Připojil jsem to tedy radši přes svou USB WiFi síťovku na síť Eduroam. Takže teď už to bude spolehlivě a stabilně připojeno.

no to je přesně to co jsem tady psal pár týdnů zpátky a zkritizovali jste mě že když se toho nechci účastnit nemusím,forest píše: ↑sob 26 říj, 2019 21:23 Je docela šílené, že do konce tohoto kola zbývají dva dny a do startu dalšího jen šest. Na PG to finále opravdu trochu přehnali. Ještě nám zbývají dvě kola 1-11.11. a 12-22.12. Koukal jsem se do historie turnaje a za celých jedenáct ročníků bylo jen dvakrát tolik soutěžních kol. Jednou rovněž 10 a jednou dokonce 11![]()
Každý je strůjcem svého rozhodnutí. Jsem malá ryba ve velkým rybníku, naštěstí tyhle starosti nemám a když na to vysloveně neupozorním, tak si toho nikdo nevšimneHonza1616 píše: ↑ned 27 říj, 2019 09:48no to je přesně to co jsem tady psal pár týdnů zpátky a zkritizovali jste mě že když se toho nechci účastnit nemusím,forest píše: ↑sob 26 říj, 2019 21:23 Je docela šílené, že do konce tohoto kola zbývají dva dny a do startu dalšího jen šest. Na PG to finále opravdu trochu přehnali. Ještě nám zbývají dvě kola 1-11.11. a 12-22.12. Koukal jsem se do historie turnaje a za celých jedenáct ročníků bylo jen dvakrát tolik soutěžních kol. Jednou rovněž 10 a jednou dokonce 11![]()
no a ted to říká i jeden z šéfů![]()
![]()
![]()
......
to je jak se říká, "armáda jednoho muže"
Je to přesně tak. Byl i ročník, kdy jsem vynechal skoro všechna kola (například rok 2014), jinak jsem se snažil tým v tomto turnaji táhnout co to šlo, někdy jsem dokonce byl celkově druhý, nebo třetí. Jenže ten nárůst počtu dní je opravdu markantní a 2,5 měsíce za rok je opravdu hodně jen na jeden projekt. Proto jsem chtěl letos vynechat celkem 45 dní a zúčastnit se jen třiceti, i jsem to tak prezentoval veřejně. Jenže hned v prvním kole (na 15 dní) jsem to nevydržel a po pěti dnech vrhnul vše do pomoci týmu na první místo. Vynechal jsem zatím zcela jen jedno kolo, které bylo na grafické karty (pouze 5 dní), jelikož v těch mám naprosto zanedbatelný výkon. Pokud máme reálnou šanci zvítězit jako jediní v historii ve všech kolech v tomto ročníku, tak to je opět nová motivace, ale nebudu odsuzovat nikoho, kdo by se rozhodl jinak. DC je dobrovolné, volba projektů je dobrovolná a toto soutěžení je jen krásný adrenalin navíc, který je v jisté míře příjemným zpestřením. Narozdíl od velkého počtu lidí chápu, že ta prvočísla důležitá jsou, i když si to mnohdy ani neuvědomujeme. Rád ale pomáhám spoustě projektům.® Plšák Ráďa ® píše: ↑ned 27 říj, 2019 17:26Každý je strůjcem svého rozhodnutí. Jsem malá ryba ve velkým rybníku, naštěstí tyhle starosti nemám a když na to vysloveně neupozorním, tak si toho nikdo nevšimneHonza1616 píše: ↑ned 27 říj, 2019 09:48no to je přesně to co jsem tady psal pár týdnů zpátky a zkritizovali jste mě že když se toho nechci účastnit nemusím,forest píše: ↑sob 26 říj, 2019 21:23 Je docela šílené, že do konce tohoto kola zbývají dva dny a do startu dalšího jen šest. Na PG to finále opravdu trochu přehnali. Ještě nám zbývají dvě kola 1-11.11. a 12-22.12. Koukal jsem se do historie turnaje a za celých jedenáct ročníků bylo jen dvakrát tolik soutěžních kol. Jednou rovněž 10 a jednou dokonce 11![]()
no a ted to říká i jeden z šéfů![]()
![]()
![]()
......V momentě, kdy tým se dostal na 1. místo už jedu na jiné vlně svých zájmů, ale zítra ještě něco spočítám
![]()
Skvělá práce a obrat v pravý čas !!!
Díky za upozornění, opraveno.
No zatěžkávací test se dělá na nové HW, ale ty CPU E5-2670 v3 @ 2.30GHz jsou už trochu staršího data. Takže spíše nějaká vyřazená farma, co dostala šanci si užít pořádnou jízdu. Má tam 128GB RAM. Ale je to nářez 45 strojů po 24 Core, to je celkem 1080 jader a tu RAMku ani nepočítám. Takový malý datacentrum.