Příspěvky: 2111
Registrován: pát 03 lis, 2006 10:46

Re: Challenge Series - turnaj na Primegridu 2016

#798 Příspěvek od Honza » ned 18 pro, 2016 14:01

Honza1616 píše:https://ctrlv.cz/shots/2016/12/18/YOMT.png
i když nastavení v Klientovi by mělo být nadřazenější takže asi nic
No možná právě kvůli takovým pacientům server na začátku turnaje nedá do zásoby tolik práce, kolik BOINC/lidi chcou.
Někdo by si chtěl natáhnout práci na 10 dní (kolik stovek nebo tisíc jednotek na jeden počítač to je?), z turnaje spočítá malou část a většina se pak zahodí (?).
Vynásobte x tisíc PC se schopnou grafikou a vyjde potřeba mnoha set tisíc nebo milionů jednotek.

EDIT: A pak i když to utáhne server, linka, disky atp., extrémně se tím prodlouží doba validace turnaje.
Myslím, že z pohledu projektu a ve finále i účastníků je žádoucí, že server na začátku nedá práci na 10 dní.
Megaprime 207394 · 5^1612573 - 1 a další nálezy
Obrázek

Uživatelský avatar
Indy
47.3684210526 %
47.3684210526 %
Příspěvky: 1187
Registrován: úte 07 lis, 2006 16:13
rok narození: 0- 0-1969
ID CNT statistics: 288
Bydliště: Bučovice

Re: Challenge Series - turnaj na Primegridu 2016

#799 Příspěvek od Indy » ned 18 pro, 2016 14:07

Omezení na 2 jednotky na GPU mi přijde až moc kruté.

Když jsem zkoušel počítání před turnajem, tak mi stahoval v dávkách cca po 20 jednotkách a vždy tam byly 2-3 jednotky pro AMD a ostatní pro nVidia. Bohužel teď to nejde a nejde. Možná kdyby se zvedl limit na 10 jednotek na GPU, tak by to taky snad stačilo a mě možná pomohlo, ale těžko říct.

P.S.: Teď si nejsem 100% jist, ale zase naopak po dopočítání nVidia jednotky mi stáhl jako čtvrtou jednotku pro AMD a nVidia nepočítala (nevím jestli jsem stihl upravit nastavení na primegridu, ale asi jo)
CNT podpis | PrimeGrid Free-DC stats | WCG signature | User of the Day
Obrázek
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek a konečně taky Obrázek and Only For You - IQE Obrázek
a ještě GPUGrid: 4xObrázek 4xObrázek 2xObrázek 1xObrázek

Worf_VX
31.5789473684 %
31.5789473684 %
Příspěvky: 446
Registrován: čtv 16 úno, 2012 18:31
rok narození: 0- 0-1981
ID CNT statistics: 17768
Bydliště: Spytihněv
Kontaktovat uživatele:

Re: Challenge Series - turnaj na Primegridu 2016

#800 Příspěvek od Worf_VX » ned 18 pro, 2016 14:23

Honza1616 píše:
Indy píše:Všiml jsem si, že mi to hlásí "This computer has reached a limit on tasks in progress".....
nemáš ještě nastavené nějaké limitující nastavení na profilu PG jako zásobu práce ?

Worf_WX: ten app_config sám o sobě není až tak důležitej můžeš ho klidně smazat
ale je lepší ho tam mít aby se ti práce stahovala dvojnásob 2 jednotky na GPU... každopádně si to tam nějak špatně vložil ( ve špatném pořadí) jinak by to nepsalo tu syntaxi
https://ctrlv.cz/N9en

pro všechny: zásoba práce na několik dní nastavena předpokládám ?
hmm, pokud omezili 2 jednotky na GPU, tak je to mozna v tom, pac mi to stahne 4 ukoly na ATI a nvidia je na suchu...
jak ve spatnem poradi? Zkopiroval jsem presne ten text co jste mi poradili, nic vic nic min. Dal to do app_info.xml a soupnul do adresare s Primegrid projektem, uz jsem to psal 2x...
ObrázekObrázekObrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek ObrázekObrázekObrázek

Odpovědět

Zpět na „PrimeGrid“