ty jednotky 2880k mi uplne rozhodili sandal

Máš určitě kus pravdy. Dokud jsme se prokousávali tabulkou každý rok kupředu, bylo to napínavější a volili jsme kvůli tomu i různé partizánské strategie. Jen si na to prostředí musí člověk asi opět zvyknout. Určitě to bude zábavnější, než sedět neochvějně nad všemi soutěžícímy a nemít s kým bojovat. Je potřeba opět posílit, restrukturalizovat armádu, přeskupit jednotky a hurá do boje o návrat na trůn PG turnajů® Plšák Ráďa ® píše: ↑pon 23 srp, 2021 11:42 Teď na mne nebuďte nějak na. Já bych řekl, že to takhle může některým vyhovovat, že se neplácáte se 95-100% výhrou o první pozice, jak to bylo v předešlých ročnících této soutěže. Jelikož teď si i s těmi slabšími strojíky, kdo nemá aktuální výbavu, ani serverový stroj se můžou pocitově cítit více užitečný, než to bejvávalo. Takhle každý stroj je chápán jako užitečný a to si můžeme odkejvat, je to prostě fajn se cítit být užitečný i s tím málem, co někteří mají doma. Aspoň je o co bojovat
![]()
![]()
![]()
Je to ok. Kontrolní jednotka a standardní jednotka se sčítají, kus jako kus, takže to vypadá ve výsledcích "opticky" divně.