Penthathlon jedu každý rok od doby co jsem se o něm dověděl, jsou to dva skvělé týdny napětí, zrovna v obodobí mých narozenin, tak to je vždycky fajný dárek, moct se zúčastnit takového klání

K forestovým otázkám
- Poctivě jsem přepínal projekty podle instrukcí.
- Počítal jsem po celou dobu turnaje.
- Odevzdával jsem průběžně, na nic jsem nečekal (ať mají rytíři přehled a nematu je nestabilním výkonem). V obstacle run jsem samozřejmě zadržoval a čekal na bonusové dny. Předpočítávání bylo samozřejmostí.
- Držel jsem se strategických instrukcí, až na případ kdy byl vyhlášen poslední oštěp tak jsem zpanikařil a okamžitě přepnul na SRBase.
- Počítal jsem všechny projekty.
- Do Blaníku se necítím, s mými dvěma notebooky o celkovém výkonu asi 0.5 % týmu.
Počítám na noťasu který normálně používám, s trochu sníženýma frekvencema - spočítám toho trochu míň, ale elektriky spotřebuju hodně míň. Druhý noťas je asi 10 let starý a žádným velkým výkonem nepřispěl, ale chtěl jsem mu dopřát účast v Pentathlonu - byl to on, s kým jsem s BOINCem začínal. Letos jsem počítal jenom na svojem HW. Neukecával jsem ségru ať mi dovolí na jejím noťasu pustit výpočty, nepřesvědčoval jsem kolegy apod. - v dnešní době drahé elektriky by mě s tím poslali do pryč ještě rychleji než obvykle

Edit: Jo a samozřejmě díky stratégům a všem tady za super turnaj a spolupočítání