Tak LHC vyřešeno, nedopočítávání jednotek a procesory studený jsou minulostí (doufám teda). Po stažení práce na 2x8 problém přetrvával, po té ještě přeinstalován Virtual Box na výše uvedenou verzi 5.3.36 a LHC frčí. Sice boinc manager špatně odpočítává čas, jednotky jsou ve skutečnosti časově poloviční. Ale odevzdané a validované.
Tak bych se chtěl zeptat, nemáte tip na nějakou novější verzi Virtual Boxu, kde by LHC fungovalo bez problémů. Přede díky za tipy.
Ostatní diskuse k projektu
-
- 42.1052631579 %
- ID CNT statistics: 16075
Re: Ostatní diskuse k projektu
Mi celkem spolehlivě funguje nejnovější Verze 6.1.34 r150636 (Qt5.6.2)
...ale ta zase dělá problémy na Universe
EDIT: Mluvím o ATLAS jednotkách
...ale ta zase dělá problémy na Universe
EDIT: Mluvím o ATLAS jednotkách
- vkliber
- Admin webu a fóra CNT
- ID CNT statistics: 1
- Kontaktovat uživatele:
Bohužel je to zřejmě individuální pro projekt a pro verzi OS.
Na Win7 mám VB 5.2.28 a naprosto spolehlivě (i 3WU najednou) mi tam jede Cosmology a skoro spolehlivě LHC (občas se nějaká WU zaběhne), ale např. mi tam vůbec nejede rosetta (python projects v1.03).
Na Win10 mám VB 6.1.34 a rosettu jedu klidně i na 10 virtuálech současně, LHC taky funguje skoro spolehlivě, ale u Cosmology se půlka jednotek kousne.
Na Win7 mám VB 5.2.28 a naprosto spolehlivě (i 3WU najednou) mi tam jede Cosmology a skoro spolehlivě LHC (občas se nějaká WU zaběhne), ale např. mi tam vůbec nejede rosetta (python projects v1.03).
Na Win10 mám VB 6.1.34 a rosettu jedu klidně i na 10 virtuálech současně, LHC taky funguje skoro spolehlivě, ale u Cosmology se půlka jednotek kousne.
Statistiky CNT | Projekty CNT | Distribuované výpočty CNT | SETI CNT | Einstein CNT
.....::::: Proč se mít nejlépe, když se můžu mít čím dál tím stejně :::::.....
Moje skromná statistika tady , tady , tady nebo grafy.
˙ıɔıqɐɹʞ ʌ ǝןɐ 'ıןʇʎd ʌ ǝɔıɾɐz ǝʇɾndnʞǝu ʎpʞıu ˙˙˙
.....::::: Proč se mít nejlépe, když se můžu mít čím dál tím stejně :::::.....
Moje skromná statistika tady , tady , tady nebo grafy.
˙ıɔıqɐɹʞ ʌ ǝןɐ 'ıןʇʎd ʌ ǝɔıɾɐz ǝʇɾndnʞǝu ʎpʞıu ˙˙˙
- ® Plšák Ráďa ®
- 52.6315789474 %
- rok narození: 0- 7-1977
- ID CNT statistics: 15767
Po malých krůčkách konečně finální zářez
Motto: "Pokrok vědy nezastavíš, ale i ty ho můžeš urychlit." © 2014 Plšák Ráďa User of The Day
(Pozn. veškeré informace jsou z českých médií rozhlasových, televizních a nějaké fake news z internetu. Proto informační hodnota mého příspěvku je vždy nulová a radši to nečtěte. Televizní zprávy po 19 hodině sleduji minimálně a nehodlám se otečkovat vakcínou C19 verzí č.1 až 3, počkám si na revizi vakcíny splňující normy paní MUDr. S. Pekové, PhD..)
(Pozn. veškeré informace jsou z českých médií rozhlasových, televizních a nějaké fake news z internetu. Proto informační hodnota mého příspěvku je vždy nulová a radši to nečtěte. Televizní zprávy po 19 hodině sleduji minimálně a nehodlám se otečkovat vakcínou C19 verzí č.1 až 3, počkám si na revizi vakcíny splňující normy paní MUDr. S. Pekové, PhD..)