Ing. Michal Marcisovsky, Ph.D. (Fyzikalni ustav AV CR):
Hledani nove fyziky. Urychlovac LHC a experiment ATLAS.
https://www.youtube.com/watch?v=GqwhSFlLt_M
Ostatní diskuse k projektu
-
- 26.3157894737 %
- rok narození: 03 led 1959
- ID CNT statistics: 21641
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ostatní diskuse k projektu
O beata solitudo,
o sola beatitudo!
o sola beatitudo!
- ® Plšák Ráďa ®
- 52.6315789474 %
- rok narození: 0- 7-1977
- ID CNT statistics: 15767
Konečně se mi dostalo pár jednotek multicore možnost vyzkoušet viz. FX8320 . Počítá to 1 jednotku na 6 jader a 2 jádra mi počítá Rosettu, GPU NV GTX 960 jede 8 jednotek Primegrid GFN16 ..... celkem si bere s WIN 10 Home cca 11 GB RAM.
Ale notásek ten to neunesl a vytuhl, předpokládám na nedostatek paměti, jelikož předtím počítal 2 jednotky klasiku od atlasu. Pak se přepl na multicore na 4 jádra a tahle kombinace hold byla pro něj smrtelná. Nepamatuji si už, kdy mne naposledy notas takhle vytuhl, proto 8 GB paměti je hold málo na 4 jádra v momentě přepnutí z atlasu na atlas multicore. Je to hold náročná práce na paměti.
Doporučení: Radši počítat jeden projekt, než aby se během počítání přepínaly atlas clasic a multicore navzájem.
EDIT 21:38 : Tak teď si soslo AMD FX 8320 pár jednotek na 8 jader, snad to ten šneček AMD zvládne
Až pojede na 8 jader napíšu kolik mi bere celý systém pamětí.

Ale notásek ten to neunesl a vytuhl, předpokládám na nedostatek paměti, jelikož předtím počítal 2 jednotky klasiku od atlasu. Pak se přepl na multicore na 4 jádra a tahle kombinace hold byla pro něj smrtelná. Nepamatuji si už, kdy mne naposledy notas takhle vytuhl, proto 8 GB paměti je hold málo na 4 jádra v momentě přepnutí z atlasu na atlas multicore. Je to hold náročná práce na paměti.
Doporučení: Radši počítat jeden projekt, než aby se během počítání přepínaly atlas clasic a multicore navzájem.
EDIT 21:38 : Tak teď si soslo AMD FX 8320 pár jednotek na 8 jader, snad to ten šneček AMD zvládne

Motto: "Pokrok vědy nezastavíš, ale i ty ho můžeš urychlit." © 2014 Plšák Ráďa User of The Day

(Pozn. veškeré informace jsou z českých médií rozhlasových, televizních a nějaké fake news z internetu. Proto informační hodnota mého příspěvku je vždy nulová a radši to nečtěte. Televizní zprávy po 19 hodině sleduji minimálně a nehodlám se otečkovat vakcínou C19 verzí č.1 až 3, počkám si na revizi vakcíny splňující normy paní MUDr. S. Pekové, PhD..)

(Pozn. veškeré informace jsou z českých médií rozhlasových, televizních a nějaké fake news z internetu. Proto informační hodnota mého příspěvku je vždy nulová a radši to nečtěte. Televizní zprávy po 19 hodině sleduji minimálně a nehodlám se otečkovat vakcínou C19 verzí č.1 až 3, počkám si na revizi vakcíny splňující normy paní MUDr. S. Pekové, PhD..)

- vkliber
- Admin webu a fóra CNT
- ID CNT statistics: 1
- Kontaktovat uživatele:
Projekt byl přesunut pod projekt LHC@home.
Do projektu LHC byla importována databáze uživatelů projektu Atlas. Kdo měl sjednocené CPID, tomu se připsal kredit, ostatním se vytvořil nový účet.
Do projektu LHC byla importována databáze uživatelů projektu Atlas. Kdo měl sjednocené CPID, tomu se připsal kredit, ostatním se vytvořil nový účet.
Statistiky CNT | Projekty CNT | Distribuované výpočty CNT | SETI CNT | Einstein CNT
.....::::: Proč se mít nejlépe, když se můžu mít čím dál tím stejně :::::.....
Moje skromná statistika tady , tady , tady nebo grafy.
˙ıɔıqɐɹʞ ʌ ǝןɐ 'ıןʇʎd ʌ ǝɔıɾɐz ǝʇɾndnʞǝu ʎpʞıu ˙˙˙
.....::::: Proč se mít nejlépe, když se můžu mít čím dál tím stejně :::::.....
Moje skromná statistika tady , tady , tady nebo grafy.
˙ıɔıqɐɹʞ ʌ ǝןɐ 'ıןʇʎd ʌ ǝɔıɾɐz ǝʇɾndnʞǝu ʎpʞıu ˙˙˙