Týmový sraz - podzim 2024 = 13-15.9. v Brušperku
- forest
- Admin webu a fóra CNT
- rok narození: 03 bře 1977
- ID CNT statistics: 71
Týmový sraz - podzim 2024 = 13-15.9. v Brušperku
Chtěl bych všechny členy CNT, i nadšence do distribuovaných výpočtů z jiných týmů tímto srdečně pozvat na podzimní sraz, který se bude konat v termínu 13.-15. 9.
Stejně jako již mnoho let v řadě nás na podzim pozvali i v letošním roce vkliber a Meharts do svého sídla v Brušperku. Jak již jistě vědí dřívější účastníci, toto místo je zárukou pohody, dobré atmosféry, jídla a pití.
Nezapomeňte svou účast zde nahlásit předem, a to jak z kapacitních důvodů, tak i kvůli plánování jídla, pití, atd.
Máte-li jakékoliv dotazy, tak prosím pište, rádi odpovíme.
Stejně jako již mnoho let v řadě nás na podzim pozvali i v letošním roce vkliber a Meharts do svého sídla v Brušperku. Jak již jistě vědí dřívější účastníci, toto místo je zárukou pohody, dobré atmosféry, jídla a pití.
Nezapomeňte svou účast zde nahlásit předem, a to jak z kapacitních důvodů, tak i kvůli plánování jídla, pití, atd.
Máte-li jakékoliv dotazy, tak prosím pište, rádi odpovíme.
- tatik
- 42.1052631579 %
- rok narození: 0- 0-1971
- ID CNT statistics: 3872
- Kontaktovat uživatele:
Re: Týmový sraz - podzim 2024 = 13-15.9. v Brušperku
Tak tedy nevím, jestli tam budu jediný, ale já pojedu, klasika, pátek - neděle. Kdyby jel gigadisk přes Rýmařov, poprosil bych, aby se mnou počítal.
Pouze dvě věci jsou nekonečné. Vesmír a lidská hloupost. U té první si tím však nejsem tak jist. [Einstein Albert]
Kde jsem byl UoD
Moje osobní statistika
Medaile na WCG :
Medaile na Primegridu :
Medaile na yoyo :
Medaile na enigmě :
Medaile na radioactive :
Kde jsem byl UoD
Moje osobní statistika
Medaile na WCG :
Medaile na Primegridu :
Medaile na yoyo :
Medaile na enigmě :
Medaile na radioactive :
- forest
- Admin webu a fóra CNT
Doplňuji již přihlášené:
tatík - pátek-neděle
Oskar - pátek-neděle
VMV - pátek-neděle
vkliber - pátek-neděle
meharts- pátek-neděle
forest - pátek-neděle
Gigadisk - pátek-neděle
Zereges - pátek - neděle
Viktor - pátek-sobota
Tritonix - sobota
Zdenek - sobota
Prosím ostatní zájemce také o doplnění a upřesnění.
tatík - pátek-neděle
Oskar - pátek-neděle
VMV - pátek-neděle
vkliber - pátek-neděle
meharts- pátek-neděle
forest - pátek-neděle
Gigadisk - pátek-neděle
Zereges - pátek - neděle
Viktor - pátek-sobota
Tritonix - sobota
Zdenek - sobota
Prosím ostatní zájemce také o doplnění a upřesnění.
Pěkně si to užijte...pro mne trochu z ruky.. od domovního prahu do Brušperku mi mapy.cz píší 600km.
-
- 36.8421052632 %
- rok narození: 18 bře 1977
- ID CNT statistics: 15324
Tak u mě to letos vypadá špatně, celé září mám o víkendech hodně plné.
Je malá šance, že by jsem se utrhnul alespoň na sobotu.
Ale to budu případně vědět až den dva před víkendem.
Je malá šance, že by jsem se utrhnul alespoň na sobotu.
Ale to budu případně vědět až den dva před víkendem.
-
- 15.7894736842 %
- rok narození: 01 led 1981
- ID CNT statistics: 15985
U me taky z ruky, mam to asi 1900km. Ale do Nezbavetic jsem letos dorazil. Cestovat po dalnicich bych nedoporucoval, je to vopruz. Radsi RegioJet a dat si hezky kaficko a zakusek.
- forest
- Admin webu a fóra CNT
Gigadisk mi psal, že přijede od pátku až do neděle
Připsal jsem ho do seznamu.
Petr.350 mi včera volal, že se možná v pátek/sobotu ukáže na pár hodin. Bude na nějaké motorkářské akci v Jeseníku.
Připsal jsem ho do seznamu.
Petr.350 mi včera volal, že se možná v pátek/sobotu ukáže na pár hodin. Bude na nějaké motorkářské akci v Jeseníku.
Hezký den přeji všem.
Rád bych se srazu také zůčastnil. Přijel bych za vámi na kus řeči v sobotu.
Rád bych se srazu také zůčastnil. Přijel bych za vámi na kus řeči v sobotu.
-
- 5.26315789474 %
- rok narození: 21 pro 1993
- ID CNT statistics: 9254
Já se také zúčastním v plném rozsahu, tedy pátek - neděle.
Filip
Filip
- Meharts
- 42.1052631579 %
- ID CNT statistics: 2
Tak pár informací:
Zarezervoval jsem návštěvu Marlenky ve Frýdku-Místku v sobotu od 10:30. Dle telefonické informace jsem koupil pár vstupenek aby měli jistotu že někdo přijde a zbytek nám zarezervovali a pořeší přímo na místě. Nevím kolik lidí bude mít zájem.
Jen je možné že z provozu toho moc neuvidíme, neboť o víkendech je v omezeném režimu. Ale i tak je toho dost co vidět a ochutnat viz https://marlenka.cz/cs/excursion#section-2
Co se týká jídla a pití:
pátek bych to viděl na grilované jídlo (krkovice, kuřecí, špekáčky, hermelíny nějaká zeleninka atd.)
Sobota Snídaně, klasika vaječina, párky, palačinky (pokud se do toho pustí Gigáč) kafe atd. Po návratu z Marlenky dáme chuťovky k pivu a co zbylo z grilu než bude Kotlíkový guláš.
Neděle Snídaně, klasika vaječina, párky, palačinky (pokud se do toho pustí Gigáč) kafe atd.
Pití: pivko z pivovaru Koníček nebo z Beskydského Pivovárku. Pokud vám v předchozích letech Ryzák 11°z pivovaru Koníček chutnal tak bychom zase vzali tento. Závidí na vás. Dále bude káva, nějaké nealko, možnost popřípadě různých čajů apod. Tvrdý alkohol dle aktuálních stavů zásob, či dovozu účastníků.
Zarezervoval jsem návštěvu Marlenky ve Frýdku-Místku v sobotu od 10:30. Dle telefonické informace jsem koupil pár vstupenek aby měli jistotu že někdo přijde a zbytek nám zarezervovali a pořeší přímo na místě. Nevím kolik lidí bude mít zájem.
Jen je možné že z provozu toho moc neuvidíme, neboť o víkendech je v omezeném režimu. Ale i tak je toho dost co vidět a ochutnat viz https://marlenka.cz/cs/excursion#section-2
Co se týká jídla a pití:
pátek bych to viděl na grilované jídlo (krkovice, kuřecí, špekáčky, hermelíny nějaká zeleninka atd.)
Sobota Snídaně, klasika vaječina, párky, palačinky (pokud se do toho pustí Gigáč) kafe atd. Po návratu z Marlenky dáme chuťovky k pivu a co zbylo z grilu než bude Kotlíkový guláš.
Neděle Snídaně, klasika vaječina, párky, palačinky (pokud se do toho pustí Gigáč) kafe atd.
Pití: pivko z pivovaru Koníček nebo z Beskydského Pivovárku. Pokud vám v předchozích letech Ryzák 11°z pivovaru Koníček chutnal tak bychom zase vzali tento. Závidí na vás. Dále bude káva, nějaké nealko, možnost popřípadě různých čajů apod. Tvrdý alkohol dle aktuálních stavů zásob, či dovozu účastníků.
- forest
- Admin webu a fóra CNT
Nádherný program, moc se těším
Trochu nám pravděpodobně sraz naruší nečekaně nevlídné počasí, ale uvidíme, jak moc se meteorologové trefí. Každopádně výlet do Marlenky je skvělý nápad, rád se tam podívám a ochutnám
Pivečko nechám na vás, bylo vždy moc dobré
Trochu nám pravděpodobně sraz naruší nečekaně nevlídné počasí, ale uvidíme, jak moc se meteorologové trefí. Každopádně výlet do Marlenky je skvělý nápad, rád se tam podívám a ochutnám
Pivečko nechám na vás, bylo vždy moc dobré
-
- 15.7894736842 %
- rok narození: 09 bře 1947
- ID CNT statistics: 21323
rad se podivam do marlenky tesim se na ochutnavku a snad se tam taky da neco koupit oskar
- ® Plšák Ráďa ®
- 52.6315789474 %
- rok narození: 0- 7-1977
- ID CNT statistics: 15767
Zdravím ,
snad vám to počasí vyjde, ale o víkendu to nevypadá dobře. Předpověď je dosti extrémní.
S pozdravem Ráďa
snad vám to počasí vyjde, ale o víkendu to nevypadá dobře. Předpověď je dosti extrémní.
S pozdravem Ráďa
- Přílohy
-
- víkend.png (108.41 KiB) Zobrazeno 114 x
Motto: "Pokrok vědy nezastavíš, ale i ty ho můžeš urychlit." © 2014 Plšák Ráďa User of The Day
(Pozn. veškeré informace jsou z českých médií rozhlasových, televizních a nějaké fake news z internetu. Proto informační hodnota mého příspěvku je vždy nulová a radši to nečtěte. Televizní zprávy po 19 hodině sleduji minimálně a nehodlám se otečkovat vakcínou C19 verzí č.1 až 3, počkám si na revizi vakcíny splňující normy paní MUDr. S. Pekové, PhD..)
(Pozn. veškeré informace jsou z českých médií rozhlasových, televizních a nějaké fake news z internetu. Proto informační hodnota mého příspěvku je vždy nulová a radši to nečtěte. Televizní zprávy po 19 hodině sleduji minimálně a nehodlám se otečkovat vakcínou C19 verzí č.1 až 3, počkám si na revizi vakcíny splňující normy paní MUDr. S. Pekové, PhD..)
- forest
- Admin webu a fóra CNT
Díky za radu, "To abych si vzal teplé spodní prádlo"
https://youtu.be/zh_BPYfnmw0?si=KkSujqJ0cYLnN78x
https://youtu.be/zh_BPYfnmw0?si=KkSujqJ0cYLnN78x
- ® Plšák Ráďa ®
- 52.6315789474 %
- rok narození: 0- 7-1977
- ID CNT statistics: 15767
To mi připomíná hlášku, Na samotě u lesa.
https://www.youtube.com/watch?v=giFhuRI3j_0
Motto: "Pokrok vědy nezastavíš, ale i ty ho můžeš urychlit." © 2014 Plšák Ráďa User of The Day
Do Marlenky se taky rád podívám.
-
- 15.7894736842 %
- rok narození: 01 led 1981
- ID CNT statistics: 15985
Asi si vezmu jako pokryvku vanu. Da se v nouzi pouzit i jako lodka.® Plšák Ráďa ® píše: ↑čtv 12 zář, 2024 18:10 To mi připomíná hlášku, Na samotě u lesa.