A zjistil jsem teď náhodou že úplně první jednotku co jsem projektu po registraci odeslal - GCW Sieve - jsem odeslal k validaci jako první (1st)

Edit: Tak celkem 6 jednotek, počítač se po vypnutí všech ostatních projektů překonával

??? ty máš jen 4 kusy ?Diego píše:Jestli tohle: Completed and validated (1st), znamená že jsem jednotku udělal první tak mam hned čtyři
jojo, na domácím stroji jsem první u cca 90% jednotek (jen u 25 z 230 nejsem první). spokojenost.Honza1616 píše: u mě jsou to 2/3 jednotek ve kterých jsem první validář, a určitě se tady najdou tací kteří jsou ještě lepší![]()
Tak to stihneš přesně začátek Pentathlonu - taky dobrý.Czech Human píše:Tak to nestihnuVe spárech ji budu mít nejdříve 18 dubna večer a to ještě ve formě dílů, které musí přežít dlouhý transport. Musím ji pak sestavit, nainstalovat a trochu otestovat a teprve potom s ní můžu začít počítat. Protože tam budu hodně pracovně vytíženým, reálně to vidím tak od víkendu 28.4., bohužel. No tak kolo po tomto kole...
Tak to jó noHonza1616 píše:??? ty máš jen 4 kusy ?Diego píše:Jestli tohle: Completed and validated (1st), znamená že jsem jednotku udělal první tak mam hned čtyři
u mě jsou to 2/3 jednotek ve kterých jsem první validář, a určitě se tady najdou tací kteří jsou ještě lepší![]()
když budeš počítat jednotky na více jádrech, třeba 1 jednotka na celém CPU tak je budeš mít spočítané dřív než ten druhý počtář