Abby píše: ↑ned 21 čer, 2020 14:21
Tak mám
K čemu je ten wuprop vlastně dobrý?
Nejlépe to zjistíš vždy v sekci
Základní informace o projektu Abby
Každopádně tě to informuje o všech subprojektech v daném projektu, na kterých jsi se podílela výpočetním výkonem a součet všech časů na počítaných jednotkách pro dané projekty. Mne tento projekt hodně moc usnadňuje rozhodování, kolik chci pro daný projekt dát výpočetního času, což mne nehorázně pomáhá a usnadňuje si nastavit hranici k pozastavení výpočtů. Řeknu si tady dám kolem 5.000 hodin pro tento projekt a tady chci jenom 2500 hodin. Nehledím prostě tolik na kreditech jako většina z vás, kde v podstatě neexistuje limit a jen hromadíte nekonečným počítáním kredity do zblbnutí
Asi jsem jediný kdo to takto rozlišuje a využívá od té doby, když jsem si udělal na něm účet. Škoda jenom, že jsem ho nezaregistroval od jeho vytvoření a vytvořil účet až na konci roku 2015.
Samozřejmě, že občas některý projekty si jen tak spustím, aby tam byla aktivita a časy nehrotím přesně na zaokrouhlené časy, nejsem takový úchyl
Tenhle projekt je pro mne velmi velkým pomocníkem a jsem moc rád za něj
PS: gratuluji k stříbrnému COVIDu 45 dní a doufám, že z něj uděláš i rubyho na 180 dní