Prvni misto je skvele

Žijeme v mylné představě, že noví lidé se pravidelně registrují na webu a v rámci toho, si vytvářejí i své účty a následně jim chodí upozornění na každý týmový turnaj.1) I jako dlouhodobý člen týmu a soutěžící na PG turnaji jsem vůbec nevěděl o možnosti, dostávat upozornění před turnajem přímo do svého e-mailu. Tedy novinku z webu z touto informací.
Tedy měli bychom více šířit informaci o pořádaném soutěžním kole, hlavně prostřednictvím odesílání novinek. Ve vedení promyslíme kam umisťovat informaci o této možnosti pro zájemce o účast v soutěži. Dále je potřeba aktualizovat ta vlákna s návody a doporučeními zde na fóru."Do tady toho popisu soutěžního kola bych nově navrhoval promovat možnost upozornění na turnaje (jak si mi popsal)"
2) U popisu turnaje je první odkaz:
aplikace Seventeen or Bust LLR (SOB) ... nastavit
- chybí tady informace pro laiky kde si hned nastaví ty počty jader a úkolů
- je to někdé dále na foru, ale pro nové lidi co forum neznají je to hrozně daleko
- oni sem přijdou nepolíbeni a chtějí to zkusit a měli bychom je podpořit a nikoli odradit...
3)Tady u toho odkazu
více informací o tomto kole v tomto příspěvku.
je pak další odkaz
Rady a návody na PG challenge.
to je několik let staré vlákno ! to lidi číst nebudou
No obecně mi jde o to, že pro nové lidi a laiky jsou ty věci zahrabaný v historických vláknech... a velmi oceňuju pokud před každým turnajem je vše shrnuto a zopakováno v čistém vlákně bez historie... tolik asi moje poznatky
forest píše: ↑pát 11 čer, 2021 21:10 Nezapomeňte si všichni stáhnout před turnajem poslední aktualizace Windows. Zrovna nyní jsem zjistil, že je vyžadován restart na několika strojích. Počítače potom naskočí s nějakou nesmyslnou předpovědí počasí. Ti kdo nemají nastavené automatické přihlášení, tak mohou zjistit, že jim PC stojí a nic nedělá![]()