Já jsem dnes ráno odevzdal jednotku která čeká na validaci. Doba výpočtu byla 27,928,680.00 s., což je 323 dní

To mi asi moc fandíš, tolik ani neočekávám. Bavil jsem se se svým wingmanem (počítá párovou jednotku), má odpočítáno 165 dní (tedy asi polovinu toho co já), ale moje PC je asi o ~40% rychlejší, tak snad do té doby neskončí světforest píše:Za ten rok práce by jsi mohl dostat kolem 70.000 kreditu, když to dobře dopadne. Validace byla po více než půl roce po odevzdání.
Naprosto nechápu proč někdo vmyslí od začátku tak dementní projekt. Je to bio, takže jsem se připojil, kdysi spočítal část jedné jednotky, pak kvůli aktualizaci Win padla, kredit se připsal ale od té doby jsem víc jak rok nebo i déle žádnou nedostal. Chápu že se dopočítávají jenom jednotky co jsou v procesu a další nebudou, protože nenašli peníze na vývoj a provoz, ale i tak nechápu proč prostě jednotky a je jich pořád dost, nestopnou a nepošlou ověřeným počtářům s výkonným HW ať to mají co nejdřív za sebou a uměle tak konec prodlužují????
Je to opravdu zážitek. Již letitý boj o jednotky a neskutečná radost, když se podaří obdržet i nějaký ten kredit. Zrovna na posledním srazu o víkendu jsme vzpomínali na projekt BelgienBeer, Pirates a podobné masochistické projekty DC historie. RNA je zatím poslední z nich a část mého já je ráda, že něco takového adrenalinového máme. Je to neskutečně napínavé, když jednotku počítáte měsíce a nevíte, co za ni vlastně dostanete a kdy. Nezřídka se čeká na validaci i několik letCzech Human píše: ↑úte 25 čer, 2019 12:04 Hu, to je tedy projekt... Ten vypadá tak masochisticky že mám nutkavou potřebu se na něj připojit. Důtky poštou pro nové členy zdarma![]()
To je škoda, alespoň nějaký kredit ti dát mohli.
Jsem trpělivý, ale už roky jsem nic nedostal. Co je třeba aby ta šance byla vyšší? Tuším že to chce nějakou prehistorickou verzi VirtualBoxu?