Formula BOINC 2019 - 2022 Sprint
- forest
- Admin webu a fóra CNT
- rok narození: 03 bře 1977
- ID CNT statistics: 71
Re: Formula BOINC 2019 - 2022 Sprint
Díky Jirko za upozornění na tuto novinku
Já bych nás regnul, i když po zavedení Sprintů, jsme tuto soutěž vesměs opustili. Tedy opustili s aktivitou. Hodilo by se více vyjádření, od co největšího počtu našich členů. Prosím napište, zda se do této soutěže ještě aktivně zapojujete a zda má pro vás smysl, aby se do ní CNT registrovalo i pro další rok.
Já bych nás regnul, i když po zavedení Sprintů, jsme tuto soutěž vesměs opustili. Tedy opustili s aktivitou. Hodilo by se více vyjádření, od co největšího počtu našich členů. Prosím napište, zda se do této soutěže ještě aktivně zapojujete a zda má pro vás smysl, aby se do ní CNT registrovalo i pro další rok.
-
- 78.9473684211 %
- rok narození: 0- 0-1956
- ID CNT statistics: 10124
Kdysi platilo, že aktivní účast ve sprintech napomáhala i v CNT soutěžích. Vzhledem k tomu, že FB má mnohem více projektů, než CNT soutěže, přestalo to platit. Nicméně čert to vem, i bez aktivní účasti si udržujeme celkem slušnou pozici, tak proč se nepřihlásit.
Blíží se konsolidační balíček pětikolky; šetřím trojbojem - piji staré víno, jím plesnivé sýry a jezdím v autě bez střechy.
UotD 767x
1x 3x 9x 12x
UotD 767x
1x 3x 9x 12x
- vkliber
- Admin webu a fóra CNT
- ID CNT statistics: 1
- Kontaktovat uživatele:
Nápodobně jako nenym. I bez aktivní účasti jsme v TOP10, a jestli skončíme 4,5,6 je mi osobně stejně fuk. Tak pokud požadují registraci, tak proč ne.
Statistiky CNT | Projekty CNT | Distribuované výpočty CNT | SETI CNT | Einstein CNT
.....::::: Proč se mít nejlépe, když se můžu mít čím dál tím stejně :::::.....
Moje skromná statistika tady , tady , tady nebo grafy.
˙ıɔıqɐɹʞ ʌ ǝןɐ 'ıןʇʎd ʌ ǝɔıɾɐz ǝʇɾndnʞǝu ʎpʞıu ˙˙˙
-
- 52.6315789474 %
Co jsem vysledoval v průběhu roku, tak hodně aktivně soutěží první 4 týmy potom, co ze soutěže vyřadili Gridcoin (boj o medaile a umístění).
Na dalších místech pak soutěžili aktivně Rechenkrafti, Australia a DPC.
Ostatní týmy soutěžily sporadicky buď aby se nepropadly do 2. ligy nebo u projektů, kde měly nějakou šanci se umístit.
CCa 5 - 6 týmů nesoutěžilo vůbec a nechali to osudu, z nichž jeden tým (Richard Dawkins foundation) je bez bodu - i neaktivním přístupem se probojoval do 1. ligy.
Změna je ještě u Sprintů, kdy ohlášení projektu=start sprintu.
Za Litomyšl jsme soutěžili jen u několika projektů, kde byla šance na bod(y), ale u nich jsme využívali dost podstatně 1 den předpočítání a někdy vabank předpočítání. To příští rok odpadne, takže bude ještě menší šance na body ze sprintu. Máme chuť se na to vybodnout a jet jenom Asteroidy a jeden GPU projekt + Pentatlon. Ušetřili bychom si (zbytečné) starosti se sprinty. Získali jsme z nich sice 49 bodů, ale v tabulce to zase neznamená tolik. Oba ročníky máme 13. místo, na víc není a nebude.
Přihlásíme se (pokud i CNT), ale asi to taky necháme osudu - sem tam nějaká výjimka je možná (budeme to spíš brát jako PR týmů z CZ).
Na dalších místech pak soutěžili aktivně Rechenkrafti, Australia a DPC.
Ostatní týmy soutěžily sporadicky buď aby se nepropadly do 2. ligy nebo u projektů, kde měly nějakou šanci se umístit.
CCa 5 - 6 týmů nesoutěžilo vůbec a nechali to osudu, z nichž jeden tým (Richard Dawkins foundation) je bez bodu - i neaktivním přístupem se probojoval do 1. ligy.
Změna je ještě u Sprintů, kdy ohlášení projektu=start sprintu.
Za Litomyšl jsme soutěžili jen u několika projektů, kde byla šance na bod(y), ale u nich jsme využívali dost podstatně 1 den předpočítání a někdy vabank předpočítání. To příští rok odpadne, takže bude ještě menší šance na body ze sprintu. Máme chuť se na to vybodnout a jet jenom Asteroidy a jeden GPU projekt + Pentatlon. Ušetřili bychom si (zbytečné) starosti se sprinty. Získali jsme z nich sice 49 bodů, ale v tabulce to zase neznamená tolik. Oba ročníky máme 13. místo, na víc není a nebude.
Přihlásíme se (pokud i CNT), ale asi to taky necháme osudu - sem tam nějaká výjimka je možná (budeme to spíš brát jako PR týmů z CZ).
- forest
- Admin webu a fóra CNT
Snažil jsem se již potřetí nechat poslat ten přihlašovací e-mail a dosud nic nepřišlo. Pokaždé jsem zkusil jiný projekt, vždy s odstupem několika dní. Prosím Vítka, aby to zkusil také, možná dělám něco špatně a čas se krátí.
- vkliber
- Admin webu a fóra CNT
- ID CNT statistics: 1
- Kontaktovat uživatele:
Já to zkusil, ale říká mi to, že Registrace týmu již byla požadována.
Koukni na který projekt jsi to zaregistroval jako první a přihlaš se do projektu jako cnt a v privat zprávě bude odkaz na potvrzení registrace.
EDIT: napsal jsem jim na fórum.
Koukni na který projekt jsi to zaregistroval jako první a přihlaš se do projektu jako cnt a v privat zprávě bude odkaz na potvrzení registrace.
EDIT: napsal jsem jim na fórum.
Statistiky CNT | Projekty CNT | Distribuované výpočty CNT | SETI CNT | Einstein CNT
- forest
- Admin webu a fóra CNT
Už se mně to podařilo, jsme registrovaní.
Škoda, že těch sprintů je během roku tolik. Soutěž je od té doby přehnaně náročná pro normální smrtelníky.
Škoda, že těch sprintů je během roku tolik. Soutěž je od té doby přehnaně náročná pro normální smrtelníky.
-
- 52.6315789474 %
Zdravím administrátory CNT.
Nevím, jestli jsem to správně pochopil, ale na Formuli Boinc je potřeba se registrovat každý rok. Mrkněte na to a pokud se chcete účastnit, tak pošlete žádost podle jejich návodu. Některé ty odkazy, kde se lze registrovat nejsou úplně funkční, ale na projektu NFS to funguje.
https://formula-boinc.org/admin/team_registration.py
Dodatek 24. 12. 2022: tak opravdu stačí poslat jednoduchou žádost o zařazení do ročníku 2023 z účtu administrátora týmu na vybraném projektu a za pár dní je potvrzeno: "Done. Sebastien".
Nevím, jestli jsem to správně pochopil, ale na Formuli Boinc je potřeba se registrovat každý rok. Mrkněte na to a pokud se chcete účastnit, tak pošlete žádost podle jejich návodu. Některé ty odkazy, kde se lze registrovat nejsou úplně funkční, ale na projektu NFS to funguje.
https://formula-boinc.org/admin/team_registration.py
Dodatek 24. 12. 2022: tak opravdu stačí poslat jednoduchou žádost o zařazení do ročníku 2023 z účtu administrátora týmu na vybraném projektu a za pár dní je potvrzeno: "Done. Sebastien".
- forest
- Admin webu a fóra CNT
Právě jsem tu žádost odeslal, na doporučeném NFS. Díky za instrukce