Zalozenie sveho uctu treba tajny kod do pozvanky : mersenneforum

Tymy este zakladat nejdu. Az od 1.2 ked sa spoja databazy

mt 64 bit tasky win/lin, kreditový systém se mi jeví zmatený. Zkušebně jsem dal 3 tasky (1x win nonHT i5-4570S, 1x win HT i5-4210M, 1x lin na X3360 vykopávce), s dalším chroustáním počkám na založení týmu.Jozef J píše:Novy projekt. https://sech.me/boinc/Amicable/
Výsledky pro 2WU/GPU : doba výpočtu ~69 minut ... takřka žádný posun. Grafika opět jede na 99%, ale podle otáček ventilátoru se skoro fláká.vkliber píše:Vyzkoušel jsem na HD7970 na Win10. Kredit pevný 1618, doba výpočtu ~35 minut. Provozoval jsem v nastavení 1WU/GPU. Grafika jede sice na 99%, ale podle otáček ventilátoru je daleko méně vytížena než např. na Collatz či PG.
Otestuji ještě pro 2WU/GPU.
Kód: Vybrat vše
<app_config>
<app>
<name>amicable_2_64</name>
<gpu_versions>
<gpu_usage>0.50</gpu_usage>
<cpu_usage>0.25</cpu_usage>
</gpu_versions>
</app>
<app_version>
<app_name>amicable_2_64</app_name>
<plan_class>mt</plan_class>
<avg_ncpus>10</avg_ncpus>
</app_version>
</app_config>
Jozef J píše:A to tam ma amicable este dalsi host. poctar z dvomi titan V cirka 5 mil. denny rac ... ako jeden projekt na boinc z 6 titan V ,, sa nemozu stazovat 45ff
bolo by zaumave vidiet casy na PG z titanom V .. hlavne gfn22 kde je len teoreticka sanca na prime tusim .. ale aj na vsetkych PG gf. jednotkach
Inak nvidia si ten trh este pozichrovala z ovladacmi a zakazmi v profi sfere ... ale to je na inu diskusiu a tu som uz mimo temu .. 45hh
edit: inak u nas su cez ofiko nvidia lokalny web dostupne a dodanie do 3 dni.... 3100euro 45hh 45hh takze zatial az taky hlad po nich nieje