Bude tam parádní příroda, jídlo, obsluha a krásné asistentky. (později vysvětlím)
Btw, tímto hotelem naznačuji, že bychom zde mohli udělat sraz. Rád se toho ujmu...
Moderátoři: petnek, nenym, Zelvuska
Já věděl, že to nemám psát, že se někdo bude ptáttatik píše:A co ty asistenky? Prosím(e) o vysvětlení.
Nuže ptám se, jaké byly ty osobní asistentkyIQE píše:P.S.: Klidně se ptejte, rád odpovím na Vaše dotazytatik píše:A co ty asistenky? Prosím(e) o vysvětlení.
... a je to tady ... za necelé dvě hoďky mizím na cca 14 dní na dovču směr Beskydy, Nízké a Vysoké Tatry ...Rivo (Prague) Czech píše:... já se jedu šplhat po Vysokých Tatrách (to je taková moje dobíjecí droga) a při tom mi vše pojede, jako bych byl doma ...
... a kdyby nejelo, tak bych byl hodně nervóóóznííí, ale přes net budu vše pečlivě sledovat a řídit i na dovče ...
... no jasně, jsem "máčo" ... ledabyle jsem koukal na datum akce, ale přiznám se bez mučení, že opět nepojedu ...forest píše:Tak si to tam pořádně užij a jelikož jsou Štok až za 6 týdnů, třeba si najdeš taky čas dorazit
To znám, a proto jsem už napsal ježíškovi, ať mi donese nový iPhoneRivo (Prague) Czech píše:... vzhledem k závislosti na netu jsem i ubytování řešil s možností připojení netu na pokojích ...