Týmový sraz 2023 = 1-3.9. v Brušperku
- forest
- Admin webu a fóra CNT
- rok narození: 03 bře 1977
- ID CNT statistics: 71
Týmový sraz 2023 = 1-3.9. v Brušperku
Chtěl bych všechny členy CNT, i nadšence do distribuovaných výpočtů z jiných týmů tímto srdečně pozvat na podzimní sraz, který se bude konat v termínu 1.-3. 9. Stejně jako již mnoho let v řadě nás pozvali i v letošním roce vkliber a Meharts do svého sídla v Brušperku. Už to samo je doufám pro ty, kteří již tam někdy byli zárukou pohody, dobré atmosféry, jídla a pití. Ale tento rok akce bude mimořádná.
Náš tým bude slavit 20 let od svého založení a k této příležitosti každý z účastníků obdrží i věcný dáreček, mažná i vícero.
Nezapomeňte svou účast zde tedy nahlásit předem. Jednak z kapacitních důvodů, z dúvodu zajištění dostatečného počtu dárků, ale i kvůli plánování jídla, pití, atd.
Máte-li jakékoliv dotazy, tak prosím pište, rádi odpovíme.
Náš tým bude slavit 20 let od svého založení a k této příležitosti každý z účastníků obdrží i věcný dáreček, mažná i vícero.
Nezapomeňte svou účast zde tedy nahlásit předem. Jednak z kapacitních důvodů, z dúvodu zajištění dostatečného počtu dárků, ale i kvůli plánování jídla, pití, atd.
Máte-li jakékoliv dotazy, tak prosím pište, rádi odpovíme.
- tatik
- 42.1052631579 %
- rok narození: 0- 0-1971
- ID CNT statistics: 3872
- Kontaktovat uživatele:
Re: Týmový sraz 2023 = 1-3.9. v Brušperku
Není letos nějak brzy?
Pouze dvě věci jsou nekonečné. Vesmír a lidská hloupost. U té první si tím však nejsem tak jist. [Einstein Albert]
Kde jsem byl UoD
Moje osobní statistika
Medaile na WCG :

Medaile na Primegridu :

Medaile na yoyo :

Medaile na enigmě :
Medaile na radioactive :
Kde jsem byl UoD
Moje osobní statistika
Medaile na WCG :

Medaile na Primegridu :

Medaile na yoyo :

Medaile na enigmě :

Medaile na radioactive :

- forest
- Admin webu a fóra CNT
Později chlapi z Brušperku už nemohli. Bude alespoň teplejší počasí.
-
- 36.8421052632 %
- rok narození: 18 bře 1977
- ID CNT statistics: 15324
Ahoj,
tak se mnou počítejte na sobotu, přijel by jsem tak nějak, aby jsem vás nebudil moc brzy
tak se mnou počítejte na sobotu, přijel by jsem tak nějak, aby jsem vás nebudil moc brzy

- forest
- Admin webu a fóra CNT
Skvělé
Prozatimní potvrzení účastníci: vkliber, Meharts, Pepíno, Gigadisk, vmv, Boby_cze, Pepino65, forest a nyní i merlin10.

Prozatimní potvrzení účastníci: vkliber, Meharts, Pepíno, Gigadisk, vmv, Boby_cze, Pepino65, forest a nyní i merlin10.
-
- 15.7894736842 %
- rok narození: 09 bře 1947
- ID CNT statistics: 21323
ahoj muzu prijet v paterk 1zari a budu do nedele 3 zari Oskar1947
-
- 42.1052631579 %
Wagyu Tenderloin AUS BMS 8-9. Máme se na co těšit.
- forest
- Admin webu a fóra CNT
Tedy pánové, tolik se nás už dlouho nesešlo, prozatím:
vkliber, Meharts, Pepíno, Gigadisk, vmv, Boby_cze, Pepino65, forest, merlin10, oskar1947, Tatík, Viktor a někteří členové mně volali, nebo psali, že kvůli různým okolnostem budou vědět až na poslední chvíli, zda jim to alespoň na chvíli na sraz vyjde.
Nebojte, dárečků k výročí 20 let od založení týmu jsem nechal udělat dostatek, každý z účastníků si jej odveze.
Co se týče té fotky lákavého fláku masa s papričkami, kterou sem postnul Viktor, tak nevím, jestli vůbec může být lepší pozvánka pro ty co ještě váhají. Já od té doby co jsem to zde viděl, nemyslím téměř na nic jiného
vkliber, Meharts, Pepíno, Gigadisk, vmv, Boby_cze, Pepino65, forest, merlin10, oskar1947, Tatík, Viktor a někteří členové mně volali, nebo psali, že kvůli různým okolnostem budou vědět až na poslední chvíli, zda jim to alespoň na chvíli na sraz vyjde.
Nebojte, dárečků k výročí 20 let od založení týmu jsem nechal udělat dostatek, každý z účastníků si jej odveze.
Co se týče té fotky lákavého fláku masa s papričkami, kterou sem postnul Viktor, tak nevím, jestli vůbec může být lepší pozvánka pro ty co ještě váhají. Já od té doby co jsem to zde viděl, nemyslím téměř na nic jiného

- forest
- Admin webu a fóra CNT
Od zítřku se má postupně zlepšit počasí a v sobotu v Brušperku mně to dokonce ukazuje již letních 26°C a jen lehkou oblačnost. Mohli bychom někam vyrazit. Máte nějaké nápady? Doladíme případně zítra večer. Do přírody bude asi dost mokro, ale je v okolí ještě určitě něco zajímavého, kam bychom se mohli podívat. Do Marlenky se bohužel dle loňského plánu nedostaneme, je o víkendu zavřená.
- vkliber
- Admin webu a fóra CNT
- ID CNT statistics: 1
- Kontaktovat uživatele:
Pár organizačních záležitostí:
Sraz začíná 1.9.2023 v 15:00. Prosím nejezděte dříve, je možné že se o vás nikdo nepostará
.
Ohledně spaní je jedna drobná změna. Bude připravena 1 klasická postel včetně povlečení (asi pro Oskara), dále jedna vyvýšená postel (pro někoho lehkého a nebojácného
) a dále 6 matrací ... takže spacáky (a oblíbený polštářek
) ssebou. Pokud bude chybět, tak karimatky i spacáky máme, operativně pořešíme.
Hlavní jídlo má pod palcem David. Na snídani bude klasika: párky, vaječina. Ke kávičce něco sladkého.
Pro pivo jedu dneska: Koníček 11° Ryzák, 2x 30l, to by mělo stačit. Týmové krygle máme.
Ohledně dopravy je to klasika jako každý rok, v okolních obcích se pořád něco děje, sem tam semafor kvůli stavbě kanalizace, nejlepší příjezd je z D1 na D48 (E462) a v Rychalticích sjezd z dálnice na Fryčovice a Brušperk.
Sraz začíná 1.9.2023 v 15:00. Prosím nejezděte dříve, je možné že se o vás nikdo nepostará

Ohledně spaní je jedna drobná změna. Bude připravena 1 klasická postel včetně povlečení (asi pro Oskara), dále jedna vyvýšená postel (pro někoho lehkého a nebojácného

Hlavní jídlo má pod palcem David. Na snídani bude klasika: párky, vaječina. Ke kávičce něco sladkého.
Pro pivo jedu dneska: Koníček 11° Ryzák, 2x 30l, to by mělo stačit. Týmové krygle máme.
Ohledně dopravy je to klasika jako každý rok, v okolních obcích se pořád něco děje, sem tam semafor kvůli stavbě kanalizace, nejlepší příjezd je z D1 na D48 (E462) a v Rychalticích sjezd z dálnice na Fryčovice a Brušperk.
Statistiky CNT | Projekty CNT | Distribuované výpočty CNT | SETI CNT | Einstein CNT
.....::::: Proč se mít nejlépe, když se můžu mít čím dál tím stejně :::::.....
Moje skromná statistika tady , tady , tady nebo grafy.
˙ıɔıqɐɹʞ ʌ ǝןɐ 'ıןʇʎd ʌ ǝɔıɾɐz ǝʇɾndnʞǝu ʎpʞıu ˙˙˙
.....::::: Proč se mít nejlépe, když se můžu mít čím dál tím stejně :::::.....
Moje skromná statistika tady , tady , tady nebo grafy.
˙ıɔıqɐɹʞ ʌ ǝןɐ 'ıןʇʎd ʌ ǝɔıɾɐz ǝʇɾndnʞǝu ʎpʞıu ˙˙˙
- Meharts
- 42.1052631579 %
- ID CNT statistics: 2
Za mě, mám nějakou představu už jsem začal s přípravami ale jak se říká neříkej hop...
Pátek - Gril
Otázka zda po Viktorově Wagyu nebudou jazýčky až moc rozmlsané (možná stejky necháme jako třešničku na konec grilu). Plán jsou vepřové kolínka s křenem a chlebem, Krkovička, špekáčky, klobásky, zapékané Jalapeños se sýrovou nádivkou a chedarovou krustou. Doufám, že uděláme s Vítkem pečené česnekové bandůry s bylinkami. Možná nějaké nakládané překvapení z Mehartsovy spíže.
Sobota - před obědem pokud bude přes vydatnou snídani hlad tak si dáme co zbylo z grilování popřípadě utopence k pivku. Oběd (případně pozdní oběd až se vrátíme z výletu) bude tradičně kotlíkový guláš letos namísto habanero mám nachystáno příhodné jméno papričky 7 Pot Apocalypse (ještě uvidíme, zas nechceme ochudit Oskara o gulášek). Večer jen tak k pivku pečené kuřecí paličky v medové omáčce a domácí paštika s pečivem. Možná nějaké nakládané překvapení z Mehartsovy spíže.
Neděle - už obědváte doma (doufám)
Letos jsem to nechtěl moc přehánět.
Pátek - Gril
Otázka zda po Viktorově Wagyu nebudou jazýčky až moc rozmlsané (možná stejky necháme jako třešničku na konec grilu). Plán jsou vepřové kolínka s křenem a chlebem, Krkovička, špekáčky, klobásky, zapékané Jalapeños se sýrovou nádivkou a chedarovou krustou. Doufám, že uděláme s Vítkem pečené česnekové bandůry s bylinkami. Možná nějaké nakládané překvapení z Mehartsovy spíže.
Sobota - před obědem pokud bude přes vydatnou snídani hlad tak si dáme co zbylo z grilování popřípadě utopence k pivku. Oběd (případně pozdní oběd až se vrátíme z výletu) bude tradičně kotlíkový guláš letos namísto habanero mám nachystáno příhodné jméno papričky 7 Pot Apocalypse (ještě uvidíme, zas nechceme ochudit Oskara o gulášek). Večer jen tak k pivku pečené kuřecí paličky v medové omáčce a domácí paštika s pečivem. Možná nějaké nakládané překvapení z Mehartsovy spíže.
Neděle - už obědváte doma (doufám)

Letos jsem to nechtěl moc přehánět.
-
- 15.7894736842 %
Ahoj pred casem jsem mluvil se sousedem ze mu dovezu marlenku muze nekdo privezt dnes nebo zitra dve marlenky
Muze nekdo koupit pro me nejaky toustovy chleba mam nejaky problem s chlebem
Oskar
Muze nekdo koupit pro me nejaky toustovy chleba mam nejaky problem s chlebem
Oskar
-
- 15.7894736842 %
Ahoj kdyz me pujde dobre spojeni tak prijedu do brusperku stred asi v 15 hodin Oskar
- Boby_cze
- 36.8421052632 %
- rok narození: 31 led 1971
- ID CNT statistics: 27352
no ja prijedu asi az kolem desate (ranni to neni) mozna i pozdeji
-
- 36.8421052632 %
- rok narození: 18 bře 1977
- ID CNT statistics: 15324
Já dorazím ráno kolem deváté, až tam budu zavolám forestovi ať nebudím celý dům 

- forest
- Admin webu a fóra CNT
Napadl mě na ten výlet Štramberk (v okolí je i jeskyně Šipka), nebo Kopřivnice. Koukám po cestě ještě na net, co by bylo v zajímavé. Na přírodní výlet nyní není bohužel po těch deštích vhodný terén.
-
- 10.5263157895 %
- ID CNT statistics: 134
- Kontaktovat uživatele:
Hlásím, že již jsem doma, cesta v pohodě. Děkuji pořadatelům a účastníkům za pěkně strávený víkend.