jaké že citlivé udaje to jsou ? myslíš takové ty odkud návštěvník přišel, jaký mám OS, jaká je země jeho původu a takové ty sr@čky ? myslíš tyto citlivé udaje, statistik domén?

ale jsem pro současné řešení, vyčkat reakce poskytovatele hostingu, pokud to neprojde tak změnit odkazy vedle avataru, na stránkách....
a zbytek fora promazat
co je starší a bez příspěvku více než +1 rok tak smazat
a na zbytek reagovat, například tutoriály a návody kterých snad nebude zase tolik tak postupně opravit (nechat na majitelích daného příspěvku a vlákna)
A když někdo v průběhu roku náhodou narazí na nějaký odkaz v nějakém článku tak prostě na něj upozorní a majitel si ho opraví pokud bude chtít dané vlákno zachovat funkční
založil bych jedno speciální vlákno kam by se nahazoval seznam odkazů kde je daná chyba a majitel by si to zkontroloval a případně bud opravil nebo celé smazal pokud by to bylo už offtopic
ještě mě napadá že při tomto řešení by bylo dobré opět použít google přesněji třeba jako zde https://docs.google.com/document/d/1Xcz ... sp=sharing jednoduše nahodit adresu kde se chybný odkaz nachází případně krátký popis
aby se chybné odkazy doplňovaly online kýmkoliv a případně opravené odkazy na články a fora rovnou smazat z toho seznamu
kdyby se na to založilo speciální vlákno tak by bylo za chvíli asi plné spamu s 10 stránkama a kdo by se v tom orientoval